Şimdi Ara

Yeni Bir Türk Oyunu: CİVİLİZATİON OF OTTOMAN (2011 çıkışı muhtemelen) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
1
Favori
16.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ilk başta bu oyunun konusu dünyanın en iyi ve gerçek olan konusudur ama yapılan eleştirilerede bu şekilde azarlarcasına mesajlar atmakta yanlış büyük harfle yazmak kırmızıyla aptalmışız gibi belirtmek antipati doğurur. Göz var nizam var grafikler cok iyi degil ama yaptıgınız iş mükemmel bir çaba. bu çabayıda eleştiriler sayesinde daha iyi seviyeye cıkarırsınız. Bir Türk oyununun dünya piyasasında olmasını en çok isteyenlerdenim ama Osmanlı oyunu yapıyorsak ona yakısır bir oyun olmalı milletin ağzına düşmemek gerekir. Düşünce güzel en normal düzeydekilerde oynasın fakat oyunu daha iyi yerlere getirmek bu zamanda grafiklere ve hikayeye bakıyor. Stratejiler cok önemli vs vs emeginize şapka çıkarıyorum ve tebrik ediyorum ama eleştirileri bir küfür gibi algılamadan onları bir görüş olarak aldılamanızı haddim olmadan tavsiye ederim.
  • Grafik olarak fazla bir şey beklemiyordum ama resimlerden göründüğü kadarı ile gayet güzel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2ner

    ilk defa bir iş yapıyorsan mükemmeli yakalayamazsın..bu oyuna kötü diyen arkadaşlar var.evet görüntüler crysis kdr şahane değil.ilk önce beklentileri düşük tutun sayın yorumcu arkadaşlar.türk oyun sektörü yavaş yavaş gelişmekte.hiç bir yabancı firma 1. dünya savaşıyla ilgili oyun yapmıyor veya Osmanlı devleti hakkında da oyun yapmıyor.hiç değilse arkadaşlara destek verin de dünyaya bizim neler yaptığımızı ne kadar büyük bir uygarlık olduğumuzu göstermek için fırsatları olsun.türk oyunlarına niye bu kadar ön yargılı yaklaşıyorsanız??oyunu kim yapıyorsa helal olsun arkadaş.bunu yapmak bile başarı demektir ve başarılarının devamı diliyorum..

    Katılıyorum Total War serisine dikkat edin. Osmanlı'nın dünya hakimiyetine sahip olduğu 1453-1600 arası yok. Orta Çağ'dan sonra 1700'e geliyor o da kendilerinin zenginleştiği zamanlar ve Osmanlı'nın Rusya yüzünden zayıflamaya başlaması.




  • bu asker tasarımlarını kim yaptı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bursat

    ilk başta bu oyunun konusu dünyanın en iyi ve gerçek olan konusudur ama yapılan eleştirilerede bu şekilde azarlarcasına mesajlar atmakta yanlış büyük harfle yazmak kırmızıyla aptalmışız gibi belirtmek antipati doğurur. Göz var nizam var grafikler cok iyi degil ama yaptıgınız iş mükemmel bir çaba. bu çabayıda eleştiriler sayesinde daha iyi seviyeye cıkarırsınız. Bir Türk oyununun dünya piyasasında olmasını en çok isteyenlerdenim ama Osmanlı oyunu yapıyorsak ona yakısır bir oyun olmalı milletin ağzına düşmemek gerekir. Düşünce güzel en normal düzeydekilerde oynasın fakat oyunu daha iyi yerlere getirmek bu zamanda grafiklere ve hikayeye bakıyor. Stratejiler cok önemli vs vs emeginize şapka çıkarıyorum ve tebrik ediyorum ama eleştirileri bir küfür gibi algılamadan onları bir görüş olarak aldılamanızı haddim olmadan tavsiye ederim.


