Şimdi Ara

Yemeksepeti Dolandırıcıları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
6.587
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, bilindiği üzere son zamanlarda fazlasıyla yemeksepeti indirim kuponlu siparişleri iptal olmakta. Her ne kadar bunun sebebi artık inceleyici bir yemeksepeti olsa da bir o kadar da güvenilir olmayan satıcılardır. Ellerinde kalan bir nevi ban yemiş hesapları satmakta ve altına da sizden kaynaklı iptallerde iade yapamam yazmaktadırlar. Biz de kupon var ohh diye sipariş veriyoruz 1 dk sonra mesaj ....... siparişiniz iptal edilmiştir diye. Sebep şüpheli işlem bak sen. Sıfır hesap olsa böyle olmaz bugün bu olayı test etmek için 2 ayrı kişiden 2 ayrı hesap aldım. birinde hiç kullanmadığım kartı ve hiç kuponla sipariş verilmemiş arkadaşımın numarasını kullandım sonuç: İPTAL. diğerinde ise her zaman defalarca kupon kullanarak ödeme yaptığım kartımı ve defalarca kullandığım cep numaramı verdim sonuç: ONAY. Yani diyeceğim şu ki arkadaşlar satıcılar (hepsini kastetmiyorum) ellerinde patlayan kuponlu hesapları bize itelemekteler. Buna bir an önce umarım çözüm bulabiliriz.







  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheDifference35

    Hocam benim mailde 800-900 yemeksepeti var 1 hafta önce bende yedim engel benim tahmin ettiğim sebep ben bu siparisleri fix 3 yerden veriyordum birisinde gidip hatta hep restoranda yiyorduk geçen komagene 1.2kg 8 tl ayağına 2kere verdim sipariş onun peşine ban yedik gelen eleman 8 tlye nasıl oluyor demişti zaten muhtemelen şikayet etmişdir restoran onunda etkisi vardır bence
    Ben bu konuyu telefondaki elemanla yaklaşık yarım saat boyunca tartıştım. Sonuç sıfır. Siteden veya kupon şartlarından bana iptal etmenizi gerektirecek maddeyi söyleyin diyorum, doğal olarak öyle bir madde bulamıyorlar. İfindim kupon kişiye özeldir bilmem ne. Resmen şark kurnazlığı yapıyorlar. Madem öyle bir durum var, sitenize bunu ekleyin ki insanlar durumun farkına varıp sipariş vermesinler.

    Bir de telefondaki görevli bana utanmadan kullandığım hesapları okuyor, bir de üstüne üstlük ismimi karıştırınca, bir sürü hesabınız var ya, ondan karıştırdım diye dalga geçiyor. Nereden buluyorlar böyle tiplemeleri şaşırıyorum. Ben Yemeksepeti çalışanı olsam, ekmek yediğim firma da olsa bu eleman gibi körü körüne savunamam.
    quote:

    Orijinalden alıntı: Fantasticoo

    quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Yemeksepeti 2-3 seneye %50'den fazla değer kaybeder, artık işin kötülüklerini çözdüler ve tam bir kötü esnaflık sergiliyorlar.

    Bayilerine komisyon uygulayan ve yemekleri az koydurtan bir firmadan ne beklenir?

    Mahallede dönerci var, telefonla söyleyince 100gram + ayran geliyor, yemeksepetinden söyleyince 80gram ve ayran yok, gittim konuştum tanıdıklar zaten, ''yemeksepeti çok komisyon kesiyor, kâr edemiyoruz, ayrıca buna çözüm olarak yemeği az verin diye akıl veriyorlar'' dedi.

    Benim fast-food ve steakhouse işi yapan arkadaşım da bunlara başvurdu, çocuk hesapladı bunlara kayıt olana kadar kendi sitemi yapar, üstüne müşteriye her siparişte hediye ve eşantiyon bile yollarım yine de zararım ve giderim neredeyse hiç olmaz dedi.

    Kısaca işime gelen zaman kullanırım, bildiğim tanıdığım esnaf zararsız oluyor, sinek çıkan salata için bile firmayı savunan, yorum yapınca silen ve şikayetle ilgilenmeye bir firma artık.

