Şimdi Ara

Yeni nesil Apple Pencil'ın kilit özelliği ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni nesil Apple Pencil'ın kilit özelliği ortaya çıktı
    Apple, Ekim 2018’de üçüncü nesil iPad Pro ile birlikte manyetik olarak şarj olan ve daha rahat tutuş sağlayan yeni tasarımıyla Apple Pencil 2’yi tanıtmıştı. Uzunca bir sürenin ardından yeni nesil Apple Pencil hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı. Apple Pencil 3. nesil, değiştirilebilir manyetik uçlara sahip olacak.



    Ayrıca Bkz.Bir sonraki Apple Watch Ultra büyük yeniliklerle gelecek



    Farklı kullanımlara uygun mıknatıslı uçlarla gelecek



    Apple Pencil 3, iPad kullanıcısının ihtiyaçlarına daha iyi uyum sağlayacak farklı şekilde yeni uçlarla gelecek. Örneğin; teknik çizim için ayrı, boyama için ayrı ucu olacak. Birinci ve ikinci nesil Apple Pencil’ın da ucu değiştirilebiliyor ancak uçlar çevirilerek açılıyor ve tek tip. Uç kaybolduğunda veya zarar gördüğünde yenisini satın almak gerekiyor. 3. nesil Apple Pencil’ın uçları mıknatıslı olacak; böylelikle çok daha kolay şekilde değiştirilebilecek. Ancak aynı zamanda uçlar daha kolay kaybolabilir. Apple’ın bunu nasıl önleyeceği henüz belli değil.



    iPad Pro'lar OLED ekranla yenileniyor



    Apple Pencil 3 bir yana, Apple’ın 2024 iPad Pro modelinde OLED ekran kullanması bekleniyor. Ayrıca giriş seviye iPad için Magic Keyboard Folio aksesuarına çok benzeyecek daha büyük trackpad’li yeniden tasarlanmış Magic Keyboard ile gelecek.




    Kaynak:https://9to5mac.com/2023/10/02/apple-pencil-magnetic-tips-rumor/







  • Sıfır ms gecikmesiz şart Huawei M Pen 3 gibi

  • Bir de şu değiştirelemeyen pil olayı olmasa iyi olur, pil ölüyor, kalem komple çöp oluyor(ilk iPad Pro'da recrübe etmiş biri olarak, neredeyse hiç kullanamadım, yurtdışından aldığımm ve garantisi de yeni bitmiş olduğu için süs niyetine sıfır bir şekilde yerinde duruyor), sorsanız reklamlarda en çevreci bizii deyip, kafamızı seviyorlar!

  • Çok iyi olur. Özellikle yumuşak bir uç olursa yazı yazma işleri daha keyifli hale gelebilir.

    Çizim yaparken sorun yok ama yazı yazarken ekrana her vuruş yaptığında tak tuk sesi ve keyifsiz yazma hissinden kurtulmuş olur ve daha keyifli hale gelir...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hali hazırda, daha dayanıklı ve ince uçlar satılıyor.
    Bunların üzerine çıkması lazım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.