Şimdi Ara

Yatırım fonu hakkında yardım :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni üye oldum konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın.

    Üni öğrencisiyim ve yatırım fonlarına düzenli miktarda para yatırmak istiyorum kendime belli başlı bi kaç fon belirledim ama nerden alacağımı bilmiyorum.


    2 tane platform buldum. Yancep ve Piapiri.

    Yancep aylık ücret kesiyor yaklaşık 20-30₺ , piapiri ücret falan kesmiyor ama uygulama 2015den kalma gibi eski bi tasarımı var ve grafiği falan bile doğru göstermiyor.

    Şimdi diyeceksiniz ki oğlum bankadan alsana direk, ama bankalarda bu olay daha çok karışık arkadaşlar ben herşeyin açık ve net bi şekilde anlaşılır olmasını, ne biliyim grafik vs. görebilmek istiyorum. Bu yüzden bankalardan almıyorum.


    Var mı arkadaşlar bildiğiniz bi platform siz nerden yatırın yapıyosunuz teşekkür ederim şimdiden.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • öncelikle evet, konu yanlış yerde. soruna gelecek olursak da sana tavsiyem 3.parti ne olduğu belirsiz uygulamalara hiç bulaşma derim. herhangi bir devlet veya özel bankadan banka hesabı aç (çoğu artık şubeye gitmeden görüntülü görüşme ile hesap açıyor) oralardan fon alabilirsin. bankaların kendi içindeki fonlar da oluyor ama sen başka bir yatırım portföy şirketinin fonunu veya başka bankaya ait fonu almak istersen de yine tefaş (türkiye elektronik fon alım satım platformu) fonları kısmından seçip alabiliyorsun.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.