Şimdi Ara

Yeni Evimize Bulaşık Makinesi Bakıyorum (Lütfen Beni Bu Dertten Kurtarın :/)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hayırlısıyla 2 ay sonra düğünüm var. Beyaz Eşya benim için işkenceye dönmek üzere. Bulaşık makinesi bakalım dedik, sağ olsunlar arkadaşlar çok teferruatlı yazmışlar, bilgilendirmişler. Ben de şu modelleri belirlemiştim;

    Electrolux ESF8530ROW
    BOSCH SMS68N02TR
    SIEMENS SN26M284TR
    MİELE G4210SC

    Sonradan dırdır vır vır dediler, çok programlı iyi değil, şöyle değil, kaynana bi taraftan nişanlım bi taraftan, annem bi taraftan, kız kardeşim bi taraftan, çok bilmiş baldızlar bi taraftan canıma okudular. Kafam şişti.

    Bana az programlı (3 program), sağlam, uygun bir makine lazım. Baktığım model BOSCH sms43d12tr idi. Ama bu çelik taban vs konuları kafamı karıştırdı, ne alıyım bilemedim. Fiyat aralığım 1500'e kadardır.

    Yardımcı olabilirseniz sevinirim.







  • Çok programlının iyi olmama durumu diye birşey yok. Aksine ithaller 6 programlı ve daha kaliteli BSH grubunda.
    Yazdığınız siemens ve bosch modellerini zorlasanız 1500e alabilirsiniz. Gene çok derseniz profilo 6481mg var 1339-100bonusa GG'da. Bu da çelik taban ispanyadan ithal. Yerli modellerde ne yazıkki polinox kullanıyor BSH grubu. Kimisi dert ediyor polinox'u kimisi etmiyor.
    Eğer polinoxu olması önemli değilse BSH grubundan 3-4 programlı bir model alıp geçebilirsiniz(hatta profilodan alırsanız f/p oranını artırmış olursunuz, aynı fabrikada üretiliyor sonuçta) Polinox istemezseniz AEG'lere falan bakarsınız artık.

    5. program olarak geçen Auto 45-65 programı çok işe yarıyor bizde. Kire göre otomatik süre sıcaklık falan ayarı yapıyor makine kendisi. Yerli modellerden Profilo BM5222EG fazlasıyla işinizi görür. Tek eksisi polinox taban. 4-5 ay sonra kokusu da kalmıyor diyorlar polinox için. İlla çelik taban isterseniz düşük bütçede AEG F55022W0 modeline bakabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **cyborg** -- 11 Şubat 2015; 0:53:51 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.