Şimdi Ara

Yeni ICO (Halka arz) DIMCOIN para kazandıracak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba
    Toplam değeri kısa süre önce 100 milyar doların üstüne çıkmış ancak potansiyeli henüz tam olarak bilenemeyen bir pazardayız. Bu pazarda hepinizin de bildiği gibi pek çok yeni sanal para piyasaya çıkıyor. Bu paralardan bazıları tamamen scam iken bazıları hem kısa vadede hem de uzun vadede büyük potansiyel taşıyabiliyor. Özellikle pazar içinde kullanımı yüksek olacak, pazarın bir eksikliğini kapatan yeni coinler büyük değer taşıyor. Bu bağlamda benimde bi miktar yatırım yaptığım, projesini çok beğendiğim, pazara yeni dahil olacak olan bir halka arzdan bahsetmek istedim. DIMCOIN.
    DIMCOIN'i anlayabilmek için 3 terime hakim olmak gerekiyor.
    • DIM ekosistemi
    • DIMCOIN
    • DIMTOKEN
    DIMCOIN'i anlayabilmek için ilk önce DIM ekosistemini anlamak gerekiyor.

    Soru 1 Nedir DIM ekosistemi?
    DIM ekosistemi yani platformu tüm dünya üzerindeki finansal sınırları kaldıran blockchain tabanlı bir ortamdır.

    Soru 2 Finansal sınırların ortadan kalkması ne demektir?
    Örneğin bu gün dünyanın herhangi bir borsasına ait bir hisse senedi almak için aracı kurumlara bağlı kalmak zorundasınız. Ancak DIM ekosistemini kullanarak bunu kişiden kişiye P2P şeklinde gerçekleştirebiliyor olacaksınız. Sisteme dahil olan küçük veya büyük bütün şirketlerin hisse senetleri DIM ekosisteminde kişiden kişiye aktarılabiliyor olunacak. Üstelik bunu yaparken aracı kurumlara ödenen paralarda artık ödenmeyecek. Peki sadece hisse senedi mi takas edilecek? Elbette ki hayır. Başta büyük ülkelerin para birimleri olmak üzere emtia lar ve kriptolaştırılabilen varlıklar kişiden kişiye alınıp satılabilinecek.
    Bu platform tüm dünya üzerindeki belirli başlı yatırım araçlarını kişiden kişiye aracı kurumlar olmadan anlık ve online olarak alınıp satılmasını sağlayacak.

    Soru 3 DIMCOIN'in bu sistemde görevi nedir?
    Tüm bu takas işlemleri DIMCOIN ile gerçekleşecek. Yani ödemeler DIMCOIN ile olacak

    Soru 4 DIMCOIN ile ödeme aldıktan sonra DIMCOIN ler ne olacak?
    isterseniz DIMCOIN lerinizi dolara, euroya yada başka bir para birimine çevirerek projede ilersi için öngörülen ATM lerden çekebilir, bitcoine dönüştürebilir yada exchange sitelerinde satabilirsiniz.

    Soru 5 DIMTOKEN nedir?
    DIMTOKEN aslında bu ekosistemdeki payınız karşılığı size verilen tapudur. Ve size bu ekosistem dahilinde oluşan komisyondan pay ödenmesini sağlar. Bu kalıcı bir gelirdir ve ekosistemdeki tüm komisyonun %30'u token sahiplerine dağıtılır. %30 luk komisyon gelirinin dağılımı herkesin sahip olduğu token ile orantılıdır. Bu sürekli gelire sahip olabilmek için 50$ değerinde DIMTOKEN hesabınızda olmalıdır. DIMTOKEN lar Polo gibi exchange sitelerde satılamaz.

    Soru 6 DIMTOKEN nasıl elde edilir?
    DIMTOKEN lar sadece halka arz (ICO) sürecinde bir kez satışta olacaktır ve ICO ya yatırım yapanlara dağıtılacaktır.

