Şimdi Ara

Yeni Sony DH-770 amfi için hoparlör tavsiyesi lütfen ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony dh-770 modeli amfi aldım. İlk izlenimlerim oldukça olumlu.. Özellikle bluetooth ile cepten Songpal uygulaması mükemmel.. Wifi li amfilere bence hiç gerek yok..
    2 adet Quad L2 hoparlör frontlara bağlı (stero müzik için önceki amfi ile kullanıyordum)..
    Eski Sony surround ve center hop ile 5.1 ses almaya çalışyorum ama yüksek seslerde doğal olarak amfi "protector moda" geçiyor ...Sonuç olarak quadlerin yanına makul fiyatlı amfi ile uyumlu bir center ve 2 surround lazım.. Neler önerisiniz ?? Magnat ?? Dali ?? Q acustics vs.?? Surroundlar bookself değil de daha ufak speaker tarzında ya da ayaklı olursa daha iyi olabilir:
    İstediğim iyi bir 5.1 sinema akustiği..Çok da fazla bilgiye sahip değilim...
    2. bir soru philips medya player ve sony dvd (optik ve koaksiyel) çıkışlarından; 5.1 DTS ses alamadım... DTS moda HDMI üzerinden de geçiremedim?? Hoparlör le mi ilgili acaba ??? Bir arkadaşın hop ile yine deneyeceğim..







  • 550 modelini kullanıyorum bende sizin gibi çok memnun kaldım sony güzel iş çıkarmış ses kalitesi performansı gerçekten çok başarılı... magnat lar ile sürüyorum çok iyi uyum sağlıyorlar bilginiz olsunizlediğiniz film ile bir sorun olabilir normalde sinyal gelince ekran da yazıyor zaten her hangi bir şey yapmanıza gerek yok yani aşağı yukarı tüm avr ler de böyledir zaten başka bir dts li film deneyin derim haa bir de playerin ses çıkışı raw,bitsream gibi bir seçenek seçili olması gerekiyor sese müdahale etmeyecek direk avr ye yollayacak ses ayarını kontrol edin playerin
  • Teşekkürler yanıt için.. Ben de tam magnat alacakken, dali pico serisi surroundler için ve boston acustics center 225 hop aldım.. Daha deneme fırsatım olmadı..

    Player sadece optik çıkış ile dts ses veriyor.. Sonunda dts yazısını gördüm ama hdmi ile yollamıyor..Bidiğimkadaı ile dts master Hd ve true hd sadece hdmi ile aktarılıyor...
  • drcenk D kullanıcısına yanıt
    Aynen o formatlar sadece hdmı ile oluyor playerin ses seçeneklerinde hdmı raw yok mu?
  • eger bulabilirsen philips woox kolonlarını sana tavsiye ederim inanilmaz güçlü bende 4 tane var ve evi dagıtıyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.