    Eskiden 5 dakika geç gelse yemek hemen ilgilenip düzgünce hallediyorlardı, şimdi sinekli salata için bile normal diyorlar.

    ben bunu daha önce duymuştum, ama pek önemsemedim, sipariş verdiğim restaurantlar da standart gönderdiği için fark etmedim.

    geçenlerde hiç sipariş vermediğim bi yerden sipariş verdim baktım neredeyse parmak gibi göndermiş adana yı..

    yemek sepeti iyi hoş bozdu ama restaurant ın da tavrı önemli burada, yemeksepeti vesilesi ile hiç ulaşamayacakları müşterilere ulaşıyorlar ona bakarsanız. şahsen benim yolumun düşüp kapısından girmeyeceğim restaurantlardan sipariş verdiğim oluyor. extra müşteri demek bu.

    olaya bir de buradan bakmak gerek.

    Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yemeğinizi yemeksepetinden seçiyorsunuz daha sonra seçtiğiniz firmayı gooogleda aratıyorsunuz ve telefon numarasını buluyorsunuz sonra o telefon ile siparişinizi veriyorsunuz hem bol yemek hem daha uyguna yiyorsunuz afiyet olsun
    Ortada bir dolandırıcı varsa haksız yolla büyüyen yemeksepeti çok yanlış anlamışsın hocam sen konuyu bence kazan kazan politikası yeni üyelikten sipariş onların işine geliyor yoksa niye versin adamlar sürekli çek salakmı şirket böylece dahada büyüyor zaten 20tl şart bunun %12+kdvsini alıyor 10tl indirimin %30unu burdan çıkarıyor zaten..
    Hocam kusura bakmayın ama saçmalamışsınız. Şu an Yemeksepeti sistemi benim birden fazla üyelik açmama izin veriyor mu? Evet. Ben birkaç tane hesap açıp, buradan kazandığım hediye çekini kullandığım zaman dolandırıcı mı oluyorum? Yoksa böyle bir şeyin yasak olduğunu belirtmeyerek beni yanıltan firma mı dolandırıcı oluyor?

    Eğer bir iş yapacaklarsa kitabına göre yapsınlar. Üye olurken sms onayı konabilir, kupon açıklamasına bir kişi aynı numarayla birden fazla kupon kullanamaz gibi maddeler eklenebilir. Bunların hiçbirini yapmadan, hak iddia edemezler.

    Sözde kullanıcısınız ama firmanın ağzından konuşuyorsunuz. Firmalar sizin gibi babasının malı gibi savunan insanları çok sever. Nasılsa bizi ölümüne savunan fedailerimiz var diyerek her haltı rahatça yiyebilirler.
    Arkadaşlar bilip bilmeden konuşmayı çok seviyorsunuz anlaşılan. Bunun hırsızlıkla ne alakası var yahu? Sitenin kullanıcıya verdiği indirim kuponunu kullanmak ne zaman hırsızlık oldu? Kuponu sanki siteyi hackleyerek yasa dışı biçimde almışız gibi konuşuyorsunuz.

    @sesenyoung Siz "yemeksepetinin birden fazla üyeliğe müsade ettiği felan yok" dediğiniz için bütün kullanıcı sözleşmesini gözden geçirdim. Sözleşmede kesinlikle böyle bir madde yok. @kazazz hocamın da dediği gibi siteye yeni üyenin gelmesi Yemeksepeti'nin işine geliyor. Günü gelir n11'in yaptığı gibi şu kadar milyon üyemiz var diye reklam yaparlar ama o üyelere benim açtığım onlarca üyeliği dahil etmekten çekinmezler.

    Yani işin açık kısmı, siz bu siteyi boşu boşuna ve anlamsız yere savunuyorsunuz. Kullanıcıyla yaptığı sözleşmeyi yerine getirmeyen firmayı savunarak, zamanınızı ve sözlerinizi boşa harcıyorsunuz.


