Şimdi Ara

(YDS)Hangi yayınevinin test kitabını alayım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • YDS için soruyorum.Evdekiler bitmiş (henüz bitmeyenler var ama onların soruları YDS tarzı değil) . Dershaneye gitmediğim için çok fazla kitabım yok.Sizce hangi yayınevinin kitabını alayım?



    Sınava girecek arkadaşlara tekrar başarılar dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elven_Archer -- 15 Haziran 2006; 10:24:20 >



  • deneme sınavı için diosan pi yayınlarının var..kaliteli (kazık yani) soruları vardır..zaferin var ..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: first angela

    deneme sınavı için diosan pi yayınlarının var..kaliteli (kazık yani) soruları vardır..zaferin var ..




    Zafer çok kolay.Lise 3 e yeni başladığımda o kitapta 25/20 yapıyordum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Elven_Archer


    quote:

    Orjinalden alıntı: first angela

    deneme sınavı için diosan pi yayınlarının var..kaliteli (kazık yani) soruları vardır..zaferin var ..




    Zafer çok kolay.Lise 3 e yeni başladığımda o kitapta 25/20 yapıyordum.



    soru sorudur artık şu saatten snra sadece pratik için test çösülmeli bnce bu tür basit sorular moral de verir..ayrıca bana pek de basit gelmemişti..denmelerden bahsediosun dimi?
  • ben lise 2'deyim. bu sene dilkonun setini bitirdik. gerçekten güzel ve kaliteli soruları vardı.

    bu sene gireceksen zaten çoğu şeyi bitirmiş olmalısın. pi'den grammar reminder, access to success ve first step into success var. sorular yine basit gibi ama pratik çok önemli. ne olursa olsun ayırt etmeden çözülmeli bence. bu dediklerimi bitirdim. zaten ortalama 25'er soruluk remix'ler şeklinde, karışık sorular var.

    şimdi güvender'in quiz master plus'ı çözüyorum ve bu da bitmek üzere. pazartesi başladım, yazılılara rağmen son 10 testi kaldı. bu da çerez gibi anlayacağın. ama güvender'i dil konusunda pek tutmadım. son sınıf için çok fazla basit kalabilir.

    els'i zaten bitirmişsindir. türkiyede dil konusunda en iyi kaynaklardandır.

    dilfem'in quiz store isimli kitabı var. daha başlamadım ama sorularına baktım biraz, sağlam sorular vardı. gramer sorularında kelime bilgisini de ölçüyor bazı sorularında. bunlar zorluyor bazen.

    körfez yayınları'nın genel soru bankası var bende. en baştan konu konu almış. her testte bir öncekine yeni bir konu eklenerek gidiyor. fakat bunun konuları tek tek alan bir kitabı daha var. o benim çok hoşuma gitmişti. aynı kelimenin farklı preposition'la kullanımı arka arkaya verilmiş. bu tür benzer ifadeleri arka arkaya soruyor ve aradaki farkı iyi bilmen gerekiyor. birçok sorusu vardı böyle ve yazılılara hazırlanırken en iyi kaynağımdı.

    son olarak da hacettepe taş'ın kitapları var. ingilizce deneme soınavları diye bir kitabında 30 deneme var.bu da işini görür. ayrıca hacettepe taş'ın da güzel kitapları var. gramer için de ileride bir başvuru kaynağı olarak bulundurman gerekir bunları bence.




  • hacettepeyi bn önermiyorum.soruları cok sacma ve birsürü yanlış soru cıkardım oradan..güvender quiz master plus cidden cok kolay ama dedim ya moral gibi bişi de oluo insan sevinio ayrıca sorular az olduundan sıkılmadan da cösebiliosun .son olarak els tabiki..tartısmasıs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.