    Soru 7 DIMTOKEN ve DIMCOIN ilişkisi nedir?
    ICO' ya katıldığınızda hesabınıza hem DIMCOIN hem de DIMTTOKEN geçer.
    1 DIMTOKEN=100DIMCOIN'dir.
    örneğin ICO ya 100$ ile katıldığınızda hesabınızda 100DIMTOKEN +10.000DIMCOIN geçer. Ayrıca erken katılım bonusu ve NEM kullanarak yapılan ödemeler için artı bonuslar vardır. Bonuslar size sadece DIMCOIN verir.

    Soru 8 hangi exchange lerde ve ne zaman DIMCOIN işlem görecek?
    NEM'in işlem gördüğü tüm exchange lerde ve daha fazlasında işlem görecek. 2017'nin 4. çeyreğinde işlemler başlayacak.

    Soru 9 geliştirici takımın gelecek planları nelerdir?
    Aslında 2019'a kadar planları son derece yoğun bunlar arasında İsviçre ve Dubai’de işletme lisansları için başvurulardan tutunda, küresel ölçekte trade işlemlerinin %1inin DIM üzerinden yapılmasını sağlamağa kadar pekçok boyutta ve perspektifte hedefleri var.

    Soru 10 bonuslardan nasıl faydalanabilirim?
    12 Ağustos'a kadar %15
    13-19 Ağustos %10
    20-27 Ağustos %5

    Soru 11 daha detaylı bilgi nereden alabilirim?
    Ben sadece konunun en can alıcı noktalarını size aktardım. Daha detaylı bilgi almak için https://www.dimcoin.io/
    vehttps://bitcointalk.org/index.php?topic=1986414.0
    ayrıca buradan sosyal medya hesaplarına da ulaşabilirsiniz.

    Soru 12 ICO'ya nasıl katılabilirim.
    ICO ya katılmanın farklı yolları var ancak ben kendi katıldığım şekilde sizleri yönlendireyim.
    İlk önce şunu belirteyim ICO'ya Poloniex yada Bittrex hesabınız üzerinden katılamıyorsunuz.
    XEM Nanowallet yada bitcoin göndererek katılmak isterseniz lütfenhttps://www.dimcoin.io/
    adresindeki talimatları izleyin.
    Ben %10 bonus vermesi ve DIMCOIN'in kendi cüzdanı olması sebebi ilehttps://depotwallet.com/#!/ cüzdanı üzerinden katıldım.
    Bu cüzdana resmi internet sitesi üzerinden (https://www.dimcoin.io/) invest sekmesinden " Invest with XEM and receive an additional 10% Bonus" yazısı altındaki invest sekmesinden de ulaşabilirsiniz. Ayrıca burada büyük punto ile verilen adres paranın gönderileceği adres.
    Buradan bir hesap açtım. Lütfen dikkat edin hesap açarken private key ve hesap açma işlemi sırasında indireceği ".wlt" uzantılı dosyayı mutlaka ve mutlaka saklamanız gerekiyor. Aksi taktirde hesabınıza bir daha ulaşamazsınız (private key yada .wlt dosyasından biri yeterli oluyor ama siz siz olun ikisini de saklayın)
    Bu cüzdan hem XEM hem DIMCOIN hem de DIMTOKEN alıp gönderecileceğiniz bir cüzdan. Bu cüzdana yatırım yapmak istediğiniz kadar XEM gönderin. XEM i Polodan yada Bittrex'ten cüzdanınıza göndermenizde bir sakınca yok ancak 15 XEM transfer parası kesiyorlar. Para hesabınıza 2 dakika içinde geçiyor. Daha sonra transfer sekmesinden yatırım yapmak istediğiniz tutarı gönderin (paranın gönderileceği adresi yukarıda belirttim.) parayı gönderirken tümünü gönderemiyorsunuz. 1 XEM transfer ücreti olarak ayırın.
    İşleminiz bu kadar. Bundan sonra 10-15 gün sonra DIMCOIN ve DIMTOKEN ları cüzdanınıza gönderiyorlar. Gönderi tarihlerini sosyal medyadan açıklıyorlar.

