Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.225
Cevap
273
Favori
1.993.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • samsunn55_ kullanıcısına yanıt

    paket yaylı sanki daha rahatmış geliyor bana mantığından dolayı.. teşekkür ederim

  • Arkadaşlar 5 yıl önce mattrest marka bir yatak almıştım hepsi şurada üzerinden ama şimdi aynı marka yatağı bulmakta zorlanıyorum. İleri seviyede bel ve boyun fıtıklarım olduğu için kendime uygun çift kişilik yatak arıyorum. Yardımınızı rica edeceğim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RüYaa kullanıcısına yanıt

    yaş 50 üstünde bugüne kadar bir kere ergo diye bir yatak aldık diğerleri istikbal di..

    başkalarının şikayeti gibi bombe, gıcırtı vb hiç olmadı.. ama bu son aldığımızdan belli bir sene sonra memnun kalmadık..


    işbir bence iyi ama hakkettiğinden pahalıya satılıyor.. ben bu sefer tercihimi, yataş z serisi 5 veya 7 bölgeliden yana kullanmayı düşünüyorum.. param olsa tempur u denemek isterdim.. bir yatağa o kadar para verilmez sanırım.. ve yatak dediğimiz şey petrol ve çelik.. niye bu kadar pahalılar anlamakta zorlanıyorum.. ne kadar saat mühendislik harcıyorlar ürün geliştirmek için, keşke bilsem..


    bir yatak 5000 tl olunca cep tel, laptop bedava..

  • DraqoniquE D kullanıcısına yanıt
    DH den bildirim gelmediği için yeni görüyorum mesajı
    Evet yataktan hala çok memnunuz
    Orta sert ve serte hitap ediyor
    Mutlaka deneyiniz
    Biz çok memnunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onur3254

    paket yaylı sanki daha rahatmış geliyor bana mantığından dolayı.. teşekkür ederim

    Mantık olarak çok iyi deformasyon çok hızlı oluyormuş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar alerjim var, yataş fresh sense nasıldır? internette çok sert olduğundan dert yanmışlar.

  • 3 saattir yatak araştırıyorum yataş duchess'e karar kılmıştım ancak kenarları yumuşak olduğu için insanlar düşüyormuş. yatsan 1974 de çok pahalı 3-4 bin arasına 150x200 yatak arıyorum bilen duyan kullanan önerebilirse çok sevinirim

  • Merhaba;


    Mevcut konulara baktığımda yatak satın alacak olan arkadaşlarımız genellikle hep İstikbal, Yataş, İdaş, Yatsan, İşbir v.s firmaları konuşuyorlar. Ancak buradaki bütün arkadaşların bilmesini isterim, Yatak ve Uyku ürünlerinde daha başka yerli firmalarımız da var. Hizmet ve dahi kalite anlamında burada konuşulan bir çok firmadan daha da iyi düzeyde olanlarda var. Mevcut konuda firmaları temsil eden arkadaşlarımız burada olabilirler, hatta kıza da bilirler. Fakat kullanıcı ve gözlemci olarak Dartistebedding' e de bakılmasının doğru olacağı kanaatindeyim. Hem kalite hem de fiyat olarak buradaki bir çok firmadan daha uygun olduğu düşüncesindeyim. Yatak satın alacak arkadaşların Dartistebedding ürünlerine de gerek mağazalarından gerekse web sitesinden bakmalarını rica ediyorum. Belki karşılaştığınız problemleri bu firmanın ürünleri çözecek. Bu arada firmayla bağlantılı olduğumu düşünenler olabilir. Böyle bir şey yok. Sadece kullanıcı ve bir gözlemci olarak öneri sunmak istedim.


    Saygılarımla.





  • ikea hövag orta sert modelini 1.5 yıldan fazladır kullanıyorum ve düşünenlere önermiyorum. İlk 1 yıl iyiydi ama sonradan ağrı yapmaya başladı, daha 2. Yılı bile dolmadı. Görüntüde de çökme vs yok birde sürekli farklı köşelerini falan deniyorum ama nafile.