    kesinlikle aptal yerine konması değil eleştiri eleştirmek içinde yani sizin gibi yapıldığında da buna cevap veriyorum ancak resmin üzerinde tüm karakterler aynı olmayacak yazılmışken tutup birisi ya şuna bak iğrenç tüm karakterler aynı derse o zaman o yazıyı gözüne de sokma ihtiyacı duyuyor insan. oyunumuzla iligli ayrıntılı bilgi sitemizde ve oyunumuzun kendi forumunda var ben zaten müzisyenim grafik yapmıyorum bende grafiker arkadaşların insanlarla paylaştığı resimleri koydum buraya.

    asker tasarımlarını bir çok arkadaş tarafından yapılıyor orada deli karakteri var sadece ama diğer karakterler de çiziliyor.




  • Kesinlikle gidip orjinal alacağım.
  • orjinal alınca dahada katkı yapcağını düşünen arkadaşlar orjinal alırsanız daha baştan savma yaparlar oyunu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nitreex

    orjinal alınca dahada katkı yapcağını düşünen arkadaşlar orjinal alırsanız daha baştan savma yaparlar oyunu


    ne demek istediğinizi anlayamadım ?
  • Özverili ve kaliteli bir çalışma olarak devam ediyor gördüğüm kadarıyla, gerçekten güzel.

    Total War vari bir Türk oyunu mu yoksa gelen? SS'ler bana onu hatırlattı.

    Ayrıca ufak bir grup olarak, yazdığınız grafik motoru gerçekten çok başarılı(Tabii, herhangi bir kandırmaca ile bunun mod olduğunu söylemiyorsanız).

    Size önerim, bu forumda paylaşım yapıp geri insanların yorumlarıyla hevesinizi kırmak yerine, daha kaliteli kitleleri seçmeniz ya da bir sır gibi işinize devam etmeniz.

    Hakkaten, insanımız ne kadar da sığ... Bunu gördüm bir kez daha...
  • Bence güzele benziyor ilk deneme için




  • tebrikler gerçekten müzikler çok iyi.. bunların dışında mehter tarzında müziklerde yapacak mısın savaşta insanı gaza getiren tüyleri ürperten bir şeyler.
  • tabiki yapılıyor yapılacak ki zaten müzkleri dinlediğinsayfada sanırım hüzünün olduğu sayfada sol tarafta bir mehter uyarlamam var.
  • Evet şimdi gördüm ve dinledim gerçekten de çok profesyonel olmuş tam bir oyun müziği olmuş tebrikler hayran kaldım dahada iyilerini bekliyoruz ama :)
  • Grafikler çok güzel bu oyundan umutluyum modellemeler süper. Fiyatıda uygun olursa kesin orjinal alırım.

    Buda tanıtım videosu...

    http://www.merlininkazani.com/oyun_haber/1/Turk_oyunu_Civilization_Of_Ottomanin_videosu_yayimlandi-30459.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnTEC

    Oyunda kullanıcak müziklerden örneklerimiz
    ONUR ÜNLÜ WAR TİME
    Nusretullah GÜLER - Walking to west
    ONUR ÜNLÜ PALACE OF OTTOMAN
    ONUR ÜNLÜ HÜZÜN
    ONUR ÜNLÜ FIGHT AGAIN

    Bu arada onur ÜNLÜ benim :D


    müzikler güzel dostum.




  • Merakle bekliyorum.
  • Gerçekten harika hele bir türk oyunu olması insanın göğüsünü kabartıyor şiddetle destekliyorum TW serisiyle kapışabilirsiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vatal

    ilk iş cami modellemesi yapılmış bu kafayla zor biraz


    Yav bu nasıl bir kafadır arkadaş ilk iş kilise mi yapıcaktı.. Bi düşün bakalım hangi dinin mensubuyuz biz BAN!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nitreex

    orjinal alınca dahada katkı yapcağını düşünen arkadaşlar orjinal alırsanız daha baştan savma yaparlar oyunu



    şaka mısın adamım sen
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.