Şimdi Ara

Yazılım Geliştirme ve Günlük Kullanım İçin Tablet Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    İşim gereği sürekli olarak uzak masaüstü, yazılım geliştirme, ERP ve sunucu yönetimi gibi işleri gerçekleştirmem gerekiyor. Fakat notebook hem ağır hem de mobil kullanım için çok da verimli olmadığından bir tablet arayışına girdim. İncelediğim ürünler içerisinde Surface 3 Pro, Dell Venue Pro 11 (ci5), Lenovo Yoga 2 Pro ve iPad Air (Logitech Ultra Thin Keyboard) bulunmakta.

    Genellikle Windows işletim sistemine ihtiyaç duyduğum için Surface, Venue ve Yoga daha cazip geldi fakat fiyat tarafından bakacak olursak oldukça yüksek kalıyorlar. Ayırabileceğim maksimum bütçem 2000 TL'dir. Oyun oynamak, grafik tasarım ya da render yapmak gibi işlerim olmadığı için GPU'nun ya da CPU'nun çok güçlü olmasına gerek yok. Fakat yazılım geliştirme (Visual Studio, C#), ERP ve Sunucu Yönetimi gibi işlerim olduğu için en azından i5 cpu'ya sahip bir işlemci gerektiği kanaatindeyim.

    Ayrıca thin keyboard ve ssd disk olarak minimum 64gb'lık bir alana ihtiyacım var.

    Değerli önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.







  • Surface pro 1 var gayet memnunum i3 gerçi benimki senin kadar profesyonel değilim ama. Surface pro 2 falan işini görür bence ama fiyatı ne kadardı bilmiyorum ben 400 dolara almıştım abdde refurbished. 64 gba da çok güvenme yarısını windows kaplıo nerdeyse :D. Ama micro sd aldım 64 gb o da ii oldu :)
  • Değerli yorumun için teşekkür ederim fakat Core i5 cpu'ya sahip tabletleri incelediğimde (bir çok teknoloji marketi dolaştım ve bizzat test ettim) 2.500 TL'nin altında kalan ve f/p ürünü göremedim. Sanırım 2500-3000 TL tablet alacağıma yeni nesil Macbook Pro'ları bekleyip, yoluma devam edeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m15k3n

    Değerli yorumun için teşekkür ederim fakat Core i5 cpu'ya sahip tabletleri incelediğimde (bir çok teknoloji marketi dolaştım ve bizzat test ettim) 2.500 TL'nin altında kalan ve f/p ürünü göremedim. Sanırım 2500-3000 TL tablet alacağıma yeni nesil Macbook Pro'ları bekleyip, yoluma devam edeceğim.

    Bana kalırda core-m ile gelirse MacBook air bakın. Tabletten hiç farkı olmayacak gibi duruyor bu gidişle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Core-m in farkı nedir hocam? Yani avantajı ne olacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.