Şimdi Ara

Yeni Avukatlık Kanunu İhtiyacı ve Temel Yaklaşımlar Çalıştayı Tamamlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • “Yeni Avukatlık Kanunu İhtiyacı ve Temel Yaklaşımlar Çalıştayı” Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu tarafından düzenlendi.



    Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum’un başkanlığında gerçekleştirilen çalıştaya Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Adalet Bakan Yardımcısı Niyazi Acar, Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu üyeleri Ayşe Türkmenoğlu, Mustafa Akış, Uğur Kızılca, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan, Adalet Bakanlığı yetkilileri, akademisyenler, TBB Başkan Yardımcısı Av. Gürkan Altun, Genel Sekreter Av. Veli Küçük, İstanbul 2 no’lu Baro Başkanı Yasin Şamlı, TBB Başkan Danışmanı Av. Dr. Kasım Akbaş, Hukuk Müşaviri Av. Seray Şenfer, TBB Kamu Avukatları Komisyonu Sözcüsü Av. Makbule Karaoğlan ve stajyer avukatları temsilen de Stj. Av. Gülşah Birler katıldı. Çalıştaya ayrıca Adalet Bakanlığı yetkilileri ve akademisyenler de katılım sağladı.



    Yeni Avukatlık Kanunu İhtiyacı ve Temel Yaklaşımlar Çalıştayı Tamamlandı



    Çalıştayda, anayasal perspektif açısından avukatlık ve yeni avukatlık kanunu ihtiyacı, avukatlığın niteliği ve meslek özellikleri, bağlı çalışan avukatlar, avukatların sosyal ve ekonomik sorunları, stajyer avukatlar, kamu avukatları, anayasal perspektif açısından meslek örgütleri ile baroların niteliği ve işlevleri konularında görüş alışverişinde bulunuldu.


    Kaynak: https://www.adaletmedya.net/yeni-avukatlik-kanunu-calistayi/








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.