    Yatağın rahatsız olduğunuda şöyle farkettim son 10 gündür koltukta uyuyordum, yatakta yattığımın ilk gecenin sabahı tekrar ağrılar başladı. Koltuk daha rahat yani.

    Ayrıca eski kaldığım evde ikea yatak vardı yine ve o da rahatsız ediyordu, anladım ki ikeadan yatak alınmazmış. Garantisi nasıl olucak hiç bilmiyorum şikayetvar a baktım uzman dedikleri kişi gelip çökme yok diyip gidiyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilhan Bey İ kullanıcısına yanıt

    Merhabalar,


    Yorumunuz için çok teşekkürler. Fakat keşke Dartistebedding sitelerine fiyat bilgisi de koysalarmış. Böyle teklif usülü olunca insan uğraşmak istemiyor pek.

  • invadersmustdie kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler, Hövag aklımda yer ediyordu tamamen sildim. Yataş Duchess alacağım gibi duruyor.

  • 2 ay önce İdaş OPTİMUM yatak ve Lara baza satın aldım. 200* 200* ölçüsünde. Bundan önce YATSAN CROWN modelini kullanıyordum. 160* 200* yatsanı oğluma verdim. 2 aydır optimumda yatıyorum, oğlumun yatağında yatınca sırt ağrısı ile uyanıyorum. İkisi de aynı özelliklerde olmasına rağmen.. Baza konusunda çok yüksek memnuniyetim yok. Ama yataktan çok memnun kaldım.

  • venomvenom kullanıcısına yanıt
    Merhaba 3 yıl sonrada memnun musunuz merak ediyorum doğrusu? bizde king koil continentali beğendik uzun süreli kullanıcı yorumu çok iyi olurdu şimdiden teşekkürler :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snmozbek -- 21 Şubat 2021; 2:31:58 >
  • snmozbek S kullanıcısına yanıt

    Daha onceki sayfalarda yorumlarim ve evet 3 yil olmus sizin dediginiz gibi esimle her konustugumuzda iyi ki almisiz diyoruz. Biraz pahali ama cok memnunuz. Eskiden luks otele giderdik guzel yataklari oluyordu, dinlenirdik.

    Simdi otele gidince belimiz agriyor. Resmen baska yerde yatamiyoruz. Tavsiye ediyorum.

  • venomvenom kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim cevabınız için şimdi daha bi içime sindi. 🙏
  • Yatas seven-z lateks, yatsan anniversary 1974 ve sealy lovell kullanicilari varsa kullanici deneyimlerini dinlemek isterim
  • samsunn55_ kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugi65 -- 29 Temmuz 2021; 9:42:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eapantherea

    Yatas seven-z lateks, yatsan anniversary 1974 ve sealy lovell kullanicilari varsa kullanici deneyimlerini dinlemek isterim

    bende bunlar arasında kaldım hafta içi yatsanları denemeye gideceğim

  • fragman44 kullanıcısına yanıt
    1dk lik test edisimden en begendigim yatas seven-z oldu fakat benim merak ettigim uzun omurlu kullanimda (1.5-2 yil mesela) cokme-batma-rahatsizlik gibi durumlar yasatiyorlar mi.. Zaten biraz ortalama ustu modeller oldugu icin her biri ilk 6 ay cok memnun eder, rahat uyutur ama surec icinde yamulmayanini secmek istiyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eapantherea -- 21 Şubat 2021; 19:51:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eapantherea

    1dk lik test edisimden en begendigim yatas seven-z oldu fakat benim merak ettigim uzun omurlu kullanimda (1.5-2 yil mesela) cokme-batma-rahatsizlik gibi durumlar yasatiyorlar mi.. Zaten biraz ortalama ustu modeller oldugu icin her biri ilk 6 ay cok memnun eder, rahat uyutur ama surec icinde yamulmayanini secmek istiyorum...

    Yataşlarda şikayet oranı daha fazla gibi.Yatsan bende bir adım önde bu hafta çözmek istiyorum bu olayı bakalım

  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.