Şimdi Ara

Yeni Nissan QASHQAI e-POWER - Ana Konu (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
416
Cevap
59
Favori
75.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Emekkk kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim. Servisin bana dediği ilk kez karşılaşıyoruz ölçüm yapıyoruz bulamadık dedi 10 gün oldu. Avukatım yarın ihtarname çekecek bakalım bir sonuca ulaşabilecekmiyiz

  • osmanalkaya O kullanıcısına yanıt

    Servis hayatında jeneratör görmüşmü acaba  Allah sabır versin yıpratıcı bir süreç

  • Emekkk kullanıcısına yanıt

    Güzel tespit :) teşekkür ederim

  • Merhaba
    Yaklaşık 6 aydır epower skypack aracımı kullanıyorum. Genel olarak performansından memnunum. Hemen hemen her gün 25 km yol yapıyorum ve bu km nin neredeyse 10 km si yokuş yukarı oluyor. Şehir içi tüketimi şu sıralar 6,6 civarında.. şehir dışı aldığım ilk ay yaptığımda 1050 km yaptım. Ortalamam da şehir dışı 4,9 gibi idi.
    Şu an 9000km deyim . son bir kaç aydır disk lerinden sanki Balata bitmişte diske vuran demir yüzünden çıkan bir cikleme sesi alıyorum. 2 kere servise götürdüm. Çözüm bulamadılar. Genel merkeze soracaklarını dönüşlerine göre beni arayacaklarını söylediler.
    Benzer sorun yaşayan arkadaşlar var mı? Çözüm konusunda bir yönlendirmeleri var mı diye sormak istedim.
  • Merhabalar dün 2023 e power Skypack aldım sıfır olarak ve uzun yol yaptım. Düşük devirde yada ilk kalkışta sol önden bir tık tık ses geliyor normalmi yüksek hızda duymuyorum

  • runer81 R kullanıcısına yanıt
    Autohold bırakma sesi olabilir mi?
  • suat45 S kullanıcısına yanıt
    Auto hold aktif değil aktif edince de denedim değişmedi. Başka araç denedim serviste onda yok servis akstan olabilir bayram sonrası bakalım dedi sıfır araç hayırlısı bakalım inşallah ciddi bir şey değildir.
  • Merhaba arkadaslar, bende yaklasik 1 hafta once e power ile araniza katildim. Suanlik bir sorunum yok ancak, global forumlari da arastirmama ragmen bir uyari yada bildirimin ne oldugu hakkinda bilgi bulamadim. Sorum soyle, hangi kosullara bagli oldugunu bilmedigim sekilde, arac kadraninin uzerindeki saat ve hava derece simgesinin oldugu alanda bugun aksama kadar karisik kullanimimda 3 defa tekrar eden ENERJI AKISI uyarisi yanip sondu. Cok kisa surup geciyor Bu ne anlama geliyor acikcasi bulamadim. Aracin kitabini hatim ettim ama boyle bir uyari yada bildirim gormedim. Sizin fikriniz var midir ? Yarin zaten servisede soracagim. Ek olarak sanirim bir wp grubumuz benide ekler misiniz :) saygilar
  • Merhabalar nissan qashqai e power skypack sahibiyim whatsapp grubunuza dahil olabilirmiyim.

  • WhatsApp Grubu için link bekliyoruz yardımcı olabilecek yokmu
  • Merhaba arkadaslar.


    Uzun arastirmalar sonucunda mühendis gözüyle performans verimlilik icin secim öncesi kredisiyle Mart ayinda ben de araniza E-power PP ile katildim. Araci verimli kullanmak icin kullanici klavuzlarina, en azindan kisa kullanici klavuzuna göz atmanizi oneririm. Cok kisa 1-2 oneri verip sorularınız varsa alabilirim.


    * Arac önden cekis ve elektrik motorlu oldugu icin eger cekici ihtiyaciniz olursa kesinlikle on tekerleklerin yerden kaldirildigindan veya örümcek ile cekici üstünde cekildiginden emin olunuz, aksi takdirde aracin elektrik motorlarina ciddi hasarlar verebilirsiniz.

    * Epedal sehir ici güzel bir özellik ve maksimum rejeratif frenleme saglar. Rejerenatif frenleme gücleri kullanici klavuzuna göre su sekildedir -> Epedal > B > D > D + Eco. Sahsi tecrüben ve önerim araci yokus asagi veya sehir icinde B modunda, uzun yolda D + Eco modunda kullanmaniz olur. Arac her ne kadar jenerator ve elektrik kombinasyonlu optimum da olsa gaz tepkimeleriniz yakit tüketimini arttiracaktir.


    Sarj etmeden ve performanstan ödün vermeden keyifli ve emniyetli sürüsler dilerim...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza13 -- 25 Nisan 2024; 18:43:34 >




  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.