Şimdi Ara

Yeni Golf Plus mı? Yeni Jetta mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sıfır araba almaya karar verdim.

    Model konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var.

    Yeni Golf Plus mı? Yeni Jetta mı? Aklımda hep sedan araç vardı. Jetta makul görünüyordu. VW bayiinde araçlara bindim, yalnız yola çıkıp test etmedim. jetta'nın arka yolcu kabininin çok dar; golf plus'ın arka yolcu kabinin oldukça geniş olduğuna kanaat getirdim: sizin görüşleriniz nedir? dış görüntü olarak hangi araç daha etkileyici? Ayrıca 102 beygirlik 8 sübap motor mu, yoksa 115 beygir FSI motor mu doğru seçim olur. 102 beygir motorun ivmelenmesi nasıl? Satış temsilcisi 115 beygirlik motorun zincir tahrikli olduğunu, bu yüzden daha sesli çalıştığını söyledi, doğru mu? 115 beygirin 13 beygirlik güç farkı kullanımda kendini hissettiriyor mu? Jetta’nın meksika’da üretilmesinin olumsuz etkilerini gören oldu mu? İnternetten direkt yakıt püskertmeli FSI motorların olumlu ve olumsuz yönerliyle ilgili bir tez gördüm. Pratik kullanımda FSI motorun sorunları nelerdir?

    Bu arada dayım, bir ay önce 100 beygir opel vectra comfort aldı. Bana da öneriyor. 100 beygir vectra için ağır mı kalır. Vectra’nın kasayı tümüyle değiştirmesine ne kadar süre var?

    Bu araçları kullanan arkadaşlar tecrübelerini aktarırsa sevinirim.







  • bu tamamen senin zevkine kalmış bana sorarsan ya normal golf alırım
    sedan alırsam yeni kasa vectra alırım zaten daha yeni yenilendi en az 3 sene
    gider böyle karar ver sedan mı hb mı ?
    inan pişman olmazsın
    jetta ya gelince tamamen yeni otomobil o yüzden kusurları olacaktır hem kişiliksiz bir araba gibi geliyo bana zevk senin parada senin........
  • jetta kullanıcıları yorumlarınızı bekliyorum.
  • vectra 2008 de tamamı ile kasayı değiştiriyor.forumda kasa değişecek ve makyajlanacak araçların listesi diye bir topic var onu ar orda oku.golfte ağustostan sonra makyajlanacak.ama golf plus bu kasa ile devam edecek.

    bilgin olsun.

    jetta bana göre ????
  • vectra 2008 de tamamı ile kasayı değiştiriyor.forumda kasa değişecek ve makyajlanacak araçların listesi diye bir topic var onu ar orda oku.golfte ağustostan sonra makyajlanacak.ama golf plus bu kasa ile devam edecek.

    bilgin olsun.

    jetta bana göre ????
  • Golf plus 'ın bagajı oldukça küçük geldi bana... eğer geniş bagaja ihtiyaç duyan bir aile iseniz tatmin etmeyecektir sanırım..
  • plus bence görünüm olarak oldukça kötü.

    Jetta 1.6 FSI öneririm. Bende Golf FSI var 1.6 ve motordan oldukça memnunum. Hiç de sesli çalışmıyor bence. Hem de ekonomik sayılır.

    Vectra ise bence zaten oldukça güzel bir araç... ve donanım olarak da jettadan daha iyi
  • jetta kullanıcıları yorumlarınızı esirgemeyin.

    şehirler arası yolculuklarda arka yolcuları rahatsız edecek bir alan darlığı var mı? (1.80 mt. boyundaki yolcular için) Yolculukta arka tavan mesafesi huzursuzluk veriyor mu?

    görüşlerinizi bekliyorum.

