Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.202
Cevap
268
Favori
1.984.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • idaş boston latex yatak nasıldır arkadaşlar ? anlayan arkadaşlar tavsiye eder mi ? yatakların inanılmaz artmış fiyatları . 5 k ya kadar 200*200 yatak tavsiyeniz ne olur ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZevkiSefa

    Bir senedir seven z kullanıyorum . Hiç bir şikayetim olmadı. Bir de şunu söylemek istiyorum. Yastığı da iyi seçin. Aynı yatak da başka yastık kullanınca her yerim ağrıyordu. Bi dünya para verdim diye söylenirken yastığımı değiştirdim. Bir senedir sırt bel ağrısı falan hiç çekmedim.

    Yastık ne tercih ettiniz peki hocam, dediginiz gibi yatak kadar önemli diye düşünüyorum ben de.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A.J. Pacino kullanıcısına yanıt
    Yumuşak bir yastık almıştım ama hatırlayamadım yünlüydü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muten Baba

    Bellona da 30 gün iade garantisi varmış ordan aldım 2100 liraya iade etmicez gayet memnunuz şuan iyiki gidip 6K vermemiştim 5 sene kullansak yeter
    Bende baktım bir iki model beğendim
    Siz hangisini aldınız?
  • Hiç aklımda değil yeni çıktı demişti çift taraflı kullaniliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    Yatsan marka mıydı
  • Uzun süren yatak araştırmalarım sonunda aslında 10.000e kadar bütçe ayırmış olsam da İdaştan yana kullandım, bir aydır araştırıyorum ve tecrübelerimi paylaşmak isterim.


    Yatak konusunda bence en büyük yanılgı marka algısı. Ne yazık ki piyasadaki en pahalı yatakları satan firmalar en iyisiymiş gibi bir yanılgı mevcut. Belirli yataklar var, yumuşak, sert, orta sert ve sert olmak üzere. Her markanın bu ayarda yatakları mevcut. Yumuşak yataklar hakkında diyebileceğim ''kullanan kişilerden çok şikayet gelmesi'' dinlenemediklerini söylüyor kullananlar o yüzden orta sert yataklar daha çok tercih ediliyor. Satıcılar da en çok orta sert sattıklarını söylüyorlar.


    Gelelim yay sistemlerine, farklı yay sistemleri var bonel yay paket yay hibrit vs.. her markanın her sistemde yayı mevcut. Yani yatsanda bulunan x yatağının muadili idaşta ya da bellonada mevcut, fakat yatsanda fiyatı 7000iken bellonada 2000. Fiyat farklılıklarının farklı sebepleri var. Misal Yatsandan en son teyzem bir yatak aldı pimpirikli bir kadın aldıgı yatağı 3 kez geri döndermiş problem olduğunu düşündüğünü söyleyerek, en son yatsan bölge müdürü getirmiş yatağı eve vs vs.. Bellonada asla böyle bir şey yaşamazsınız muhtemelen, fakat bunun için +5000 ödemeye değer mi tartışılır..


    İdaşı tercih etmemin sebeplerinden biri havuzlu sandıklı bazasıydı, ilk defa bu markada gördüm bu bazayı ve cok beğendim, ikinci sebep yıllardır yatak üreten bir firma olması, yataklarının ne ucuz ne de pahalı olması..


    Eski yatağım yatsandı, Yatsan en iyisi algısıyla hareket edip çok para vermiştim fakat dikkatli kullanmamıza rağmen sökülmeler meydana geldi yatakta. 4senelik yatak bu arada.


    Bellonaya kayyum atandığını ve şu an fiyatlarının çok ucuz olmasının sebei devletin tekelinde olduğunu söyleyeyim, yatak alırsanız uzun süre bekleyebilirsin çünkü sıra çok. Fiyatlarının uygun olması sebebiyle.





  • BLACKLEO55 B kullanıcısına yanıt

    Hocam ben idaş optimum aldım, 200 200 ölçüsü 3900 sanırım.

  • Merhabalar . Babamlara yatak alacağız. Konudaki mesajları okudum ancak kimse bambiden bahsetmemiş . Bambinin yatakları çok mu kötüdür ? 3 k ya kadar orta sert bir yatak öneriniz var mıdır ? Ölçü 140-190

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Resurrectionn

    Merhaba,


    Yaklaşık 1 ay olan deneyimim sonrasın da bu yatağı tavsiye etmiyorum. Bence fiyatını hak eden bir yatak değil.


    Bu sıralar çok yoğunum fırsat bulursam görüşlerimi detaylı paylaşacağım.


    Edit: Yatağı alalı 2 ay olmadı yatak yaylarından ses geliyor. Yay atma sesi diye geçiyor sanırım. Yatak el yapımı ortalarında pamuktan yerler var buralar kesinlikle rahatsız etmez denmişti ortadaki yer hafif çöktü ve bu iplik kısım batıyor rahatsız ediyor. Demem o ki sakın ola bu paraları bu markaya vermeyin bence. 0 bir ürün de 2 ay olmadan bu sorunlar yaşanıyorsa ben neden 5.000 tl verip 100x200 bir yatak aldım ? gider idaş dan 1800 - 2000 tl ye alır geçerdim. Model Clementine.


    Mobilyaların değişimi ile çok uğraştığım için yoruldum o yüzden yatak için yatsanı arayıp durumu belirtmedim biraz kullanayım yaz gibi servis çağıracağım ve değişmesi için görüşeceğim.