    Soru 13 Ne yatırdım elime ne geçti?
    Ayın 21'inde 363, ayın 26'sında 191 olmak üzere toplamda 545 XEM gönderdim. Elime bugün (02.08.2017) 95.5 DIMTOKEN ve 12416 DIMCOIN geçti (%20 erken ödeme + %10 XEM ile ödeme bonusu da dahil)

    Soru 14 Ne kadar DIMTOKEN arz edilecek? Ne kadar kaldı?
    10 milyon adet token arz edilecek. 2 ağustos tarihi itibarıyla 7,134,915.20 adedi satıldı.

    Soru 15 Yatırımımız değerlenecek mi?
    Ben fikrin hayata geçirilebilmesi durumunda çok büyük potansiyel taşıdığını düşünüyorum. Bildiğiniz gibi 1 ağustos BTC nin belirsizliği sürecinde pek çok ICO ertelenirken bu insanlar projelerine güvendikleri için erteleme yoluna gitmediler. Kısa vadede hemen kazanırmıyız derseniz onu bilemem. Kaybetme riskimiz var mı? Elbette var. Ancak ben getirileri göz önüne alındığında kaybetme riskine girilmesi gerektiğini düşündüğüm için ICO'ya yatırım yaptım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barabelium -- 3 Ağustos 2017; 0:49:1 >







  • 10 milyon toplam token dan 8.5 i an itibari ile satıldı.
  • Arkadaşlar halka arz %15 bonusla devam ediyor. %15 bonus oranı 2 gün sonra bitecek. Daha sonra oran %10 a düşecek.
  • Arkadaşlar toplanılan para 9.1 milyon dolara ulaşırken kampanyada da yeni bonus dönemi başladı. Bu dönemde 19 ağustosa kadar %10 bonus var (yatırımı NEM ile yaparsanız ekstra bir %10 daha)
  • Toplanılan para 9.25 milyon dolara ulaştı. Unutmayın arz 10 milyon $ dan sonra sadece DIMCOIN verecek. Esas bu sistemin düzenli kazanç kapısı olan DIMTOKEN vermeyecek.
  • Arkadaşlar halka arzın son etabı olan %5 lik bonus dilimine girildi. Şu anda toplanan para 9.92 milyon dolara ulaştı. DIMTOKEN ların tükenmesi için 80 bin dolar gibi çok az bir para kaldı. Bu rakamda satıldıktan sonra yeni yatırımcılar sadece DIMCOIN alabilecekler, DIMTOKEN alma şansları kalmayacak.
    Projenin esas uzun vadede getirisinin DIMTOKEN lar olacağını lütfen unutmatın.
  • Son gelişmeler hakkında bilgi vermek istiyorum. ICO nun bitimine 3 günden daha az bir zaman kaldı. Toplanan toplam para 11.75 milyon doların üzerinde. Toplanan para 10 milyon doların üzerine çıktığı için ICO fiyatı 0.01$ dan0.02$ yükseldi. Ancak halen satışta olan DIMTOKEN var. Toplanan para 12 milyon dolara ulaşırsa ICO fiyatı 0.02$ dan 0.03$ a yükselecek.

    Toplanan paranın 10 milyon dolardan fazla olmasına karşın DIMTOKEN kalmasının sebebi ise bitcoindeki hızlı değer artışı. Yatırımcıların bir kısmı yatırımı bitcoin cinsinden yaptığı için DIMTOKEN ların tamamı satılmadan hedef rakama ulaşıldı
  • Arkadaşlar geşiştirici ekipten haber var. ICO sonuna kadar coinlerin fiyatı 0.01 dolardan satışa devam edecek. Öteki taraftan toplanan para 12.8 milyon dolara ulaştığı için cüzdandaki coinlerin değeri 0.03 dolar üzerinden hesaplandığı için yatırımlar şu anda bile 3 kat değer kazanmış olarak görünüyor. Ico nun bitimine son birkaç saat kaldı.

    Halen yatırım yapabilirsiniz
  • bunedir hala alınıyormu
  • ICO (halka arz) birkaç gün içinde tekrar başlayacak.Detaylı bilgiye linkten ulaşabilirsiniz. Muhtemelen O konu hakkında da buradan bilgi vereceğim
    https://bitcointalk.org/index.php?topic=2490654.0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barabelium -- 1 Aralık 2017; 13:30:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.