    Şunları da şuraya ekleyeyim, sözleşmeden iki ilginç madde;

    · Yemeksepeti.com sisteminin kullanılması ile oluşacak data ve verilerin tüm fikri haklarına sahiptir. Yemeksepeti.com, söz konusu bilgilerle kullanıcı üyelik bilgilerini açıklamadan demografik bilgiler içeren raporlar düzenleyebilir veya bu tarz bilgileri veya raporları kendisi kullanabilir ve bu rapor ve/veya istatistikleri iş ortakları ile üçüncü kişilerle bedelli veya bedelsiz paylaşabilir. Bu işlemler Yemeksepeti.com Gizlilik Politikası hükümlerine aykırılık teşkil etmez.

    Web Sitesi üzerinden herhangi bir sipariş vermek için, adınızı, soyadınızı, ev ya da diğer fiziksel adresinizi (sokak adı, semt, il gibi bilgileri içerecek şekilde), telefon numaranızı ve diğer gerçek yaşam kişisel bilgilerinizi bizimle paylaşmanız gerekmektedir. Kişisel bilgilerinizin üzerinde değişiklik yapabilir, yanlışlıkları düzeltmek için gerekli düzenlemeleri kayıt olduktan sonra yapabilirsiniz. Eğer bizimle paylaştığınız detayları izlemek ya da değiştirmek isterseniz, kullanıcı ana sayfanızda bulunan “Üyelik Bilgilerim” linkine tıklayarak hesap detaylarınıza giriş yapabilirsiniz. Lokasyonunuza bağlı olarak birden fazla kayıtlı adresiniz olabilir. Kişisel bilgilerinizin bir kısmı (ad, soyad, siparişinizin gönderileceği kayıtlı adresiniz ve telefon numaranız) sipariş verdiğiniz restoran ile paylaşılmaktadır. Bu bilgiler aynı zamanda Web Sitesi’nin kullanımını geliştirmek, sizinle iletişim kurmak, şirket içi gereksinimler için ve hukuki açıdan gerekli olduğu durumlarda kullanılmaktadır. Bu bilgiler, çalışanlarımızla veya üçüncü partilerle siparişin iletilme aşamalarından herhangi birinde paylaşılabilir ya da Web Sitesi’ni kullanımınızın analizinde ve desteğinde kullanılabilir. İzniniz olmadan, gizlilik politikasında belirtilen kullanım alanları haricinde üçüncü partilerle bilgilerinizi paylaşmıyor ya da bilgilerinizi üçüncü partilere satmıyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Bu mesaj silindi.
    en iyi çözüm evde yapıp yemek. zamanınız yoksa tabi ki tercih edilebilir ama evde kendiniz yapmak biraz uğraşınca hem çok zevk verir, hobiniz olur hemde kendi yaptığın yemeği yemek çok hoş bir olay. ayıptır söylemesi mutfak işleri bilmeniz karı kız bile düşürüyor.

    hobisi olmayana, hobi arayana mutlaka tavsiye ederim yemek işini.
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    haklısınız hocam kendi kendilerini bitircekler, tek avatajı 20/10 olayıydı onu da yapmadıktan sonra ya çıkar güzelce mekanda yerim üstüne çaydı sohbetti yanıma kalır ya da arar söylerim hem daha bol hem daha hızlı gelir. Türkiye'de iyiye giden hiçbir şey olmuyor zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Yemeksepeti 2-3 seneye %50'den fazla değer kaybeder, artık işin kötülüklerini çözdüler ve tam bir kötü esnaflık sergiliyorlar.

    Bayilerine komisyon uygulayan ve yemekleri az koydurtan bir firmadan ne beklenir?

    Mahallede dönerci var, telefonla söyleyince 100gram + ayran geliyor, yemeksepetinden söyleyince 80gram ve ayran yok, gittim konuştum tanıdıklar zaten, ''yemeksepeti çok komisyon kesiyor, kâr edemiyoruz, ayrıca buna çözüm olarak yemeği az verin diye akıl veriyorlar'' dedi.

    Benim fast-food ve steakhouse işi yapan arkadaşım da bunlara başvurdu, çocuk hesapladı bunlara kayıt olana kadar kendi sitemi yapar, üstüne müşteriye her siparişte hediye ve eşantiyon bile yollarım yine de zararım ve giderim neredeyse hiç olmaz dedi.

