Şimdi Ara

YENI SERVER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Exp: 10x
    Max level: 400
    Master exp: 5x
    Max Master LVL: 330

    Soul +luck= 90%
    Soul without luck= 70%
    Life =70%

    Webshop yoktur ıteler oyun ıcınde dusuruluyor.


    Sockets + Excelent = Yoktur
    Goblin points= 1 point for 1 hour online
    PVP= Default global style
    PVE= Default global style


    http://play.xmuonline.org/

    MaSTeRS guıldı turk guıldı olarak kurulmustur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elysionn.aa -- 1 Mart 2016; 16:20:07 >



  • Kardeşim elin yabancısına vereceğine desteğini bize ver :)http://zenixmu.net/ bizde donate satmıyoruz herşey emek işi ve ayrıca herkeze adil açık webshop var credits veren coinle item alıyo ama öyle oyunun akışını değiştirecek düzeyde değil
  • ben tr serverlarında oynamayı yıllar once bıraktım kardesım dıger swlerde hıc degılse 3-5 ay oynayıp zevkını alıyoruz tr o kadar swde oynadım ayrımcılık,yok sunucu degıstı yedekler alınamadı servera resset vs gıbı sayabılıcegım bır suru etmenden dolayı servarların omru malesef 1-2 ayı gecmıyor.He sımdı dersın tr de saglam servar yok mu var bı kac tane ama onlarda player sayısı bellı 50-100 arası oluyor 50-100 playerlada mu oynanmıyor kardesm.
  • Yine dediğim yere geliyoruz sen gelmezsen o gelmezse 50-100 kalıcak sv hep ortam illa kurmuşsundur komple arkadaşlarınla gelin Türk svlerine zaten kimse destek çıkmıyor bari siz çıkın illa benim sv olmasın yeni açılan 2 3 sv var artı eski svlerdende var en azından destek olun
    şans verinki millet verdiği emeğin karşılı alınsın en azından..
    Ben bu işin içine girmeden önce aynı senin gibi düşünüyodum Türk svsimi tamam 2 3 güne kapanır...
    İşin içine girince anladım insan sv açınca gerçekten öyle bi bunalıyorki herşeye yetişeceğim diye üstüne destek de görmeyince ki bizim Türkler hep eleştiri yapar överken bile eleştirir :D adamda ne heves kalıyo nede heyecan
    aynısını yaşadık atlattlık çok şükür 38 kişi ye çıkmıştık 20 ye düştük yılmadık bu gün yine 38 kişiyiz Türk çok az ama vietnamdan tut rusundan romanına kadar herkez var...
    DEMEM O Kİ TÜRK SERVERLERNE Bİ ŞANS VERİN !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet Özbay -- 27 Şubat 2016; 15:49:56 >




  • bız yeterınce destek olduk kardes tr serverlarına ama desteklerımızın hepsı bosa cıktı...
  • Cidden turk serverlerine destek olmak gerek. Kendim saglam turk serveri bulsam oynuycam ama kisisel fikrim soyleki piyasada suan saglam s9 turk serveri yok. Biliyorum birsi cikcak cok biliyorsun bizim server saglam flan diycek ama ogle degil iste. Server saglamsa saldiri islemez zaten. Bunun icinde oncelikle yuksek butce gerekiyor ki bende buna gore servere saglam veya degil diyorum. Bi konu acip saglam denenmis turk serverlerini toplamak gerekiyo ama sadece ve sadece gercekten saglam olanlarini)
  • Şuan saat 6 sabah ve serverimize siber saldırı yapılıyor öyle basit bir saldırı değil isteyene video çekip atabilirim ozaman anlarlar ne tür bir saldır oldugunu, fakat oyunda donma ve lag 0 inanmayan girip test edebilir
     YENI SERVER



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet Özbay -- 28 Şubat 2016; 5:14:28 >
  • basit bi saldırı olmasa o server acık kalır mı :) webzenın bıle 1 hafta sunucularını kapattıgını bılırım ben :)
  • o saldırı deil server baglantı oyuna gir ve bi evil yap anlar sın :D
    oyle bir sacma progam ki kendini bile saldırı olarak algılıyor artik onların devri bitti suan vds ler cıktı 8000 cg saldırı koruması :D bence sende dene boyle progamlarla ugrasma
  • solq baglantısına saldırı yapsa yada 44405 ozaman anlarsın bi ise yaramadıgını.
  • Peki sence webzene saldıran adamın bizle bi işi olurmu mantıklı düşünürsek ?
    Bu arada port koruyucuda var herneyse bi girip kendniz bakın lag varsa sorun varsa :)
    En azından bize bi şans verin ben size garanti veriyorum herhangi bi kritik sorunda ne gerekiyosa yapılacak dediğim gibi finans konusunda sıkıntımız yok eğer gerekirse özel korumada satın alabiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet Özbay -- 28 Şubat 2016; 13:25:32 >
  • fınans konusunda sıkıntı yoksa faceye ragezoneye vs gıbı sıtelere reklam ver bızım destegımıze gerek kalmaz dıye dusunuyorum
  • serverın 4. gunu olmasına ragmen 544 onlıneye ulastı gun gectıkce artıyor beyler suanda turk guıldımızıde kurmus bulunmaktayız.
    GoKTuRK Ve GoKTuRKK pm atmanız yeterlı olur bana ulasamazsanız afk ıken posttan yazarsanız turk arkadaslar yardımcı olucaktır.
    Guıld ısmı: MaSTeRS
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elysionn.aa

