Şimdi Ara

Yazılar Olsun Hastaneye Gittim Param Olmadıgı İçin Atıldım... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
9.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçmiş olsun. Bilgisayar kullanmayı biliyorsun yaş 18 olmuş gir sigortalı biyere çalış yada araştır Devletin yoksulluk yardımlarını filan. Bi ara yeşil kart vardı o sistemi değiştirdiler galiba.

    Bunlarla uğraşamayacak kadar tembelsen ara 118i ver adresi baygın biri var filan de. Ambulansın sesini duyunca at kendini yere gerekli tedavi bakım yapılır sanırım

    Askerlik konusuna gelince boş boş nöbet tutup geleceksin savaşma filan olmayacak,o işlere rütbeliler bakıyor artık. + giyiminden yemeği barınmasına bisürü masraf.
  • hastane olayında haklısın ama.

    18 yaşına gelmişsin merdiven silen annenin , pazarcılık yapan babanın eline baktığın için sana yazıklar olsun .

    git iş bul çalış ailene destek ol. iş yoksa simit sat , sanayide çıraklık yap .

    utanmadan intihar edicem falan yazmışsın birde .ne bekliyorsun devlet sana maaşmı bağlasın .

    babam verdiği harçlığın hesabını sordu diye ben gittim sanayide oto yıkamada çalışıp kendi harçlığımı kendim çıkardım .

    çalışmaktan utanma .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfanconi -- 9 Kasım 2018; 13:25:0 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EmuMaster

    Tutamayacağınız yeminler etmeyin.

    "Hekim apollon aesculapions, hygia panacea ve bütün tanrı ve tanrıçalar adına!... and içerim, onları tanık ve şahit tutarım ki, bu andımı ve verdiğim sözü gücüm kuvvetim yettiği kadar yerine getireceğim. Bu sanatta hocamı, babam gibi tanıyacağım, rızkımı onunla paylaşacağım. Paraya ihtiyacı olursa kesemi onunla bölüşeceğim. Öğrenmek istedikleri takdirde onun çocuklarına bu sanatı bir ücret veya senet almaksızın öğreteceğim. Reçetelerin örneklerini, ağızdan bilgileri şifahi malumatı ve başka dersleri evlatlarıma, hocamın çocuklarına ve hekim andı içenlere öğreteceğim. Bunlardan başka bir kimseye öğretmeyeceğim. Gücüm yettiği kadar tedavimi hiçbir vakit kötülük için değil, yardım için kullanacağım. Benden ağı ( zehir ) isteyene onu vermeyeceğim gibi, böyle bir hareket tarzını bile tavsiye etmeyeceğim. Bunun gibi gebe bir kadına çocuk düşürmesi için ilaç vermeyeceğim. Fakat hayatımı tertemiz bir şekilde kullanacağım. Bıçağımı mesanesinde taş olan muzdariplerde bile kullanmayacağım. Bunun için yerimi ehline terk edeceğim. Hangi eve girersem gireyim, hastaya yardım için gireceğim. Kasıtlı olan bütün kötülüklerden kaçınacağım. İster hür ister köle olsun erkek ve kadınların vücudunu kötüye kullanmaktan mazarrattan sakınacağım. Gerek sanatımın icrası sırasında, gerek sanatımın dışında insanlarla münasebette iken etrafımda olup bitenleri, görüp işittiklerimi bir sır olarak saklayacağım ve kimseye açmayacağım. Vegrorum arcana visa, audita intellecta nemo eliminet."

    "Tıp fakültesinden aldığım bu diplomanın bana kazandırdığı statü,hak ve yetkileri kötüye kullanmayacağıma, hayatımı insanlık hizmetlerine adayacağıma,hastalarımı memnun edeceğime, insan hayatına mutlak surette saygı göstereceğime,mesleğim dolayısıyla öğrendiğim küçük sırları saklayacağıma, hocalarıma ve meslektaşlarıma saygı ve sevgi göstereceğime dil,din, milliyet, cinsiyet,takım, ırk ve parti farklarının görevimle vicdanım arasına girmesine izin vermeyeceğime, mesleğimi dürüstlükle ve onurla yapacağıma namusum ve şerefim üzerine yemin ederim."
    Ne abarttin bir bizim mesleğe sallamamistiniz onuda yaptın helal olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • EmuMaster kullanıcısına yanıt
    Doktorlara saldırıların arttigi ve desteklendiği bi ülkede sadece acil durumlarda müdahale ederim.

    Bir kez olsun duyar kasmak yerine ülkenin gerçeklerini görün. Hekim sözlerini ve yeminlerini buradan öğrenecek değiliz.

    Doktorda doktorluğunu bilsin gibi saçma salak laflar edecekler. Vatandaş da buna her seçinde destek olacak. Biz de kariyerinizi ve güvenliğimizi riske atacağız! Malesef.

    Ayrıca geçmiş olsun gidilen yer özel hastane ise gitmeyeceksin. Paran yoksa saglik yok.

