Şimdi Ara

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
41.277
Cevap
308
Favori
2.353.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pasa_

    Arkadaşlar astra j sedan aracım var. 1.6 cdtı 136 lik versiyon. Watss benim araçta varmıdır? Birde k kasa sahipleri tüketimleriniz nasıl?

    J kasada sport ve üzerinde olması gerek.
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    Araç sport paket.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pasa_

    Araç sport paket.

    O zaman var. Tabi hb'de olan donanımı sedandan kısmamışlarsa (ki sanmıyorum)
  • pasa_ kullanıcısına yanıt
    benim tüketim 6.8 sport mod devamlı açık memnunum performansından tüketiminden
  • Arkadaşlar bilmiyorum kimsenin dikkatini çektimi; teknik özellikler broşüründe 1.6 CDTI motorlu modellerde MY2015 te de MY2016 da da Frenler kısmında Ön ve Arka soğutmalı disk yazıyor. Fakat ben araca baktığımda ön diskler her iki tekerde de ortası boş şekilde soğutmalı olduğu görülüyor, fakat arkalarda her iki tarafta da tek dolu disk var. Bunu gözlemleyen oldu mu acaba, sizde durum nasıl ? Aracım 1.6cdti AT excellence 2015.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turkeril

    quote:

    Orijinalden alıntı: pasa_

    Arkadaşlar astra j sedan aracım var. 1.6 cdtı 136 lik versiyon. Watss benim araçta varmıdır? Birde k kasa sahipleri tüketimleriniz nasıl?

    J kasada sport ve üzerinde olması gerek.

    Donanım tablolarında J kasa sedanlar için ; Watt's bağlantılı arka süspansiyon (1.3 dizel ve 1.6 115hp motorlar hariç) tümünde var
    HB olanlar için ise sadece enjoy donanımda yok , diğer enjoy active - sport-cosmo versiyonlarda var görünüyor. ( 2014 broşüründe)

    Şun sitede güncel broşürde watts ile ilgili bilgi yer almıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ognemir -- 25 Şubat 2016; 10:57:46 >




  • arkdaşlar bizim astra k nın kısa farları h7 mi?
  • Arkadaslar herkese merhaba,

    Öncelikle 1 hafta önce ford focus 1.6tdci titanium almaya kararlı biri olarak, pazarlığı yapılmış araç bile vardı. Eniştemin opel astra neden düşünmuyosun kasa değişti demesiyle astra K kasa 1.6cdti dynamic otomatik sanırım(2015) hiç kafamda olmayan Opel markasını düşünmeye başladım. Arkadaşlar sizden nacizane düşüncelerinizi rica ediyorum. Malum bi arabaya 80-90bin tl para veriyoruz. Astra fanı olarak değil gerçekçi bir bakış istiyorum. Opeli hic düşünmeme nedenlerim arasında konsol konfor sebebi ve izolasyon süspansiyon sorununu hala aşamayan bir marka olarak görüyorum. Her aracın tabiki eksi yönleri olacak mükemmel isteyen mercedes bmw satın alsin. Ama araç benim için konfor izolasyon zirveyi zirlamali. Araba benim için huzur verici bi ortam olnali. Kafa agritici değil. Sizlerden objektif bir yorum bekliyorum. Karşılaştırma yapmak isteyen focus titanyum modeli ile yapabilir tabiki..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • saiko52 S kullanıcısına yanıt
    Astrayı Focusla kıyaslama bunu ezbere söylemiyorum ikisini gördükten sonra Astranın ayrı bi araba olduğunu anladım Astrayı anca yeni çıkacak Golfle kıyaslayabilirsin!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loyalty -- 25 Şubat 2016; 13:23:22 >
  • gorgoaxion kullanıcısına yanıt
    evet kısalar h7, uzunlar h1.
  • Astra süspansiyonu sert bir araç olduğu için kasislerde ve bozuk yollarda kesinlikle konforlu olmayan bir araçtır. Benim aracımda ses izolasyonu için söyleyebileceğim ön taraftan motor sesi veya davlumbazlardan herhangi bir ses gelmiyor fakat arka taraf ve bagaj kısmından otoban hızlarında uğultu sesi geliyor ne yazık ki. Belki ekstra izolasyon ile kesmenin yolu vardır bunu. Ama yol tutuş olarak çok iyidir, özellikle led matrix farlar ile yol almak etkileyici geceleri; keyif alıyorsunuz aracı kullanırken. Konsol olarak ise aynı sınıftaki diğer araçlardan daha iyi bir konsolu olduğunu düşünüyorum.
    Ama bunlar sizin için önemsiz, konfor olsun bunlar olmasa da olur derseniz astra tercih etmeyin.
    Ayrıca kendiniz her iki aracı da test edin ona göre ağır basan hangi taraf ise tercih yaparsınız. Kolay gelsin..
  • yasarkaradana Y kullanıcısına yanıt
    bagaj havuzu ile o ses çok azaldı sizede tavsiye ederim test etmek şart:)
  • acaba otomatik dizel astra k için yakıt tüketimlerinden memnun musunuz ? çünkü şehir içi verisi 5.6-5.8 litre ve rahipleri arasında çok yüksek bir değer