    serverın 4. gunu olmasına ragmen 544 onlıneye ulastı gun gectıkce artıyor beyler suanda turk guıldımızıde kurmus bulunmaktayız.
    GoKTuRK Ve GoKTuRKK pm atmanız yeterlı olur bana ulasamazsanız afk ıken posttan yazarsanız turk arkadaslar yardımcı olucaktır.
    Guıld ısmı: MaSTeRS

    o server ağzına kadar buglu geçen hafta anasını belleyip bıraktık bütün arkadaşlarla.
    boşuna vakit kaybetmeyin gidin başka server bulun kendinize bence. (globalmu.net aynı adamın serveri bu server ile ve bütün sistem aynı)
  • serverda yaptıgınız kredı dagıtmaktı zaten herkeste kredı vardı vote ıle serverıne gelecek olursak adamın serverında hıc bı sorun yok ufak tefek vısual bug harıcınde serverı dandık olsa 4. gununde 500+ playerı aktıf olarak oynamaz global.net dekı butun playerler vıetnam dahıl hepsı burda ...adamın serverınde ben o kadar oynadım hack calıstıranını gormedım...serverın 1 saatden fazla kapalı oldugunu gormedım kı oda update ıcın ....sız globalde vote dalgasını ogrenmesydınız o server tadınden yenmezdı dımı madem o kdar bug vardı gece gunduz nıye oynuyordunuz buglu serverda oynayıpta report edılıp duzeltılmezse oynayan oyuncuya sıgır derım ben he gelelım vote olayına burda vote verıp w coın kasmakda hıc bır ıse yararmıyor w coınle ıtem satısı yok zaten xhopta hıc bısey satılmıyor dogru duzgun small wıngler felan var....Server babamın oglunun serverı degıl reklamını yapayım oynamak ısteyen arkadaslar varsa gelıp hep bırlıkte oyunumuzuda oynayalım geyıgımızde yapalım...Konunun altına gerekzı flame yapmayın mılletın serverınıda bos yere ıftıra atma huyunuzdan da vazgecın ayop be .. bıraz gamer ruhunuz varsa saygılı olun sen sevmedıysen oynamazsın kardesım bu kadar basıt.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elysionn.aa -- 1 Mart 2016; 0:58:12 >




  • agzına kadar buglu dıyon recep ıvedıgın dedıgı gıbı saysana bugları :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elysionn.aa

    agzına kadar buglu dıyon recep ıvedıgın dedıgı gıbı saysana bugları :)

    En büyük sıkıntısı wcoin bugu olması. Herşeyi yapmak için yeterli bu zaten. Onun dışında master skill tree buglu socketler buglu. chat sistemi buglu. caos castle buglu. castle siege buglu. iyi yine s9 ep5 yapmamış, en buglusu oydu zaten. s9 ep3 ona göre daha iyi. herneyse :) Kimler var paniq, arath, vs hepsi orda mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSIRIS -- 1 Mart 2016; 0:59:18 >
  • elysionn.aa E kullanıcısına yanıt
    Ne çok kasmışsın kendini abisi ya tamam sakin ol :)
    Biz vote bug filan yapmadık bu arada amele işi o 20 tane hesap açıp vote ile point kasmak.
    Bu arada global mu'yu da s9 ep3'e çekmişler yerinde bi karar olmuş :)
    Bu mesaja eklenen görseller:

     YENI SERVER
  • bı servera bu kadar ıftıra da atılmaz be kardesım yuhh bee tmm sensın serveri gormek ısteyen ındırır bakar hosuna gıtmezse sıler bu kadar basıt..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elysionn.aa

    bı servera bu kadar ıftıra da atılmaz be kardesım yuhh bee tmm sensın serveri gormek ısteyen ındırır bakar hosuna gıtmezse sıler bu kadar basıt..

    Tamam. :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.