Şimdi Ara

Yeni nesil bazı çocukların ahlaksızlığı/ukala olması (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
13.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-63340B9F6

    Dediğimden bunu mu çıkardın?

    Alıntıları Göster
    Hayır, senin demek istediğini anladım aramızda çok fazla saygısız olabilir ama bir o kadar'da bizi ezmeye çalışan insan var .
    Okullarda garibanın çocuğunu önemsemeyen ensesi kalınların çocuğunu önemseyen çok öğretmen var .
  • izayoi kullanıcısına yanıt
    De ayrı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam şimdi yapacağım yorumdan ötürü bazıları beni yanlış anlayacak ama ,özellikle ergenliğe yeni giren 13 14 yaşındaki bazı kız çocuklarının afedersin ama kıçını absürd derecede belli edecek şekilde çok ama çok dar pantolon giymesi çok tuhafıma gidiyor,aynı şekilde erkeklerinde aşırı derecede dar pantolon giymesi,hayır yani amaç nedir ve nasıl rahat olabiliyorlar anlamıyorum
  • Enes Batur Muratabi Jahrein izleyen çocuktan ne bekliyorsun ki?
  • e sen de senden bi onceki kusak icin oylesin

    bunu dusundun mu hic?
  • Şimdiki çocukların hepsi böyle üstelik uyusturucu bagımlısı bir çoğu.Sözde (şeker) diye tabir edilen extasy kullanıyorlar.Gelecek nesil deli çıkıcak artık
  • Binlerce yıldır aynı muhabbet. Eski yunandaki adam da yeni nesil şöyle saygısız böyle çöp diyor. Dünya yerinde durduğuna göre bir şey olduğu yok, sadece bazıları boş konuşuyor.

    Hayvana tecavüz eden, çalan çırpan, trafikte milletin hayatını tehlikeye atanlar yeni nesil değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elan Morin Tedronai -- 9 Ağustos 2018; 0:36:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuk yetiştirmeyi bilmiyoruz. Özelikle özgüvenli yetiştirme uğraşından kaynaklı. Çocuğa karışmıyor, etmiyor vs sonra çocuk kafasına göre takılan bir çocuk olunca benim çocuğum özgüvenli diyor. O özgüven değil şımarıklıktır. Okul öncesi öğretmenliği okuyorum. Sadece bu konuda değil, birçok konuda çok yanlış yetiştiriyoruz. Şu bizim bölümde aldığımız dersleri en temel seviyede birleştirip bütün üniversite okuyanlara verseler ülkenin geleceği kurtulur.



    Araştırmayı bilmeyen, sorgulamayan, analitik dusunemeyen, kendine tam anlamıyla güven duyamayan, fikirlerini-düşüncelerini toplum içinde dile getiremeyen bireyler yetiştiriyoruz maalesef. Arada istisnalar çıkıyor mu? Çıkıyor evet ama 10 çocukta kaç tanesinde çıkıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çocukken sokakta insanlara kufur edıp kaçardım. Camdan aşağı traş kopugu fılan sıkardım, peçete yakıp camdan atardım ve camdan aşağı tukururdum. Buyuyunce hepsı gectı, sımdı de tam tersı utangac biri olup çıktım. Bır turlu ortasını bulamadık.
  • Babası ne ki kendi ne olsun, Katranı kaynatsan olur mu şeker cinsini sevdiğim cinsine çeker.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zaman eski nesil yeni nesile laf atar klasikleşmiş artık. Yok işte biz saygılıydık , yaramazlık yok bilmem ne kimse kimseyi yemesin yani belli şeyler her zaman vardı . Tek değişen şu verilen teknolojik aletler bence onu da engellemek lazım işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence burada suçlu Enes Batur değil tamamen veliler. Enes çekiyor videosunu parasını kazanıyor benim etrafımda çocuk sahibi iki üç aile kendisiyle ilgilenen çocuklar benden daha zeki benden daha saygılı diğerleri anneme küfrediyor. Enes zorla videosunu izletmiyor sonuçta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşey ailede başlar sokakta kamu alanlarında devam eder

    Çocuk her zaman anne ve babasını taklit eder çocuğa bakarak ailesini taniyabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynısını senden öncekiler senin için diyordu ya
  • aynen. okulda camın açık olup kapalı olmasına bile karışıyor artık veli. sadece kendi çocuğu var onun için. bu yüzden çocuklar çok bencilce ve egolu yetişiyor. Nerede ise anne babasını tanrı gibi görecek haşa.

    Bir keresinde ortaokul 7. sınıf öğrencisi bir erkek öğrencim. lise 9. sınıf bir öğrenci ile yüzlerine maske takmışlar öpüşüyorlar. Ben bunları tespit ettim. önce babaya söyledim. Aferim karetaya dedi. Sonra baktım olmuyor kızın ailesine söyledim. Hocam şimdi gençler böyle vursan vurulmaz diyor. Kızsan daha kötü diyor. Bu çocuklar öpüşüyor ya çok şükür etmemiz lazım. İyi ki başka bişey yapmıyorlar şimdilik.
  • Başta ailenin verdiği terbiye ile alakalı, sosyal medyanın da etkisi çok büyük.
  • harbiden bizim mahalledeki veletler çok fena ya. herkese dövecekmiş gibi cevap veriyorlar. balkonda oturuyorum çocuk 8 9 yaşında şişman şımarık bi velet kadın bi komşu "oğlum saçların ne güzel olmuş nerde kestirdin bakiyim" diye sordu çocuk "sanane yaa" dedi şok oldum lan kadın baka kaldı öyle. ne zaman görsem kapının önünde tabletiyle youtube falan izler sinir bebe ya.. ara sıra annem geçerken çocuğa napıyon oğlum nasılsın falan der yüzüne bile bakmaz kadının herkese karşı böyle bunlar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi splinterfalcon4798 -- 9 Ağustos 2018; 13:4:52 >
  • Malum partiye oy verenlerin büyük çoğunluğu yaşlılar. Otobüse ön kapıdan binmeyip düzeni bozan yaşlılar. Toplu taşımada "kalk ulan biz yaşlıyız" diye dayılanacak kadar eli ayağı tuttuğu hâlde yer isteyenler, toplu taşımada kalabalığı itip kakanlar yaşlılar. Genç neslin elinde çok fazla Enes Batur, düzeysiz diziler vb. uyaran var ve aileler tarafından şımartıldığı için kendi ellerinde olmayan bir yozlaşma geçirdiği doğrudur ama sırf malum partiye oy atma oranının daha fazla oluşu bile yaşlı nesli bu ülke için daha zararlı yapıyor ama genç nesilde masum değil. Bu ülkede masum insan yok gibi bir şey zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunkurun -- 9 Ağustos 2018; 16:36:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004 liyim herşeyin farkındayım. Yaşım 15 ve cogunuzdan.basariliyim. 1985-1997 arasındaki nesil en ezik ve apaçi nesildir. Dışarda surtup bonzaici yan kesici nesil bu arada çıkmıştır. Okul düzeyi en düşük nesil de bu. Forumda kız kız diye ağlayan adamlarda bu nesilde. Ama işler güçleri biziz. Nasıl acı verdiysek... En kısa boy nesilde o ara neslidir. Ülkede basketçi bile yok o yaş aralığı. 1.65 lik hobbitler sizi.

    Ve iyi blok konusu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensuski -- 9 Ağustos 2018; 16:46:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.