Şimdi Ara

yeni modem yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kaç yıldır ttnetin verdiği modemi kullanıyorum ama wifisi aşırı dandik yeni bir modem alsam kabloları takıp net bağlantısı sağlayabilirmiyim hemen ? yoksa bir ton kurulum şifre falan uğraştırır mı illaki.




  • Merhaba Forumdaş, Hayır uğraştırmaz ihtiyacın olan ttnet'in verdiği kullanıcı adı @ttnet'li ve şifre sadece. TTNet'te nasıl oluyor ama benim kullandığım diğer ISS firmaları SMS ile atıyordu...


    Yeni modemde yapacakların;


    1 - Yeni modemle bağlantı kurmak: Modemin arkasında fabrika WiFi şifresi olur, onunla bağlanırsın (veya doğrudan ethernet kablosunu takarsın)


    2 - Yeni modemin arayüzüne giriş: Yine kullanım kılavuzunda da yazar 192. ile başlayan bir adres olur, onu tarayıcına yazarsın... Modem arayüz şifresini girersin.


    3 - Kurulum adımları: Zaten ilk kurulum ekranlarında hali hazırda Türkiye'ye göre yapılandırılmış ayarlar olur. Sen o kullanıcı adı / şifreyi düzgün gir yeter.


    4 - Diğer ayarlar: Diğer geri kalan kurulum adımlarında, örneğin varsayılan WiFi şifresini değiştirirsin, modem arayüzünün şifresini değiştirirsin, sana kalmış kurcalaması.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.