Şimdi Ara

Yeni nesil konsollara indirim bekleyenlere kötü haber! Ek vergi süresi, yıl sonuna kadar uzatıldı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
1
Favori
9.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nasıl böyle? Eğleniyor muyuz gençler?  


    Yılbaşı gelir bir daha ertelerler sonra bir daha, ps5 döviz artışı ile olur 15.000 TL  

  • -Prometheus- kullanıcısına yanıt
    Az insanf edin diyecem diyemiyorum sizde insaf yok,sizin gibiler içeriden onlar dışarıdan yıkamadınız be şu memleketi.
    Çeneniz fikirlerinizin olmadığını haykırıyor ancak çemkirip millete devlete sövüyorsunuz. muhtemelen adınız bu ülkenin insanından ama yaşantınız ve fikriniz bu ülke ile düşman.
    Size ne desek az gelir o derece de havanda su dövmek gibi boş olacak çok belli.

  • redwolf0 kullanıcısına yanıt
    Tez zamaan da Avrupa Amerika vb mutlu olacağın memlekete gitmeni temenni ediyorum. uyruğu türk kendisi avrupalılaşmış ama tembel insan :)))
    Çok değerlisin ya avrupada amerikada teklif üstüne teklif alırsın orada birim olarak ürün almakta kolay dizersin konsolları :)

  • berk768 kullanıcısına yanıt

    Senin eğlence anlayışın TRT'de Abdülhamid izlemek olabilir ama normal insanların zevkleri güzel kaliteli cihazlarda vakit geçirmek, yurtdışına tatile gitmek farklı ülkeleri gezmek, gezip tozup farklı aktivitelerde bulunmak. Kısacası odun gibi yaşamamak istiyor insanlar. Bu aktiviteleri de bu makul paralar ödeyerek yapmak istiyor. Dünyanın geri kalanında insanların yaptığı gibi.


    Siz bu kafayla devam edin biatçılık yapın, baştakiler de sizin sayenizde bir şeyleri düzeltmek için hiçbir şey yapmasın. Sonra göreceğiz halinizi.

  • berk768 kullanıcısına yanıt
    Yorumlarda böyle bir tip görmek için girdim ki klasik Abdülhamid'i görmem yetti. Aynen devam et sen kardeşim belli ki hiçbir hobisi, eğlencesi ve sosyal çevresi olmayan ve peynir ekmek dışında para harcamayan bir insansın.

  • Artık bazı şerefsizlere katlanacak halim kalmadı.Söveceğim ağır olacak...Üst perdeden konuşup insanları kışkırtıyorlar.Biliyorlar ceza almayacağını ülkenin durumu ortada yabancı şirketler ,ekonomi kuruluşları artık seni gelişmekte olan ülke durumundan çıkartıp Afrika ülkelerini ligine sokmuş...Adam diyor ki millet oyun bağımlısı ...

  • Millet eşine dostuna bmw mercedes hediye(!) etsin diye koca halk cefa çekiyor, şaka gibi.

    Vergilerin nereye gittiği herkesin malumu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • verdin yetkiyi gördün etkiyi  

  • Bence Otomobil gibi yapsınlar, sınıf sınıf olsun. Ülkeye giriş fiyatı üzerinden 130%, 150% ve 220%'lik dilimler olsun.

  • Şaka gibi. Doyuramadık agayı.

  • Akparti hayatımızı mahvettin, defolalrtik düş yakamizdan...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baktılar z kuşağından nasıl olsa oy gelmiycek


    neden vergiyi indireli m ki dediler

  • Sömürge olsak bu kadar sömürülmezdik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu doğalgaz çıkınca o zaman görün siz. ÖTV kalkacak vergiler sıfırlanacak 🤣🤣

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gençlere tek tavsiyem gidecek koşulları sağlayın. Burada yazmayın cidden biraz çabalarsanız bu cehennemden çıkarsınız. Gideceğiniz yer cennet olmayacak bunu bilin ama burası cehennem.

