Şimdi Ara

honda paketleri hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
52.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler hondalara çok yabancıyım. hangi paketler ve sürümler var acaba? full paket hangisi bunların? dream,premium,elegance..gibi paketler görüyorum. bunlarda tekrar kendi içinde donanım farklılığı gösteriyor sanırım? mesela elegance'ın bazı sürümleri premiumlardan pahalıyken, tam tersi olan durumlarda gördüm? birkaç yerde elegance full paket deniyor ama premium paketlerde de görüyorum otomatik vites, 125 hb, 1598 cc.. ve iç konforu hemen hemen aynı gibi. tam olarak çözemedim ben bu olayı hangisi full paket ve donanıma sahip? bazı donanımlarda standart değil gibi sanki mesela gögüsde gps monitörü bazılarında varken aynı pakette olmayalarda var. çok amaçlı hem gps için hem de multimedia kullanımı ve hem de gece görüş ve park arka görüşü için lcd ekranı olan paket hangisi acaba?

    kısacası bana bu paketlerle iliği bilgi lazım arkadaşlar bu civicler kaça ayrılır hangisinin diğerine üstün yanı nedir? standart özellikler hanğileri ektra alınan özellikler hangisi?

    şimdiden tesekkürler.







  • Çok detaylı malumatim yok ama su kesin dream premium ve elegance olmak üzere 3 paket var.elegance en full olani.ancak tüm paketlere serviste navigasyon gibi tekno paket eklenebiliyor.sizin dikkat etmeniz gereken elegance olmasi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkürler cevabınız için. ama navigasyon paketinin tüm paketlere eklenebilir olması bana biraz sıkııntılı gibi geldi. çünkü navigasyon ekranı için aracın gögsünde monitor olmalı yada yeri falan olmalı. mesela gördüğüm bazı modellerde hemen klima düğmelerinin ve teybin üstünde 3-4" lik bir ekran mevcut. ama bazı modellerde o monitor yok (aşagıdaki fotolarda olduğu gibi) bu durumda bu donanımı sonradan ekleme imkanı olamayabilecektir yada daha büyük masrafa girilip gögüs falan değişmeli..

     honda paketleri hakkında ?

     honda paketleri hakkında ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wikioogle -- 24 Temmuz 2014; 10:49:42 >




  • wikioogle W kullanıcısına yanıt
    Göğüsün değişmesine gerek yok.o bölgeye servisler multimedya takabiliyor bildiğim kadarıyla 2000/2500 TL gibi bir maliyeti var.sonradan disarda bile alternatif marka montaj yaptiran arkadaslarim var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilğinize alakanıza tesekkür ederim meddah58
  • teybi çıkarıp yerine ekranı takıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.