Şimdi Ara

Yeni Bedelli Askerlik Sistemi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
10.728
Cevap
114
Favori
1.077.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • RenacCros kullanıcısına yanıt
    Ben evet dedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fafa1236

    Ben evet dedim.
    Peki sorunsuz bir şekilde bedelli tercihiniz oldu mu hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yoklamayı yaptım, aile hekimine gittim sisteme girdim dedi ama hala tamamlanmamış nezaman sisteme yansır?
  • Tecilim bitti. Askerlik durum belgesinde 30.09.2019’a kadar askerlik ile ilişiği yoktur yazıyor ve erteleme nedeni sınıf ver tertibat bekliyor diyor. Bedelli başvurusunu yaptım ama bir degisiklik olmadı. Normalde kasımda askerdim ama simdi bedelliyi bekleyeceğim icin ocak ayına kadar beklemem lazım. Erteleme mi yapmam gerekiyor yoksa sadece bekleyecek miyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erebor27 -- 18 Temmuz 2019; 18:45:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Askerliğinizi ertelemek istiyor musunuz seçeneğine evet dedim bugün muayene oldum askerlik şubesinden aradılar askere gidecek misiniz gitmiyor musunuz diye bende bedelli yapmak istiyorum dedim yanlış yapmışsınız yarın gelin askere gitmek istiyorum diye dilekçe verin dediler. Normalde 2022 ye kadar tecilliydim aöften dolayı şimdi kasım 2019 a kadar tecilli gözüküyorum nasıl iş anlamadım bu gidişle askere gidicem telefonda çok yardımcıda olmadılar


    Tercih işlemlerinde de böyle bu uyarıyla karşılaşıyorum

    Yeni Bedelli Askerlik Sistemi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dusaro -- 18 Temmuz 2019; 19:59:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dusaro D kullanıcısına yanıt
    bendede önce yoklama yapılması gerekiyor dedi. yoklama bilgileri girdim bugün muayne oldum hala sisteme düşmedi. senin attığın fotoğraf gibi diyor
  • Herkese merhaba,

    35E2-2 YURTİÇİ LİSANS ÜSTÜ ERTELİ' nedeni ile 28/07/2020 tarihine kadar askerlik ile ilişiğim yok.

    * İçinde bulunduğumuz Temmuz ayında bedelliye başvuracağım.
    * Eylül itibariyle lisans üstü eğitimime devam etmeyeceğim. (Harç yatırmayacağım.)
    * Üniversite, MSB'na öğrenciliğimin son bulduğuna dair yazı gönderecek.
    * Ocak itibariyle kura olumlu sonuçlanmaz ise, bir sonraki bedelli başvurusunu yükseköğrenime devam etmeden yapabilecek miyim?

    Eğer bu sorunun cevabı hayırsa,
    Bedelli başvurusuna devam edebilmek için tecilim olması gerekiyor. Tecilim olması için harç yatırmam gerekiyor?

    Bilgisi olan arkadaşların yorum yapmasını rica ediyorum. Selamlar.
  • Bi arkadaşımın daha başına gelmiş askerlik şubeside ne olduğunu bilmiyor sanırım tekrar tecil ettircez ettirebilirsek askere gitmekten iyidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben henüz islemleri tamamlayamadim. Yoklama yaptım. Muayene için aile hekimim izindeymiş. Onu bekliyorum. Muayene sonrası tercih kısmından bedelli seçeceğim.

    2020 aralığa kadar şuan tecilliyim. Umarım ki tecil bozulmadan bu işi yaparım.

    Şubeye de gittim. Kimse bir şey bilmiyor. Edevlette başvurun biz bilmiyoruz diyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fafa1236 -- 18 Temmuz 2019; 22:12:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fafa1236 F kullanıcısına yanıt
    Benimde 2023 e kadar tecilim vardı yoklamadan sonra 2019 kasıma düştü ve tercih yapamıyorum sistemde bi sıkıntı olmalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ertelenme nedeninde ne yazıyor bide bedelli başvurusu yaptiniz mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu an ne e-devlette ne askerlik şubesinde bedelli ile ilgili hiçbir işlem yapılamıyor. Tek yapabileceğimiz beklemek..
  • Herkese merhaba,

    Bundan birkaç hafta önce asal yoklama başvurumu yapmıştım. Ancak garip bir şekilde formu doldurduktan sonra sistem muayene işlemini geçmişim gibi tik atıp başvurumu onaylanmıştı. Şimdi ise ASAL Askerlik Hizmet Tercih İ?lemlerine girdiğimde bana yoklama yapmamı söylüyor, yoklamaya girdiğimde ise tamamlanmıştır diyor. Başka böyle bir sorun yaşayan var mı veya ne yapmam gerektiği hakkında bir bilgisi olan? Muayeneye gitsem düzelir mi yoksa askerlik şubesine mi gitmem gerek?

