Şimdi Ara

Yedek Subaylık Hk. Bir Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Ben bu sene İngilizce öğretmenliği bölümünden mezun oldum. YDS puanım da var, 89 veya o civarıydı yanılmıyorsam.
    Kasım celbi için yedek subaylığa başvurursam çıkma şansı nedir? Takım komutanı çıkarsa da hangi illerde yapabiliyoruz takım komutanlığını?
    Meslekçi daha iyi olur aslında benim için.
    Eğer askerliği tecil ettireceksem bir kurumda çalışmak istiyorum ayrıca ama kararsız kaldım. Erlik çıkma ihtimali de var.
    Yardımlarınız için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam sorularınız herkesin merak ettiği ancak asla tam olarak yanıtlayamadığı sorulardır :) Genel olarak Kasım celbinde çok mezun olduğu için subay gelme şansının az olduğunu bi çok kişi söylüyor ancak altını çizmek istiyorum tamamen şans. Kişisel fikrim size muhtemelen çıkar. Diğer konuya gelecek olursak erlik çıkarsa yaşınız da kurtarıyorsa tekrar tecil edersiniz ama eğer askerlik/polislik düşünmüyorsanız erlikte çıksa subaylıkta çıksa ertelediğiniz taktirde tekrar teciliniz bittiğinde yine aynı yerde aynı statüde yapacaksınız bu yüzden ertelemek yerine bir an önce yapmanızı öneririm veya erlik çıkması durumunda (olduğundan tam olarak emin değilim net bilgim yok) bedelli yaparsınız teciliniz bitene kadar para biriktirerek tabii.
  • Çok teşekkürler hocam.
    Peki, takım komutanlığında terör tehlikesi var mıdır?
  • Öğrendiklerime göre biz yedek subay olarak gideceğiz muvazzaf değil o yüzden değil terör tehlikenin bile %99.9 olmayacağını düşünüyorum. Ama 12 aylık askerlik süre ci bittikten sonra muvazzaf olarak kalanlar için yine tamamen şans meselesi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.