    golf 308 vs. 4.5 litre civarında değerler verirken astra korkutuyor açıkcası
  • silverusta S kullanıcısına yanıt
    Dizel otomatik aracımla şu an 3000km civarında bir km deyim. 100TL ile 470km yol gidiyorum. %30 ş.içi + %70 ş.dışı yaklaşık olarak. 100 TL ile 500 km yi geçeceğini düşüyorum ilk bakımdan sonra.
  • Loyalty L kullanıcısına yanıt
    Bagaj havuzu ile ses kesmek bana mantıklı gelmiyor. Arka davlumbazları da kapsayan, kalıcı bir yöntem sanki daha mantıklı gibi.
  • Ben orjinal çift taraflı bagaj havuzu aldım arka taraftan gelen ses önemli ölçüde azaldı. Konfor odaklı iseniz sessiz ve yumuşak yanaklı lastikler alırsınız sizi memnun eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünceniz ve tarafsız cevap icin teşekkürler. Matrix far benim için önemli değil. Ama ses izolasyonu cidden önemli sizin gibi bi kaç kişi daha rahatsız olunduğundan bahsetti. Belki alternatif izolasyon malzemesi yardımcı olabilir. Konsol gerçekten çok şık. Tasarimi da focustan daha cok begendim. Focusu kullandim beğenmiştim izolasyonda çağ atlamıştı. Motor sesini kesmişler. Astrayı da plazadan bi deneme sürüşü yapmakta fayda var. Başka eksi diyebileceginiz bir yönü var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Loyalty L kullanıcısına yanıt
    Bende şunu diyorum Astra bence Golf'ten bile güzel bir araba. Tabi ki yeni çıkacak Golf'ü bilemiyoruz ama Astra fiyat/performans olarak Golf'ten üstün bir araç.
  • saiko52 S kullanıcısına yanıt
    Daha önce bu konuda bahsedilen eksikleri zaten biliyorsunuzdur; bagaj, torpido, arka kol dayama gibi. Bunlar ihtiyaca göre eksik gelebilir. Benim şu ana kadar bagaja, tüh şunu da almadı dediğim bir durum olmadı. Demek ki benim ihtiyacımı karşılıyor şu an için. Torpidoda araç ruhsatım, gözlüğüm duruyor ve biraz daha boş yer var. Arka kol dayama ihtiyacım olmuyor. Araba zaten sportif tarzda bi araba ve benim istediğim gibi. Bir ara araçta 5 kişi iken arkadaşın biri "Bu araç şu an çalışıyor mu?" dedi. Yani oldukça sessiz. Sadece DPF temizleme yaparken biraz gürültülü çalışıyor. Başka eksikliğini duyduğum bir şey yok. Bu haliyle kesinlikle tavsiye edeceğim bir araç astra.
  • ozz1907 kullanıcısına yanıt
    Tabikide bilemiyoruz belki yine aynı şeyleri sunacaklar sonlarını hazırlayacaklar belkide müthiş değişim yapıp piyasayı süpürecekler bunu zaman gösterecek Golfte iyi araba ama şu tasarımnı değiştirmeli poloyla aramda fark var dedirtmeli birçok donanımı standart sunabimeli ben böyle düşünüyorum ama şuan Astra k Diyorum Gerçekten güzel Oto yapmış Opel teşekkürler onlara:)
  • 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.