    Tüketiciler olarak birbirimize forumlarda destek olmalıyız. Yoksa her satıcı malını göklere çıkartıyor, sonuç da tüketicilerin mutsuzluğu, pişmanlığı oluyor.
  • sanırım sen jetta yı daha fazla düşünüyorsun.
    burada jettası olan birkaç arkadas var.
    onların tavsiyelerini alabilirsin.
    tek sıkıntın arka tarafın dar olması ?
    Plusun da bagajı küçük.
    jetta plusa göre biraz daha tutuldu.
    ileride seni üzmez
  • jetta mı mazda3 mü diye bir topic vardı . mazda3 jetta ya göre daha fazla ön plana çıktı o topicte.yani jetta yı solladı mazda 3.tercih senin ama marka takıntın yoksa mazda3 ü boş geçme
  • bir kere aileniz kaç kişi? çocuk var mı? iç ve bagaj genişliği sizin için ne kadar önemli? vw'nin sitesinde araçların ölçüleriyle ilgili bilgi mevcut. jetta yada golf plus, ikisi de muhteşem. hangisinin görüntüsü hoşunuza gidiyorsa ona göre karar verin. motor içinse kesinlikle FSI derim. daha ileri teknoloji ve daha ekonomik. model seçeneği de daha geniş.
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyin1000 -- 19 Mayıs 2006; 0:31:57 >
  • Ben de VW düşünüyordum 1 kaç haftadır ve incelemem sonucundaki kanaatlerim.

    jetta gerek avrupada ve gerek ABD de tututal bir araç. Golf'ün sedanı diyebiliriz. kalite olarak golften aşağı kalmaz. Ama TR'de pek tutmadı şimdilik bence. Bana göre de biçimsiz bir araba. Yine de kullananların memnun olduğunu biliyorum.

    Golf plus bir aile için son derece ideal bir araç. Tavan yüksekliği golfe göre 20 cm daha yukarda. Arkada çocuklar yayıla yayıla otururlar. Bir aile otomobilinden söz ediyorsak golf plusı tek geçerim. Golf plusun tek rakibi bu durumda opel zafira olabilir. Yine de bence plus ağır basıyor. PLusun dezavantajı 100 kg kadar daha ağır bir araç golfe göre. Yani vectra kadar ağır. Dolayısıyla daha fazla yakıt tüketimi yapacağı kesin.
    Golf 1200kg kadar iken plus ve vectra 1300 kg civarında.

    Makyajlanan vectra'da sedan araba sevenler ancak aile aracı gibi görünmesin diyenler için. Bir de şehir içinde benzine daha fazla para ödemek isteyenler için.


    VW'de FSI motor daha güçlü bir motor ile daha az benzin tüketimi demek. Ayrıca 2. elde de daha kolay ve pahalı satarsın.

    Eğer aracı şehir içinde kullanacaksan ve aile isen plusı öneririm. FSI primeline donanımı 33.5 civarında olması lazım. Eğer aile deilsen bence plus yerine golfü tercih ederek aynı motorla daha fazla performans ve daha az yakıt tüketimi alabilirsin.

    İllaki sedan istiyorum dersen bence jetta yerine vectra seç. Bir üst sınıf araca binmiş olursun. Jetta midline FSI ile Vectra'nın en düşük donanımı fiyat olarak aynı mertebede olması lazım.

    Ben de bu araçları düşünüyordum ama sonra Yeni astraların 2. el fiyatlarının düşük olduğunu gördüm ve 35'e golf alacağıma, 26.5'a 2005 model easytronic bir astra aldım.

    Koay gelsin




  • ARKADAŞLAR
    Ben Jetta midline FSİ kullanıcısıyım (4 günlük)
    Bundan Önceki aracım Opel Zafira idi (Çalındı)
    Ayrıca ek olarak 2003'den beri Honda jazz'ım var
    Ondan önce de polo kullanıcısıydım

    Sormak istediğiniz varsa cevaplayabilirim
  • Nasıl,
    Sessiz bir araçmı?
    Konforu, işçilik kalitesi, kullanılan malzeme, süspansiyon sistemi, rahatlığı,
    Lütfen bunları tarafsız bir şekilde yazarsan seviniriz. Özellikle şu soruyu soruyorum..
    Aracı aldığına nekadar memnunsun. Gerçekten o fiyatı hakediyormu?
    Ve son soru... nekadara aldın?
    Sanırım herkes bunları merak edecek...

    quote:

    Orjinalden alıntı: xsalty

    ARKADAŞLAR
    Ben Jetta midline FSİ kullanıcısıyım (4 günlük)
    Bundan Önceki aracım Opel Zafira idi (Çalındı)
    Ayrıca ek olarak 2003'den beri Honda jazz'ım var
    Ondan önce de polo kullanıcısıydım

    Sormak istediğiniz varsa cevaplayabilirim

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.