    Devlet hastanesi ne güzel sıra beklemiyorsun, hemen tetkikler başlıyor. Laboratuarlar hemen sonucları veriyor. En iyi doktorları istediğiniz gibi yönlendiriyorsunuz. Siz olmasanız onlar bi hiç.
    Hemen beyaz masayı arayın, aglayin. doktor bana bakmadı.


    Edit: artık hasta ile ilgili bu detaylarla hekimler veya başhekim bakmıyor. HASTANE MÜdÜrü diye bi organ var. Şey e benziyor. O ilgileniyor idare ile. Genelde imam veya el ayak isimlerini latince öğrenen besyöcü eski fedocu tayfa oluyor.
    Yani işiniz gücünüz doktorla uğraşmak. Doktorsuz kalın inşallah. Zaten bi çok doktor pişman yıllarını bu mesleğe verdiğine. Diğer zengin çocukları gibi müteahhit veya mimar olsaydık daha kıymetli olurduk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chrissrathfield -- 11 Kasım 2018; 10:11:25 >




  • Yeni Türkiye'ye hoş geldin.Eğlenmeye bakın.Gelecekte bu günler ile dalga geçeceğiz.Tabiki siyasiler ilede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baban sigortalı bir işe girsin yada bağkur sen 25 yaşına kadar babanın üzerinden sigortalı olursun.Paran yoksa kaymakamlıga gidiyorsun gelir testi yapıyorlar ücretisiz sağlık hizmetinden yararlanıyorsun şimdi sen bunları yapmadan böyle konuşuyorsun.Bende aynı durumu yaşadıgımdan söylüyorum.Ayrıyetten acil durumun varsa acile git senden hiçbir hastane para istemez ücretsiz muayene olabilirsin.
  • Buna takılmayın hocam dünya düz diye ortalarda gezen adam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu: Üzücü
    Çözüm: Ücretsiz GSS bağlatabilirsin
  • Suriyeli olmaman üzücü olmuş...
  • birader titre ve kendine gel. ne öyle intihar edeceğim falan? yaşın çok genç. senden çok daha beterleri tutunuyor bu hayata. yaşadıkların kolay değil ama bu genç yaşta hayatın zorluklarını görüp pes etmek yakışmaz. geçmiş olsun.
  • Askere git hic olmazsa bir sure daha kendin icin tedavini yaptirmis olursun ve gecinmis te olursun ailene de az birsey yuklerini almis olursun . Askerligini de aradan cikarmis olursun.





    Onun disinda : Meslek edinme kursalari var ucretsiz diye biliyorum Belediyelerde meslek edin yasin 18 olduguna gore senin icin bir firsattir.

    Kendini bu yaslarda ozellikle her acidan firsat buldukca gelistir ... Gerci egitimin ogrenmemin yasi yoktur ama is vasif icin sart kisa surelerde .


    Balik tutmayi ogrenme donemi senin icin anladigim kadariyla .

    Uzuldum :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyuboo1

    Sgk Ya Başvurdum Onlarda Bişey Yapmadı Dardana Edip Gönderdiler Yapacak Birşey Yok Milletin Dini İmanı Para Olmuş .

    Alıntıları Göster
    Alakası yok sen bir belge dolduruyorsun kendimi gelirim yok dedim beni sgklı yaptılar. Sen hiçbirşey yapmadan gidip gelmişsin sadece.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haylaz__

    İlginç ve çelişkili neyse geçmiş olsun

    Alıntıları Göster
    Ne çelişkisinden bahsediyorsun? Dalga geçmek için yorum yapıyorsun bir de adam yerine koyup da cevap verdim daha önce.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmuMaster kullanıcısına yanıt
    Yemin antik yunanda işe yarıyormuş günde belki bi kaç hasta bakarken, günde 150 hasta bakarken o yeminini sqim.
  • Bir arkadaşımız çok ciddi bir olay yaşamış ve gerçekten aşırı üzüldüm birileri çıkmış Türkçe yazıma dikkat et diyor, etmeli tamam da konu bu değil, bu kadar ruhsuz bu kadar duygusuz ve böylesine boş insanlarla aynı ülkede bulunmak ne kadar acı verici, çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah herşey düzelir bunu içten diliyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu hastaneye gidip bağıranları anlamıyorum sanki orada karar verme mekanizması o memur. O belirliyor yasaları kimin girip çıkacağını. Derdin varsa yaz Cimer'e sistemi getiren kişilere şikâyet et uygulayanlara değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DolaBoynumaReis

    Ne çelişkisinden bahsediyorsun? Dalga geçmek için yorum yapıyorsun bir de adam yerine koyup da cevap verdim daha önce.

    Alıntıları Göster
    Adam kelimesi kimlerin diline düşmüş

    Dalga geçsem geçmiş olsun demem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haylaz__ -- 9 Kasım 2018; 20:47:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni Türkiye işte böyle bir ülke.

    Nüfusunun çoğunluğu arap yalakası olunca sonuç bu oluyor. Artık bu ülkede Türklerin görevi arap efendilerine hizmet etmek. Vatandaş böyle istiyor...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.