Şimdi Ara

>> Yeni Samsung S5603 Dokunmatik-3G << (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.623
Cevap
5
Favori
739.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alırken ne kadar da heyecanlanmıştım, bir sürü konu açmıştım 5603 mü yoksa nokia 6220c falan mı diye. şimdi keşke ama keşke 6220 yi alsaydım diyorum ama o zaman gittiğim telefoncu da dahil dh dekiler de hep bunu önerdi. benim telle ilgili donanımsal sorunum yok 1 yılı devirdi maaşallahı var. 1 yıldır korumasız kullanıyorum hem de. ama hiçbir uygulama çıkmaması, samsung un resmen kenara atması resmen delirtti bizleri. yahu bir telefona tema bile çıkmaz mı? verdiğim paraya o kadar acıdım ki anlatamam. ama mecbur kulanıyoruz ne yapalım. bi daha dokunmatik tel alırsam asla samsung olmayacak ama o kesin. o hatalarıyla ünlü 5800 ı alsam daha iyiydi bundan sanırım.
  • sağlamlık bakımından arka kapağın dandikliği dışında hakkı yenmez telefonun haklısın benimde 1 sene olmak üzere kapak dahil etrafında bir çizik bile oluşmadı dışarı çıkarken kılıfı almam bile yanıma yada ekranda bir sorun bile oluşmadıki ben aldığım dakika jelatini çıkardım ama işte telefonu samsungun e250 sine çevirdiler üstüne model çıkara çıkara . ama nokiada alınmazdı onunda stardan farkı yok o zamanlar alıncak en güzel telefonu aldıkda devri kapandı :)
  • arkadaşlar tema çıkmıyor cıkmayackta o belli ama allah aşkına kapak bulan oldumu tel. siyah ben beyaz yapmak istiyorum arıyorum kasa bulamıyorum samsung u aradım 100 dolar dediler gören bulan oldumu hiç...
  • 1 senelik telin hiçbir uygulama cıkmadan devri bitiyor işte ne acı. ya sony ericsson dan baska iyi telefon tanımam. bunu alacağım dönem c905 falan yoktu işte yoksa kapardım sonyi. hep pahalı telleri vardı.
  • Ben telefonu bir senedir kullanıyorum. Şuan için hiç bir sorunla karşılaşmadım. Ama şunu söylemek gerekir, bu telefonu alacak arkadaslar telefondan fazla birşey beklememeli.

    - Kamerasıyla ilgili hiçbir sorun yaşamadım canavar gibi hatta panaromik çekimleri süper.
    - Alarm sistemiyle ilgili bir sıkıntım yok. Gün içinde belli saatlere farklı farklı alarm kurabiliyorsun, hatta bunları farklı günlerde kullanabiliyorsun.
    - Telefon kilit sistemide kullanışlı. Sadece mesaj bölümüne şifre koyabiliyorsun mesela. Telefonu eline alan kurcalıyor fakat mesaj bölümüne girdiği zaman şifre soruyor, bunu telefonda istediğin herhangi bir bölüme uygulayabiliyorsun.
    - GoogleMaps, gmail uygulamalarıda kullanılabilir düzeyde.
    - Görüntülü konuşma olayıda kullanışlı. Hiçbir sorunla karşılaşmadım

    Kullandığım süre içinde hiçbir zaman kasma vs birşey yapmadı. Piliyle ilgili hiçbir sıkıntım olmadı, pili normal sürelerde doldu ve çok anormal oyun ve internete girilmediği sürece çok kısa zamanda tükenmedi.

    ben sadece resim çekerim, bazı basit programları kullanırım, telefon görüşmesi yaparım, telefonu fazla kurcalamam diyen arkadaslar için ideal bence.

    Bir tanede resim ekliyorum.

     >> Yeni Samsung S5603 Dokunmatik-3G <<




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sert-aç

    arkadaşlar tema çıkmıyor cıkmayackta o belli ama allah aşkına kapak bulan oldumu tel. siyah ben beyaz yapmak istiyorum arıyorum kasa bulamıyorum samsung u aradım 100 dolar dediler gören bulan oldumu hiç...

    evet arkadaşlar kapağı ben de bulamadım.arka kapakta çizikler var değiştirip koruyucu kılıf almayı düşünüyorum.ön kapağın kenarlarında da çizikler var ön kapak da değişecek ama değiştirilebiliyo mu bilmiyorum
  • cihazı servise göndermiştim bugün aradılar ekranı değişmiş komple 75 lira istediler fazla geldi açıkçası sizce normal mi bu fiyat su teması olmuştu cihaza ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheMatador2

    cihazı servise göndermiştim bugün aradılar ekranı değişmiş komple 75 lira istediler fazla geldi açıkçası sizce normal mi bu fiyat su teması olmuştu cihaza ?



