Şimdi Ara

YENİ MEGANE 3 HB 1.6 16V 115BG CVT OTOMATİK 2013TEN İTİBAREN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR MERHABA DÜN İTİBARİ İLE OYAK ÜYE KAMPANYASINDAN BAŞLIKTA İSMİNİ BELİRTTİĞİM MEGANE ARAÇ İÇİN SÖZLEŞME YAPTIM.
    CVT ŞANZUMAN HAKKINDA SORUNSUZLUĞU VE YAKIT EKONOMİSİ HAKKINDA BİR COK SEY DUYDUM ONA İSTİNADEN MEGANE 3 ÜN TASARIMI İLE BİRLEŞİNCE KAÇIRMAK İSTEMEDİM.

    İLERİDE LPG TAKTIRMAYI DÜŞÜNEBİLİRİM.
    SİZCE İYİ BİR SEÇİM Mİ?



  • bir tanidigimiz nissan bayisinde calisiyor ve cvt kadar sorunlu bir sanziman olmadigini  qashqai kampanyasi zamaninda soylemisti. + olarak renault nun formalite geregi (1.6 dci nissana verildigi icin) benzinlide cvt sansizaman gectigini gecenlerde servise on park sensoru sormaya gittigimizde ogrendik.

    edit: iyibir secim yapmissiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rengar Bot -- 11 Kasım 2012; 18:08:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İ<3Rowing

    bir tanidigimiz nissan bayisinde calisiyor ve cvt kadar sorunlu bir sanziman olmadigini  qashqai kampanyasi zamaninda soylemisti. + olarak renault nun formalite geregi (1.6 dci nissana verildigi icin) benzinlide cvt sansizaman gectigini gecenlerde servise on park sensoru sormaya gittigimizde ogrendik.

    edit: iyibir secim yapmissiniz

    cvt kadar sorunlu bir sanziman demissiniz yukarıda sonrada iyi bir secim yapmıssınız:) kafam karıstı
  • Hayırlı olsun cvt şanzıman sorunsuzlugu ile biliniyor ve honda jazz, nissan Qashgai cvt şanzıman kullanıyor. Honda i-shift şanzımandan sonra tekrar sorunsuzluğu sebebi ile yeniden jazzlarda cvt şanzımana döndü. Yeni megane 3 6 ileri cvt şanzıman mı ve yakıt tüketimleri nasıl teknik bilgileri belli mi.
  • evet yakıt tüketimini bende merak ediyorum
  • Yakıt tüketimi konusunda koca internette düzgün bir bilgi bulamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hort hort hort..... arkadaşlar aynı aracın touch paketini daha dün aldım malum depo boştu 255 tl ye fulledim (litre olarak hatırlamıyorum şimdi) ve hemen uzun yola çıktım ankaradan sivasa geldim araç ilk başta 8 litre gösteriyordu yolda en son 7.7 ye düştü bugunde şehir içinde halen 7.7 de gösteriyor, sivasa geldiğimde çeyrek depo yakıt kaldı yol bilgisayarı geçilen yol 490 km diyor kalan yakıt 330 km gösteriyor açıkçası bana 330 km gidecek gibi gelmiyor.... zaten ilerde lpg taktırmadan kullanmak baya maliyetli olcak gibi ama araç konfor olarak yol tutuşu olarak hoşuma gitti, cvt şanzıman ise zaten mükemmel vites geçişlerini hiç hiisettirmiyor, ilk izlenimlerim bu paylaşmak istedim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: speed3x

    hort hort hort..... arkadaşlar aynı aracın touch paketini daha dün aldım malum depo boştu 255 tl ye fulledim (litre olarak hatırlamıyorum şimdi) ve hemen uzun yola çıktım ankaradan sivasa geldim araç ilk başta 8 litre gösteriyordu yolda en son 7.7 ye düştü bugunde şehir içinde halen 7.7 de gösteriyor, sivasa geldiğimde çeyrek depo yakıt kaldı yol bilgisayarı geçilen yol 490 km diyor kalan yakıt 330 km gösteriyor açıkçası bana 330 km gidecek gibi gelmiyor.... zaten ilerde lpg taktırmadan kullanmak baya maliyetli olcak gibi ama araç konfor olarak yol tutuşu olarak hoşuma gitti, cvt şanzıman ise zaten mükemmel vites geçişlerini hiç hiisettirmiyor, ilk izlenimlerim bu paylaşmak istedim...

    son durum nedir hocam, tüketim vs?




  • cvt yi bilmiyorum ama, 2 senedir megane 3 1.6 bva kullanıyorum yakıt tüketimim ortalama 11 litre. ilk başta şirket ödüyorken benzini sorun yoktu, ama bezin parasını ben ödemeye başladığımdan beri bu şanzımanı yapanlar hakkındaki düşüncelerimi söylersem çok ayıp olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tom jetland -- 24 Nisan 2013; 16:43:36 >
  • Ben de bu aracı düşünüyorum. Yakıt tüketimi nedir paylaşan olursa çok iyi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnar Frisch -- 26 Nisan 2013; 18:49:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumların hepsi birbirinden farklı olmuş. Tüketim değerleri net değil...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.