    Kısaca işime gelen zaman kullanırım, bildiğim tanıdığım esnaf zararsız oluyor, sinek çıkan salata için bile firmayı savunan, yorum yapınca silen ve şikayetle ilgilenmeye bir firma artık.

    Eskiden 5 dakika geç gelse yemek hemen ilgilenip düzgünce hallediyorlardı, şimdi sinekli salata için bile normal diyorlar.

    Delivery Hero'ya satıldıktan sonra ciddi anlamda kötüleşmeye başladı.




  • Hocam onun sebebi tekrar o hesaba çek gelmesi o yüzden otomatik iptal oluyor bence dikkat etmek lazım dediğin gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheDifference35

    Hocam onun sebebi tekrar o hesaba çek gelmesi o yüzden otomatik iptal oluyor bence dikkat etmek lazım dediğin gibi

    Onunla ilgili olduğunu sanmıyorum, indirim kullandığım hesaplara ertesi gün yada bir kaç gün sonra tekrar 20/10 tanımlanan indirimleri sorunsuzca kullandım.
    Hatta bir kaç gün önce yine aynısı oldu ve siparişlerim sorunsuz bir şekilde geldi.
    Bu işin içinde başka bir şey var, mesela ben yemeksepeti hesaplarını forumda belli başlı bir kaç kişilerden alıyorum ve bugüne kadar bir kez olsun iptal sorunu ile karşılaşmadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheDifference35

    Hocam onun sebebi tekrar o hesaba çek gelmesi o yüzden otomatik iptal oluyor bence dikkat etmek lazım dediğin gibi
    Bir hesap sipariş verilip iptal olursa o hesap banlanır,kupon gözüksede siparişler hep iptal olur.
    Aldığınız hesaplarda şüphe duyuyorsanız bir tarama yapılıp daha önceden iptal olan sipariş olup olmadığına bakmanızı öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eyvallah

    en iyi çözüm evde yapıp yemek. zamanınız yoksa tabi ki tercih edilebilir ama evde kendiniz yapmak biraz uğraşınca hem çok zevk verir, hobiniz olur hemde kendi yaptığın yemeği yemek çok hoş bir olay. ayıptır söylemesi mutfak işleri bilmeniz karı kız bile düşürüyor.

    hobisi olmayana, hobi arayana mutlaka tavsiye ederim yemek işini.

    aynen içinde ne olduuğ belli en azından. dışarda kim bilir ne kyouyular içine. en ucuzundan en adisinden. ben dışarda sadece et ve balık yiyorum. o da düze et. yani antrikot pirzola gibi yada direk balık ızgara o da bildiği güvendiğim yerlerden
  • lowermad kullanıcısına yanıt
    Hocam benim mailde 800-900 yemeksepeti var 1 hafta önce bende yedim engel benim tahmin ettiğim sebep ben bu siparisleri fix 3 yerden veriyordum birisinde gidip hatta hep restoranda yiyorduk geçen komagene 1.2kg 8 tl ayağına 2kere verdim sipariş onun peşine ban yedik gelen eleman 8 tlye nasıl oluyor demişti zaten muhtemelen şikayet etmişdir restoran onunda etkisi vardır bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheDifference35

    Hocam benim mailde 800-900 yemeksepeti var 1 hafta önce bende yedim engel benim tahmin ettiğim sebep ben bu siparisleri fix 3 yerden veriyordum birisinde gidip hatta hep restoranda yiyorduk geçen komagene 1.2kg 8 tl ayağına 2kere verdim sipariş onun peşine ban yedik gelen eleman 8 tlye nasıl oluyor demişti zaten muhtemelen şikayet etmişdir restoran onunda etkisi vardır bence
    Ben bu konuyu telefondaki elemanla yaklaşık yarım saat boyunca tartıştım. Sonuç sıfır. Siteden veya kupon şartlarından bana iptal etmenizi gerektirecek maddeyi söyleyin diyorum, doğal olarak öyle bir madde bulamıyorlar. İfindim kupon kişiye özeldir bilmem ne. Resmen şark kurnazlığı yapıyorlar. Madem öyle bir durum var, sitenize bunu ekleyin ki insanlar durumun farkına varıp sipariş vermesinler.