    ekran değişmişse az bile istemişler bence. bu arada benimki hep su temasında tık yok maaşallah. sürekli ıslatıyorum :D
  • arkadaşlar arka kapak isteyenler başarıda 5tl ellerinde olmasa bile siparişle getiriyolar ( istanbul kadıköy başarı)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: babutsa

    arkadaşlar arka kapak isteyenler başarıda 5tl ellerinde olmasa bile siparişle getiriyolar ( istanbul kadıköy başarı)

    arkadaşım benim tel siyah acaba beyaz kapak veriyorlarmı kasa halinde onu nasıl öğreniriz veya bilgin varmı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: janericc

    star ile preston arasında kaldım?? prestonda olmayıp starda olan 2 özellik var qwerty klavye ve 3" ekran bide tipi daha güzel:) ya özellikle ekranları arasındaki 0.2"lik fark çok da önemli mi???
    bide prestonda qwerty yerine harfleri kendimiz çizebilio muyuz???
    bide arka kapağı gri mi siyah olanı yok mu???


    arka kapağı siyah gri sen seçebilirsin qwerty klavye yok wireless yok ama güzel telefon memnunum sende fazla bişi aramıosan memnun kalacaksındır...
  • Sert-aç yolum düşerse yine oraya sorarım haber veririm sana ama arayıp sorsan daha sağlıklı olur ama sen istedikten sonra kasayı da verirler bence

    xandel ekranın 0,2'' farkı önemli değil ben 2 telefonuda bir süre aynı anda kullandım .. starın qwerty si varda dokunmatiği kalitesiz olduğu için qwerty kullanımıda başarılı değil wifi özelliği de senin beklentine kalmış artık da 1 senedir hiç wifi olsa keşke demedim 10tl internet paketi zaten rahat rahat yetti bana o dediğin harf çizmede preston da yok oda çok saçma bir özellik zaten ekrana karakter yazıp tuş kilidini açmak gibi :)

    bu forumda star konusu güncelse tek sebebi milletin yabancı sitelerden buludu temalar yüzündendir yoksa starın konusuda çoktan ölmüştü :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: babutsa

    Sert-aç yolum düşerse yine oraya sorarım haber veririm sana ama arayıp sorsan daha sağlıklı olur ama sen istedikten sonra kasayı da verirler bence

    xandel ekranın 0,2'' farkı önemli değil ben 2 telefonuda bir süre aynı anda kullandım .. starın qwerty si varda dokunmatiği kalitesiz olduğu için qwerty kullanımıda başarılı değil wifi özelliği de senin beklentine kalmış artık da 1 senedir hiç wifi olsa keşke demedim 10tl internet paketi zaten rahat rahat yetti bana o dediğin harf çizmede preston da yok oda çok saçma bir özellik zaten ekrana karakter yazıp tuş kilidini açmak gibi :)

    bu forumda star konusu güncelse tek sebebi milletin yabancı sitelerden buludu temalar yüzündendir yoksa starın konusuda çoktan ölmüştü :))


    babutsa dostum sorarsan çok teşekkur ederim kanımca baya pahalı olacak ben şuan yurt dışındayım ulaşma imkanım cok güç..beyaz kasa istiyorum ama kanımca fiyatı baya bi pahalı olacak ..okadar sıkıldımki siyah teli beyaz yapmak istiyorum:D cok teşekkur ederim...




  • iyi akşamlar operatörüm vodafone ama webşını kuramadım bir türlü bunu başaran var mı acaba? ne yapmam lazım?yada ne önerirsiniz doğru düzgün internete girp sayfaları görmek için ne indirmem lazım şimdiden teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rapidzede
    iyi akşamlar operatörüm vodafone ama webşını kuramadım bir türlü bunu başaran var mı acaba? ne yapmam lazım?yada ne önerirsiniz doğru düzgün internete girp sayfaları görmek için ne indirmem lazım şimdiden teşekkürler...

    operamini.com dan opera mini tarayacisini indir fazlasiyla isini gorecektir.
  • arkadaşlar crazy penguin tadında bir oyun varmı tavsiye edebilceğiniz kart oyunu da olabilir
  • Opera miniyi sitesinden indirdim. Bir rar dosyası indi, onu açmadan telefona gönderdim. Fakat ekranın altında, oyunlarda olduğu gibi, yönerge tuşları çıktı onları nasıl kaldırabilirim acaba.
  • Opera mini bir java uygulamasidir, ve s5603 te j2me uygulamalaarinda o bahsettiginiz yon tuslarini iceren menu zorunlu cikiyor. Oyunlar da j2me uygulamalari...
  • ben bu telefonu almıyı düşünüyorum ama qwerty klavyesi yokmuş yükleme gibi bi şansım var mı ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevqi -- 17 Temmuz 2010; 19:36:48 >
  • qwerty yükleme şansın yok ilerde bu telefon için böyle bir şey çıkma ihtimali de yok
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.