Şimdi Ara

YENİ CITROËN SPACETOURER TÜRKİYEDE SON ÇEYREKTE SATIŞTA(---ANA KONU---)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  YENİ CITROËN SPACETOURER TÜRKİYEDE SON ÇEYREKTE SATIŞTA(---ANA KONU---)

    Üç farklı karoser uzunluğunda üretilecek olan “SpaceTourer”, 4.60 metrelik versiyonunda 9 kişilik (8+1) oturma kapasitesi sunarak segmentinde bir ilke imza atıyor. Stil sahibi tasarımında Citroën’in modern karakteristik çizgilerini barındıran “SpaceTourer” farklı yaşam alanı düzenlemeleri ile de konforu, pratikliği ve tasarımı birleştiriyor.

    Tamamen yeni bir platform üzerinden yükselen SpaceTourer, dinamik sürüş performansı ve düşük yakıt tüketimiyle dikkat çekici bir verimlilik sağlıyor.

    SpaceTourer, bugünün ve yarının teknolojilerini kullanarak üst düzey güvenlik özellikleriyle günlük hayatı kolaylaştırıyor. Mart ayında gerçekleşecek Cenevre Otomobil Fuarı’nda dünya lansmanı gerçekleştirilecek olan model, “sınır tanımayan” yaşam tarzları için yeni bir yol arkadaşı olmaya hazırlanıyor. Üç farklı karoser uzunluğunda üretilecek olan “SpaceTourer”, 4.60 metrelik versiyonunda 9 kişilik (8+1) oturma kapasitesi sunarak segmentinde bir ilke imza atıyor. Stil sahibi tasarımında Citroën’in modern karakteristik çizgilerini barındıran “SpaceTourer” farklı yaşam alanı düzenlemeleri ile de konforu, pratikliği ve tasarımı birleştiriyor.

    Tamamen yeni bir platform üzerinden yükselen SpaceTourer, dinamik sürüş performansı ve düşük yakıt tüketimiyle dikkat çekici bir verimlilik sağlıyor.

    SpaceTourer, bugünün ve yarının teknolojilerini kullanarak üst düzey güvenlik özellikleriyle günlük hayatı kolaylaştırıyor. Mart ayında gerçekleşecek Cenevre Otomobil Fuarı’nda dünya lansmanı gerçekleştirilecek olan model, “sınır tanımayan” yaşam tarzları için yeni bir yol arkadaşı olmaya hazırlanıyor. ............


    http://www.motobilim.com/2016/02/yeni-citroen-spacetourer-turkiyede-son.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technova -- 5 Şubat 2016; 20:02:10 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.