Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (111. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.304
Cevap
64
Favori
169.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
75. Sırada  bugün en iyi #69
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dark.king kullanıcısına yanıt

    Gizli özellik kodlaması yapan yerler tamamen kapatıyor. Ben otomatik açılmayı kapattırmak istemiştim ama o olmuyormuş.

  • Arabaya biner binmez ilk işim stop start özelliğini kapatmak, istanbul trafiğinde ne marş motoru dayanır ne de akü..


    eğer akü iter ya da arızalanırsa stop start olmayan bir akü alacağım YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) 

  • Bugun eve donerken biraz 120 km ye ciktim. Ariza lambasi yakti kirmizi anahtar seklinde arabayi tamire goturun dedi 30 saniye sonra sondu. İcime cok fena kurt dustu daha bugun aldim. Bu sorun nedir arkadaslar. Bakimi yeni yapilmis arabanin check ettim 11 ay yada 14600 km diyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: o1yasin

    Bugun eve donerken biraz 120 km ye ciktim. Ariza lambasi yakti kirmizi anahtar seklinde arabayi tamire goturun dedi 30 saniye sonra sondu. İcime cok fena kurt dustu daha bugun aldim. Bu sorun nedir arkadaslar. Bakimi yeni yapilmis arabanin check ettim 11 ay yada 14600 km diyor

    İkinci el olarak aldıysanız, araca motor yıkama yapıldıysa ve tam kurumadıysa yüksek hızda anlık bir hataya sebebiyet vermiş olabilir, 0km se rodaj süresi içinde de parçaların uyumlu çalışması adına 2000km kadar yüksek devir çevirmeden yavaş ve dikkatli kullanmakta fayda var. Bu arada serviste hata kaydına baktırabilirsiniz

  • Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt

    Maşallah tam kaplamanın maliyeti nedir hocam, alır almaz sadece kaputu ve tavanı kaplatmıştım tpu ppf ile

  • khanstern kullanıcısına yanıt
    190 mikron Endura kullanılan malzeme. 55 tuttu.
  • khanstern kullanıcısına yanıt

    Dostum almadan once kapitu acmistim. Sifir gibiydi motor blogu evet yani yikanmis. Ama nerden baksan bi 5 6 gunluktur yikama. İcime dert oldu biraz. Almadan once bu motorlar sikintili trigi yagi falan filan diye cok soylediler icime kurt dustu umarim anlik birseydir dedigin gibi.


    bu arada aracimda car play var mi bulamadim. Bir de muzik ayarlari ekolizeri falan bulamadim. Multimedia menusu karisik geldi seat ibizadan sonra.


    ve aracimda gizli ozellikler varmi istanbulda kim acar biliyormusun?


    ilgin icin tesekkur ederim

  • o1yasin kullanıcısına yanıt
    Hocam usb kablo ile bağlıyorsunuz carplay i. Kablosuz yok maalesef. Ekolayzer ayarı mevcut. Videoyu izleyin hocam her şey anlatılmış.

    https://www.youtube.com/watch?si=x5FHQQf3y6ILqHc9&v=yekGVvxjIqg&feature=youtu.be
  • o1yasin kullanıcısına yanıt

    Araç daha yeni , boş ver kıskandıkları için diyorlar, yakıtı az mtv si en düşük ve 1.2 130hp motorlu başka otoban faresi yok :)


    Dedikleri konu yetkisiz serviste bakımı yapılan ve uygun yağ kullanılmayan araçlarda oluyor.


    Bizim dikkat etmemiz gerkeen nokta 30.000km bakımında triger parçacılarının doluştuğu filtreyi servis personeline söyleyip temizletmek (iş emrinde muhakkak yazdırın) ve 60.000km de de hem filtre temizliği hem de kayışın değişimini yaptırmak.


    Sonrası yine 90.000km bakımında kontrol ve 120.000km de değişimi ideal olur ki , Allah korusun kaza bela olmazsa o kadar zaten elimizde tutmayız , sonraki sahipleri düşünsün  




    Bir diğer bu konuyla ilgili alternatif , daha önce ki başka marka ve model aracımda orijinal yerine Continental marka triger ve alternatör kayışı aldırmıştı , kaliteli ve sağlam demişti ustam..

    Ona da geçilebilir belki garanti bittiğinde tabii bu işlem riskli önermiyorum ustanız ne derse o sorumluluk almam :)





  • khanstern kullanıcısına yanıt

    Dostum oncelikle ilgin ve alakan icin ictenlikle tesekkur ederim. Arac bende 60 bine kadar kalir mi bilmiyorum ama en az 2 yil binecegim kesin. Araci check tusuna bastigimda 11 ay yada 14.600 km var bakima yazdi. Yani bakimi yeni ama ozel mi yekili mi bilmiyorum. Oyleyse dediginiz ariza lambasini simdilik umursamiyorum

  • o1yasin kullanıcısına yanıt

    Rica ederim hocam ne demek, forum yardımlasmak için var :)


    Telefon uygulamasının "servis işlemleri" kısmında görünüyordur eğer yetkili serviste bakım yapıldıysa;



    YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 7 Mayıs 2024; 21:17:2 >
  • oğluma 208 allure 130 ps baktık...clio 5 de arkaya bir kişi oturduğunda araba yokuşu zor çıkıyor diyordu..biraz ps yükseltelim dedik..ankara abc ve göral makyajlı 2024 e 1235 istedi....yeni 2024 lerde eski allurelerin bazılarında olan sürüş destek..şerit takip.. kör nokta..acc falan yok..bayağı kırpılmış..ama araç güzel...bakalım...