    Bir de telefondaki görevli bana utanmadan kullandığım hesapları okuyor, bir de üstüne üstlük ismimi karıştırınca, bir sürü hesabınız var ya, ondan karıştırdım diye dalga geçiyor. Nereden buluyorlar böyle tiplemeleri şaşırıyorum. Ben Yemeksepeti çalışanı olsam, ekmek yediğim firma da olsa bu eleman gibi körü körüne savunamam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o-raiser -- 8 Eylül 2016; 9:24:42 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: o-raiser

    Ben bu konuyu telefondaki elemanla yaklaşık yarım saat boyunca tartıştım. Sonuç sıfır. Siteden veya kupon şartlarından bana iptal etmenizi gerektirecek maddeyi söyleyin diyorum, doğal olarak öyle bir madde bulamıyorlar. İfindim kupon kişiye özeldir bilmem ne. Resmen şark kurnazlığı yapıyorlar. Madem öyle bir durum var, sitenize bunu ekleyin ki insanlar durumun farkına varıp sipariş vermesinler.

    Bir de telefondaki görevli bana utanmadan kullandığım hesapları okuyor, bir de üstüne üstlük ismimi karıştırınca, bir sürü hesabınız var ya, ondan karıştırdım diye dalga geçiyor. Nereden buluyorlar böyle tiplemeleri şaşırıyorum. Ben Yemeksepeti çalışanı olsam, ekmek yediğim firma da olsa bu eleman gibi körü körüne savunamam.

    Alıntıları Göster
    yemeksepeti'nde yiyecek bir şey varsa da pahalı. geri kalan tavuk döner. dün gittim balık yedim 10 lira. tembellik yapmayın, hem çek satıştaki uyanıklara, hem de yemeksepeti'ne para kazandırmayın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Yemeksepeti 2-3 seneye %50'den fazla değer kaybeder, artık işin kötülüklerini çözdüler ve tam bir kötü esnaflık sergiliyorlar.

    Bayilerine komisyon uygulayan ve yemekleri az koydurtan bir firmadan ne beklenir?

    Mahallede dönerci var, telefonla söyleyince 100gram + ayran geliyor, yemeksepetinden söyleyince 80gram ve ayran yok, gittim konuştum tanıdıklar zaten, ''yemeksepeti çok komisyon kesiyor, kâr edemiyoruz, ayrıca buna çözüm olarak yemeği az verin diye akıl veriyorlar'' dedi.

    Benim fast-food ve steakhouse işi yapan arkadaşım da bunlara başvurdu, çocuk hesapladı bunlara kayıt olana kadar kendi sitemi yapar, üstüne müşteriye her siparişte hediye ve eşantiyon bile yollarım yine de zararım ve giderim neredeyse hiç olmaz dedi.

    Kısaca işime gelen zaman kullanırım, bildiğim tanıdığım esnaf zararsız oluyor, sinek çıkan salata için bile firmayı savunan, yorum yapınca silen ve şikayetle ilgilenmeye bir firma artık.

    Eskiden 5 dakika geç gelse yemek hemen ilgilenip düzgünce hallediyorlardı, şimdi sinekli salata için bile normal diyorlar.

    ben bunu daha önce duymuştum, ama pek önemsemedim, sipariş verdiğim restaurantlar da standart gönderdiği için fark etmedim.

    geçenlerde hiç sipariş vermediğim bi yerden sipariş verdim baktım neredeyse parmak gibi göndermiş adana yı..

    yemek sepeti iyi hoş bozdu ama restaurant ın da tavrı önemli burada, yemeksepeti vesilesi ile hiç ulaşamayacakları müşterilere ulaşıyorlar ona bakarsanız. şahsen benim yolumun düşüp kapısından girmeyeceğim restaurantlardan sipariş verdiğim oluyor. extra müşteri demek bu.

    olaya bir de buradan bakmak gerek.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fantasticoo

    quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Yemeksepeti 2-3 seneye %50'den fazla değer kaybeder, artık işin kötülüklerini çözdüler ve tam bir kötü esnaflık sergiliyorlar.

    Bayilerine komisyon uygulayan ve yemekleri az koydurtan bir firmadan ne beklenir?

