Şimdi Ara

Yeni Nissan QASHQAI e-POWER - Ana Konu (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
422
Cevap
61
Favori
77.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar perşembe günü nissan qashqai epower modelini aldık, araci bugün kullandık spor modda 2-3 dakika dik yokuş çıktık, arabadan indigimizde egzosdan yoğun duman çıkıyordu birde yanık lastik kokusu vardı nissan servisini aradim motor yeni olduğu için partikül kokusu olabilir dendi bu durumu yaşayan oldumu dikkat etmem gereken bir durum varmi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yigityedidag Y kullanıcısına yanıt
    Hangi bayiden almıştınız? Ben şimdi bakıyorum ama bayiler desing yok diyorlar. Şimdi desing olan bayi var mı bildiğiniz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cancancan23 kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben de 7 gündür EPOWER kullanıcısıyım. İlk sürüşlerimde brake ve e-pedaldayken yoğun balata kokusu oluyordu. Şimdi çok daha az veya kullanıma bağlı neredeyse hiç olmuyor. Sizin söyledğinizi yaşamadım ama muhtemelen servis doğru söylüyordur.

    Ayrıca araç şarj ederken arka taraftan zırıltı benzeri bir ses bazen sık gelebiliyor. İlk duyduğumda oldukça korktum servise dinlettim normal jeneratör sesi dediler. Ancak kesinlikle 1000km kontrolünde tekrar soracağım. Çünkü bazen sık oluyor ve sinir bozucu bir ses.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • w.wallace kullanıcısına yanıt

    Geri viteste aynaların aşağı inmesi : En ihtiyaç duyduğum özellik bu, leon'da çok alışmışım sanırım. Bu özellik de yine "(Mevcut ise)" diye belirtilmiş ancak belli ki mevcut değil. Yalnız şöyle ilginç bir durum var ki, bu özellik Xtrail broşüründe Geri Gidişe Duyarlı Yan Aynalar olarak verilmiş ve sadece PP'de var ama xtrail'in kitapçığında bu özellikten bahsetmiyor. Qashqai'nin broşüründe bu özellik yokken kitapçıkta mevcut ise diyor. Belli ki Nissan'da da kafalar karışık :)


    Platinum Premium da geri viteste yan aynalarin grri viteste asagi inmesi var , solda kapida bulununan ayna kontrol tuslarinda hangi ayna seciliyse o ayna asagiya iniyor, denemissindir belki olmuyorsa pakete dahil olmayabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mclarenrai11 M kullanıcısına yanıt
    Arabada bir de benzinli motor var biliyorsunuz bu ses o motorun sesi sık gelmesi de çok normal si gaza bastıkça çalışıyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • swindler kullanıcısına yanıt

    Konuyu yargıya taşıdınizmi? Sonuç nedir?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1fatma1 1 kullanıcısına yanıt

    Ben değilim hocam. Önceki postu yazan arkadaş paylaşmıştı. Bildiğim kadarıyla devam ediyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.