  • ganeja kullanıcısına yanıt
    Allure makyaj öncesi kasasında da acc, kör nokta, şerit takip yok normalde. Kasa değişmeden önce son zamanlarda alanlara biraz kıyak geçip ekstra şeyler koydular bazı serilerde genele yayılmış bir durum değil.
  • Aracimda start stop sistemi calismiyor sanirim. Ekrandan baktim açık. Ancak trafikte durdugumda gostergede yesil yuvarlak icinde a sembolu cikiyor ama motor durmuyor neden acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: o1yasin

    Aracimda start stop sistemi calismiyor sanirim. Ekrandan baktim açık. Ancak trafikte durdugumda gostergede yesil yuvarlak icinde a sembolu cikiyor ama motor durmuyor neden acaba?

    Orijinal aküsüyse devreye girmesi için bazı koşulların sağlanması gerekiyor.


    Misal klima açık olmamalı , akünün voltajı yeterli olmalı , kaput tam kapalı olmalı , motor suyu ısısına kavuşmuş olmalı ve emniyet kemeri takılı olmalı.


    Bunlar tam olmasına rağmen çalışmıyorsa akü start stop uyumlu olmayan bir aküyle değiştirilmiş olabilir

  • khanstern kullanıcısına yanıt

    Muhtemelen akudendir diye dusunuyorum, diger tum sartlar oluyor. Daha once ki 3 aracimda start stopluydu ben aslinda biner binmez kapatiyordum istanbulda gereksiz. Ama calisip calismamasina takildim tabi.


    araca alisiyorum bugun biraz daha kullandim. Bu araci sakin kullanmak imkansiz resmen bastiriyor araya dereye sok beni diyor. Cok acaip, efendi efendi kullanmak cok zor. Cok sakin kullanirdim normalde.


    aracin muzik sistemini begenmedim 2016 ibiza ma gore kötü. Baslari güclü ancak tiz ve midler temiz degil. Arka hoparlor sanki patlak gibi cok az ve cansiz bir ses cikiyor.


    aracin paspaslari cok erken eskimis, servsiten orjinal mi alsam yoksa gidip diktirsem mi bilemedim.


    birde arac ici aydinlatma cok yetersiz konsola dusen bir klavuz aydinlatma olsa guzel olurdu.

  • Arkadaşlar merhaba, bugün yaklaşık 6km yol gittim. Arabayı stop ettim. 10dk sonra arabayı çalıştırıp tekrar geldiğim yolu geri döndüm. Dönüşte hararet kısmı dikkatimi çekti. Adana sıcağı araç 36 derece gösteriyordu. Trafik yoğun. Sıcaklık bir türlü ortaya gelmedi. Normalde hızlı şekilde gelirdi bu sıcaklarda ancak görselde gözüktüğü gibi ortanın altında kaldı. Acaba araç ısınmasında mı problem var yoksa gösterge mi yanlış gösteriyor anlamadım. Yaşayan var mı ?
    YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU)




  • o1yasin kullanıcısına yanıt

    O zaman aküyü ölçtürmende fayda var   Kesinlikle gereksiz keşke kökten kapansa , e5 trafiğinde hiç çekilmiyor arabaya biner binme ilk işim kapatmak zaten.


    Arada uzun yol yapıyorum da motor ısındıktan sonra sport moda alıp ya da manuel modda kulakçıklarla ilerlemek ve 3 silindirin verdiği o muhteşem gırıltılı ses gerçekten tahrik ediyor hıza ve biraz oyun oynamaya ama tabii dikkatli olmak ve kuralları çiğnememek kaydıyla  


    Ses sistemi olarak hoparlör sayısı paketten pakete değişiyor mu bilmiyorum ama GT de gayet güzel , öyle çok odyofil sayılmam ama sese takılırım ben beğeniyorum gerçi spotify ve youtube music de en kaliteli olarak dinleme özelliği aktif ediyorum.. Çok gb yiyor mu yiyor ama bariz çok daha kaliteli..


    Arabayı almadan 3D paspaslarını alırım hep , o yüzden orijinali nasıl bilmiyorum depoya attım direk ama halı paspaslar genel olarak dayanıksız doğrudur yani


    Aydınlatma GT ye özel mi bilmiyorum ama bence gayet iyi , ambians aydınlatmalarının ve cam tavanın etkisi de vardır belki bir şey diyemem ama yani bana göre ön ve arka aydınlatma ışıkları baya baya iyi.. Makyajsız kasada en arkadayken makyajlı kasada yanlara konumlandırılmış arka aydınlatmalar. Yanlarda olması daha mantıklı arkada biri oturunca kafası ışıkların aydınlığını kesmiyor





  • o1yasin kullanıcısına yanıt
    Hocam araç sıcaklığı 35 i geçersede star stop devreye girmiyor bilgine.
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.