    Mahallede dönerci var, telefonla söyleyince 100gram + ayran geliyor, yemeksepetinden söyleyince 80gram ve ayran yok, gittim konuştum tanıdıklar zaten, ''yemeksepeti çok komisyon kesiyor, kâr edemiyoruz, ayrıca buna çözüm olarak yemeği az verin diye akıl veriyorlar'' dedi.

    Benim fast-food ve steakhouse işi yapan arkadaşım da bunlara başvurdu, çocuk hesapladı bunlara kayıt olana kadar kendi sitemi yapar, üstüne müşteriye her siparişte hediye ve eşantiyon bile yollarım yine de zararım ve giderim neredeyse hiç olmaz dedi.

    Kısaca işime gelen zaman kullanırım, bildiğim tanıdığım esnaf zararsız oluyor, sinek çıkan salata için bile firmayı savunan, yorum yapınca silen ve şikayetle ilgilenmeye bir firma artık.

    Eskiden 5 dakika geç gelse yemek hemen ilgilenip düzgünce hallediyorlardı, şimdi sinekli salata için bile normal diyorlar.

    ben bunu daha önce duymuştum, ama pek önemsemedim, sipariş verdiğim restaurantlar da standart gönderdiği için fark etmedim.

    geçenlerde hiç sipariş vermediğim bi yerden sipariş verdim baktım neredeyse parmak gibi göndermiş adana yı..

    yemek sepeti iyi hoş bozdu ama restaurant ın da tavrı önemli burada, yemeksepeti vesilesi ile hiç ulaşamayacakları müşterilere ulaşıyorlar ona bakarsanız. şahsen benim yolumun düşüp kapısından girmeyeceğim restaurantlardan sipariş verdiğim oluyor. extra müşteri demek bu.

    olaya bir de buradan bakmak gerek.

    Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yemeğinizi yemeksepetinden seçiyorsunuz daha sonra seçtiğiniz firmayı gooogleda aratıyorsunuz ve telefon numarasını buluyorsunuz sonra o telefon ile siparişinizi veriyorsunuz hem bol yemek hem daha uyguna yiyorsunuz afiyet olsun




  • quote:

    Orijinalden alıntı: baba1993

    Arkadaşlar yemeğinizi yemeksepetinden seçiyorsunuz daha sonra seçtiğiniz firmayı gooogleda aratıyorsunuz ve telefon numarasını buluyorsunuz sonra o telefon ile siparişinizi veriyorsunuz hem bol yemek hem daha uyguna yiyorsunuz afiyet olsun

    Alıntıları Göster
    Cepteteb %20 indirimi olmasa, açıp bakmam bile siteye. İlk üyelerindenimdir, bir kez bile olsun indirim kuponu almış değilim. Yani ben de hiç sevmesem de bu %20 indirim aşkına devam ediyorum.
  • TheDifference35 kullanıcısına yanıt
    Benim merak ettiğim bir konu var, sipariş verdiğimiz restoran her seferinde farklı hesaplar üzerinden sipariş verdiğimizi görüyormu yoksa sadece sipariş verilen isim soyisim ve adres bilgilerinimi görüyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: o-raiser

    Ben bu konuyu telefondaki elemanla yaklaşık yarım saat boyunca tartıştım. Sonuç sıfır. Siteden veya kupon şartlarından bana iptal etmenizi gerektirecek maddeyi söyleyin diyorum, doğal olarak öyle bir madde bulamıyorlar. İfindim kupon kişiye özeldir bilmem ne. Resmen şark kurnazlığı yapıyorlar. Madem öyle bir durum var, sitenize bunu ekleyin ki insanlar durumun farkına varıp sipariş vermesinler.