    Yeni Bedelli Askerlik Sistemi

    Yeni Bedelli Askerlik Sistemi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeanight -- 19 Temmuz 2019; 7:3:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar bende Başvurunuz Alınmıştır. Ödeme beklenmektedir ödemeden sonra devam edebilirsiniz yazıyor. Benim normalde sınıflandırmam yapılmış. Yanı 5 eylülde askerim. Yoklamam felan da yapılmış sanırım benim ondan direk oldu. Peki ben aile hekimine ne zaman gideceğim. Parayı yatırınca sistem açılıyor mu?
  • Arkadaş bir başvuru kılavuzu bile yok. Saçma sapan haber sitelerinin uydurmaları dolaşıp duruyor. Paramızla rezil oluyoruz.
  • Bedelli parasını yatıran oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün şubeye gittim arkadaşlar dünyadan bi haberler bi kaç kişiye daha öyle olmuş yapacak bişeyimiz yok ara sıra buraya uğrayın dediler. Şaka gibi devlet kurumuna bak. Tecilide yaktık boşuna 2023 e kadar tecilliydim şimdi kasım 2019 a kadar bedelliye başvuramazsam askerdeyim 😂 ağlanacak halimize gülüyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar başvurduktan sonrada sizde de tercih işlemlerine devam için para yatırmanızı istiyor mu?
  • beykoz askerlik şubeyi aradım. yoklamayı yaptıktan sonra bekliceksiniz başka birşey yapmayın, haftaya düzelir sistem oturmadı dedi.
  • Bedelli askerlik başvurusu için e devlete girdim bikaç defa teknik sorun var uyarısından sonra bedelli askerlikten faydalanmak istiyor musunuz seçeneğini evet olarak seçtim. Kurada çıkmazsanız paranızı geri almak için başvuruda bulunacağınız askerlik şubesini seçin dedi.Kısıtlı seçenekler içerisinden en yakın olan şubeyi seçtim.Ardından tamam veya onayla (artık onay seçeneği her neyse şu an hatırlamıyorum) dedim. Hata verdi teknik aksaklıklar falan filan dedi 2 saniye sonra bir daha onay dedim başvurunuz başarıyla alınmıştır dedi ödemenizi şu şu bankalara yapmanıza müteakip celp tarihlerini seçme işlemlerini yapabileceksiniz dedi.Hani teknik aksaklık uyarısı falan aldım ya önceki denemede o sebeple bi de şubeye gidiyim dedim sistemde başvurunun alınıp alınmadığı görünür diye neyse şubeye gittim hal vaziyet nedir böyle böyle durum var yapmam gerek bir şey var mı ve birkaç klasik soru sordum, bi tane kadın vardı dedi ki e devletten başvuru olmuyormuş siz nasıl yaptınız bizim sistemlerden de başvuru alınmıyor falan dedi, dedim hanımefendi başvurumu internetten yaptım işte nasıl yaptınız da ne biçim bi soru ardından kadın bizim sistemimiz yok şu an başvuru alamıyoruz gündemi haberleri takip edin falan dedi yani anlayacağınız onlar da ne yaptıklarını bilmiyor. Artık bilgi alabilmek için haber siteleri ve forum sitelerine muhtaç kaldık.

    Ayrıca bazı sorularım olacak bilgisi olan yazsın lütfen çünkü bilgi kaynağı yok, benim durum şu benim e devlet askerlik sorgulama durumunda 30.09.2019 tarihine kadar askerlikle ilişiği bulunmamaktadır diyor, durum yerinde de "sınıf ve tertibat bekliyor" diyor.Öncelikle bu sınıf ve tertibat bekliyor ne anlama geliyor? Düz mantıkla düşünecek olursak 30.09.2019 tarihinden sonra yoklama kaçağı olacam. E yukarıda da anlattığım gibi bedelli askerliğe başvuruyu internet üzerinden yaptım, parayı 30.09.2019 tarihinden önce mi yatırmam gerekiyor ? Diyelim ki 15 Aralık gibi parayı yatırdım, ben kasım celbine mi çağrılacam, diyelim ki çağrılmadım ve ocakta kura çekildi kurada da çıkmadım bir daha kuraya katılma hakkım var mı, yani bu kura benim için tek seferlik mi geçerli, bir de son olarak sizce 145.000 kontenjan dolar mı tahminen? çünkü askerlik şubesindeki sakinliği görünce demek ki kimse başvuru yapmıyor bedelliye gibi bi düşünceye kapıldım. Ne kadar haklıyım sizce?




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.