Şimdi Ara

Yatalak hastalarla dalga geçen densizler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bunların videoları bazen önüme düşüyor. Bunlar kendilerini mizahçı ya da komik sanmıyorlar değil mi? Değiller çünkü. Vasat bile değiller. Çok kötüler.


    Mizah adı altında küfür etmek normal olsun, ondan sonra fiziksel özelliklerle dalga geçmek normal olsun, sonra insanların hak sınırlarını ihlal etmek serbest olsun. Ama ne yazık ki herkes kendisine gelince bana küfür etmeyin, bana karşı fiziksel özelliklerimle ilgili dalga geçmeyin, benim haklarımı ihlal etmeyin demeye başlıyor. Uzun lafın kısası iş kendinize dönünce espri o kadar da anlamlı olmuyor. Bu mizah adı altında yürütülen saçma sapan soytarılar maalesef izleniyor. İzlendikleri için de kendilerini haklı görüyorlar.


    Benim ailem ben şöyle bi şey yapsam suratıma tükürür. Severim mizahını. Yapamamışlar zaten! Direkt hapis cezası verilmeli. Yaptıkları terbiyesizliği bir kenara bırakıyorum, ben hayatımda bu kadar komik olmayan bir diyalog görmedim. Benim marketten gidip ekmek almam daha komik. Tüm toplumların kabul ettiği bir sınır vardır. Bunu aşarak yapılana mizah değil en basitinden kalitesizlik denir.


    Şimdi ben şuraya ağzından yüzünden başlasam sövmeye, neresine kadar giderse... 2 gün sonra celp gönderirler tazminat diye. Bunlar öyle, dalga geçtikleri şeyin ne olduğunun farkında bile değiller. Hastanın kendisiyle empatiyi geçtim, bakanıyla empati yap bari. Yazık! Mizahın temelinde kusur vardır. İnsanlar kusurlu şeylere gülerler ama bir şart vardır: Acıma duygusu uyandırmamak. Hasta ya da engelli kişilere ya da ölümlü bir kazaya gülemeyiz çünkü acıma duygusu mizahı yener. Tabi böyle bir duygudan yoksun olan insanlar için bu geçerli değil.


    Daha ne diyebilirler ki derken daha da iğrençleşmeyi başardılar, tebrikler! İsimlerini bile duymamıştım, bu fecaat sözlerle gündem oldular, isimlerini duyurdular işte istedikleri olmuştur. Yozlaşmanın seviyesi nereye kadar iniyor hocam?! Bunlara şimdi 'insan' demek caiz midir?!!



    @ironiking

    Pınar Fidan ve Seda Yüz isimli Youtube içerik üreticilerinin, yatalak hastalarla dalga geçtiği video sosyal medyada tepkilere neden oldu. #sondakikahaberlerii #tiktokkeşfetbeniöneçıkar #tiktokhaberleri #tiktoksondakika #tiktokkeşfetimiaç #sondakikaturkiye

    ♬ orijinal ses - İroni Adam
    İroni Adamtiktok
    Pınar Fidan ve Seda Yüz isimli Youtube içerik üreticilerinin, yatalak hastalarla dalga geçtiği video sosyal medyada tepkilere neden oldu. #sondakikahaberlerii #tiktokkeşfetbeniöneçıkar #tiktokhaberleri #tiktoksondakika #tiktokkeşfetimiaç #sondakikaturkiye
    https://www.tiktok.com/@ironiking/video/7307192391411223813


    Medyanın51Tonu (@medyanin51tonu) on Xtwitter
    Pınar Fidan ve Seda Yüz isimli Youtube içerik üreticilerinin, yatalak hastalarla dalga geçtiği video tepki topladı.
    https://twitter.com/medyanin51tonu/status/1729958315914895698







  • Bu kadar alakasız olmayın arkadaşlar lütfen.

  • Rakanoth  sende milletin ciddi sordukları ile dalga geçiyorsun farkınız ne?

  • StormShadow06 S kullanıcısına yanıt

    Benim forumdaki rütbem yüzbaşı  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.