    Bir de telefondaki görevli bana utanmadan kullandığım hesapları okuyor, bir de üstüne üstlük ismimi karıştırınca, bir sürü hesabınız var ya, ondan karıştırdım diye dalga geçiyor. Nereden buluyorlar böyle tiplemeleri şaşırıyorum. Ben Yemeksepeti çalışanı olsam, ekmek yediğim firma da olsa bu eleman gibi körü körüne savunamam.

    malesef adamlar haklı o indirim kuponları farklı müşterileri çekmek için tanımlıyorlar ama bir bakıyorlar kaç yıldır indirimli kupondan %70-80'i hep aynı adamlar yani bir nevi aynı adamları bedava doyuruyorlar yeni müşteri çekemiyorlar.Sende yemeksepetinin bir görevlisi olsan yada böyle bir uygulamanın sahibi olsa önce şerefsizlere bak sürekli aynı kişiler kullanıyor hesaplar forumlarda satılıyor halbuki biz bu kuponları farklı ve yeni müşterilere tanımlıyoruz ki yeni müşteri çekelim der güzel bir küfreder sonrada iptallere başlardın ama yararlandığın için zoruna gidiyor.Bende senin gibiyim yanlış anlama ama bu durumun sebebi bizleriz dediğim aynı şey senin başına gelse olsun ya hep aynı adamlar yesin bunları doyurayım felan diyecek halin yok.Sezarın hakkı sezarı yemeksepeti gibisini bulamazsınız 20/10 çok uygun fiyata kaç yıldır yemek yedik.Nankörlük yapmayın yaptığımız şey bir nevi dolandırıcılık.




  • lowermad kullanıcısına yanıt
    Hesabı görmüyor eklediğin isim ve adresi görüyorlar bizzat yemeksepetinden verip hep orda oturup yediğim yerden biliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDifference35 -- 8 Eylül 2016; 12:46:58 >
  • sesenyoung kullanıcısına yanıt
    Ortada bir dolandırıcı varsa haksız yolla büyüyen yemeksepeti çok yanlış anlamışsın hocam sen konuyu bence kazan kazan politikası yeni üyelikten sipariş onların işine geliyor yoksa niye versin adamlar sürekli çek salakmı şirket böylece dahada büyüyor zaten 20tl şart bunun %12+kdvsini alıyor 10tl indirimin %30unu burdan çıkarıyor zaten..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheDifference35

    Ortada bir dolandırıcı varsa haksız yolla büyüyen yemeksepeti çok yanlış anlamışsın hocam sen konuyu bence kazan kazan politikası yeni üyelikten sipariş onların işine geliyor yoksa niye versin adamlar sürekli çek salakmı şirket böylece dahada büyüyor zaten 20tl şart bunun %12+kdvsini alıyor 10tl indirimin %30unu burdan çıkarıyor zaten..

    indirim kuponları yeni kullanıcılara yemeksepetini tanıtmak iyi göstermek yeni devamlı müşteriler kazanmak amacıyla veriliyor.Kupon tümüyle yemeksepeti tarafından veriliyor restorantla hiçbir ilgisi yok.Buradaki yorumların çoğuda yemeksepetini kötülemek amacıyla yapılıyor 3 sene bakırköyde yemeksepetiyle çalışan bir firmada çalıştım hiçbir sıkıntı yaşamadık aksine çok iyi getirisi oldu.Buradaki her yoruma aldanmayın bende dahil çoğu kişi 20/10 sayesinde çok iyi fiyata yemek yedik.O beğenmediğin yemeksepetinin 20/10'u olmasa online hiçbir şekilde o fiyata yiyemezsin.Büyüymeye gelince elbette büyüyecekler rakipsizler zamanında çok iyi bir atılım yapmışlar.Ama diyorum ya bunu anlatmak çok zor bu işin başında olsalar burda yemeksepetini eleştirenler dahada beterini yaparlardı fakat şimdi indirimleri riske girdi sallayıp duruyorlar.Yemeksepeti gbi oluşumların kıymetini bilin zaten ülkede böyle 3-5 sağlam yer var sayelerinde karnımız doyuyoruz.Burda laf edenlerin çoğu yemeksepeti olmasa 2 kat fiyata online yemek yiyeceklerdi.Ys Benim babamın oğlu değil ama belki toplamda 300siparişim vardır kaç yıldır sorunsuz hizmet aldım




  • polyo kullanıcısına yanıt
    Hocam o tarama işlemini nasıl yapıcaz, aynı şehirde olursak bir tek önceki siparişlerimden çıkıyo yoksa çıkmıyo. Mesela siz de yemeksepeti satıyorsunuz fakat insan artık güvenemiyo ki kupon alsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.