    60-70-80 sene olan ömrünüzü bir grup zümre zevk ve sefada yaşasın diye burada harcamayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Genç olmak her zaman zordur sadece içinde olduğumuz zamana özel değil.
    Benim okuduğum okullarda sınıfların %90ı vasatın altındaydı, ilk açıldığı dönemde bilge adam'da eğitim alırken'de %95i vasattı sırf adı için gelmiş kendisini işine veremeyen tiplerdi. çalıştığım işyerlerinde de %10luk kısma çalışarak ulaştım. toplum tembellik hastalığından muzdaripken imkanlara mok atıp memleketi pompok göstermek eskiden de vardı almancı kızına gitmeye çalışanlar yada kızını evlendirmeye çalışanlar vardı. devir değiştikçe bu memleketi çöplük gibi görüp kolaya kaçan insanların kaçış şekilleri de değişti memlekete pok atma cümleleri-bahaneleride değişti. kendisini yetiştiren insanlar istisnai meslekler harici türkiye'de zaten orta sınıfın üstünde kalırlar Avrupa'ya gidip gurbet çekmezler. TR'den avrupaya gidenleri incelediğinizde gittiklerinde oradaki geçişi kaldıramadıkları için başkalaşmış taşlar gibi değişim yaşadıklarını pişman olduklarını görürsünüz. Ben yurt dışında eğitim aldığım dönemde oralara giden türklerin ucuz tipler olduğunu halkı nefret ettirdiğini gördüm ki bu diğer türk göçü alan yerlerde de böyle. kendisini yetiştirecek genç sıkıntılara katlanmak zorunda değil sadece nefsine uymasın sebat etsin yeterli. aile'de yönlendirme yapmalı ama o yönlendirmeyi yapacak aile yüzdesi çok az. işim dolayısıyla Yurt dışına gittimi varsayarsak nerdeyse 3 katı kazanabiliyorum ailemi'de alma durumum olabiliyor. sozlesmeye göre 2-4yıl gibi farazi süreler için gitmem mumkun fakat bu seferde buradaki aile akraba efradından uzaklaşıp başkalaşıyorsun. belkide 100 tane tanıdığım var uzak yaşamaktan başkalaştığı için burada da duramıyor orada da durmak bıktırmış. imkanlar iyi diye kolaya kaçmak eskidendi şuan orada da iyi iş bulmak zor. üstü kapalı yabancı seçme işe almama durumu da var, bunların bir kısmı oradaki türklerin yanlış davranışları bir kısmı da artık iş imkanlarının azalmış olması ve birde yabancı düşmanlığı.
    Sizin anlayacağınız Gençler boş işlerden elinizi çekip kendinizi hayata bağlamaya çalışın mesleki eğitimi tecrübeyi artırmaya çalışın. Şu başlıktaki konsol muhabbetine girmenize gerek kalmaz.





  • antique kullanıcısına yanıt
    Yok artık daha neler. ama düşününce permi gibi kota konulabilir. :))

  • Birileri herhalde RTE ye konsol çıkıyor başkanım en az 20 miyim satılacak bundan iyi vergi alırız dedi ayağını kaydirmak için yoksa bile bile nasıl böyle bir şey yapar hükümet .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet_clk

    Ekonomi üstadı şahsınıza sormak lazım libya'da dolar kuru neden bizden düşük seviyede diye, öyle ya libyada savaş yok herşey güllük gülistanlık.
    Kur üzerinden boş beleş muhabbete girmeyin, ekonominin düzelmesi için gökten melek gelmeyecek bu insanlardan birileri çıkıp düşünecek katma değerli ürünler üretecek. bu nesli eğitemememizin sebebi de yine boş beleş tipleri eğitimi sadece okula bırakması evlatları boş insan olarak yetiştirmesidir. and içmiş gibi herşeye saldırmayın.

    akp savunurken bile yazdıkların paradoks olmuş yerden yere vurmuşsun düzelt istersen  


    kim sorumlu ekonomiden merkel mi ? uzman değilim ama sorgulayabiliyorum biatçı değilim.


    dolar 2.6 de aynı lafı ediyor dolar 7 de kim sorumlu kimin söylediği tutmamış ?






  • quote:

    Orijinalden alıntı: berk768

    Vergiler yerinde.Gençleri, uyuşturucu bağımlısı gibi oyuna bağlıyolar.  

    AKP'yi savununca arkadaşı bile güldü!







  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.