    Alıntıları Göster
    Arada kaynamasın.

    2 aylık clementine 10 senelik yatak gibi tel atma sesi yapıyor. İstikbal yakıyor, ısıtıyor diye iade ettik gittik en pahalısı en kalitelisi dedik yatsan clementine aldık 5.000 tl lik yatak 80 kg adamım 2 ayda çatır çutur ses çıkarmaya başladı bildiğiniz tel atıyor yatak.

    Yazık gerçekten bu markaya bu paraları vermeyin arkadaşlar. istikbalde bu kadar büyük bir fiyasko yaşamamıştım vallahi. Şimdiki aklım olsa idaş dan alır geçerdim. Denediklerim arasında fiyat performans idaşı gördüm ben alınca onda da sorun yaşar mıydım bilemem tabi..

    Gel birde aylarca bunun değişimiyle uğraş şimdi.

    bu arada aynı yataktan 2 tane var aynı anda kullanıma başlandı her şeyi aynı diğerinde henüz böyle bir sorun yok.

    ayrıca 100x200 olan deli para istenen yataklarda standart da yok. Bendeki tel atan yatak uzunluğu yanlarda 21 cm iken diğer yatakta 23 cm :) Kalın dikişler arasındaki yükseklikten bahsediyorum toplam yatak yüksekliğinden değil.

    Yani gelin görün piyasanın 1 numarası olan yatakta standart yok :) biri 21 cm 2 ayda tel attı. diğeri 23 cm şuanda sorunsuz.

    Servis çağır değişirler demeyin. Mecbur değişecekler zaten de kim uğraşacak şimdi aylarca ben bunun için mi bu kadar para verdim.. En azından sabredebildiğim kadar sabredeceğim çok yoruldum bu değişim işlerinden daha yeni 1 yatak iade ettim ve 2 baza değiştirdim..

    Edit : Unutmadan yatak el yapımı olduğunda belirli araliklarla içe doğru boşluklar ve bu boşluklar da pamuk iplikler var. Bunlar rahatsız etmez denildi 2 ay sonra orta kısım hafif çoktu ve bildiginiz batıyor oradaki iplik..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resurrectionn -- 22 Aralık 2020; 1:22:23 >




  • İşbir lavender garden 3bin peşin
    İstikbal graphene premium 3 bin peşin .

    Karar veremedik , kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, suisleep yatak kullanan var mı diye sormuştum. Kimseden cevap gelmedi :) Yatağı sipariş ettim. O dönemde kampanya vardı. Yastık da hediye ettiler. Yaklaşık 1 aydır kullaniyorum.

    Ben aradığım yatağı buldum. Çok memnunum. Vücudumun her yerinin desteklendiğini hissediyorum. Sırt ve bel ağrım azaldı.

    Bunlarda diğer yatak firmalarindaki gibi bir sürü model yok. Yetişkinler için tek bir model var. Üstü lateks, altı paket yay. Sitelerindeki anketi cevapliyorsunuz ve size özel yatak tasarliyorlar.

    Lateksin firma adına düzenlenmiş sertifikası var. %100 doğal lateks. Aldıkları firma latexco. Belçika'dan geliyormuş. Ben sipariş etmeden önce sertifikayı istedim gönderdiler. Telefonda da oldukça yardımcı oldular. Doğrusu çok güvendim ve sipariş ettim. Sipariş sürecinde, teslimatta ve sonrasında çok memnun kaldım.

    Yukarıdaki arkadaşın Yatsanla ilgili yazdıklarını gördükten sonra iyi ki yatsan vs başka markalara para vermemişim dedim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba, İdaş' ın Mira-Coil yaylı yatakları nasıldır arkadaşlar.


    Millennium 160x200 cm modeline 3000 TL istediler. Ebeveynler için bakıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

  • Bilisimci1903 kullanıcısına yanıt

    İşbir lavender garden aldım 2900 Peşin , ölçüsü 140x190

    umarım pişman olmayız .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90x190 yatak önerisi olan var mı sağlam ve rahat olacak sağlamlıktan kastım evden çalışıyorum bütün gün yatağın içindeyim biraz da göbek var 2 ayda sağı solu çökmeyecek

  • ReiseReise kullanıcısına yanıt

    Bütçenize uyuyorsa suisleep tavsiye ederim. Ben çok memnunum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: z740

    Konudaki mesajları okuyup gözüme 3 tane model kestirmiştim, yarın da Yatsan'ın son günü olduğu için bugün mağazaya gidip bunları denedik.


    Yatsan Switzerland Premium Plus

    Serta Majesty

    Serta Clementine


    Clementine fiyatına göre beklediğimiz etkiyi göstermedi bizde.

    Majesty yumuşak geldi.

    Yatsan Switzerland Premium Plus kılıfındaki yumuşak etkiden sonra sert bir yatak ve yatınca hemen uyutacakmış gibi bir his verdi bu yüzden bu yatağı tercih ettik.


    Yorum yapan arkadaşlara teşekkürler.

    hocam nasıl memnunmusunuz yataktan?160x200 fiyat 6.560 TL şuanda bunla suisleep lateks yatak arasında kararsız kaldık

  • Merhaba,
    Eşimle ikinizde bel fıtığı problemi var. Yatağı değiştirmeye karar verdik. Bugün Yataş ve İsbir e gittik. Yataş Athletic modelini önerdi. İsbir Ergo Plus önerdi. İsbir dekiler hep visco yay karışımıydı. Bel fıtığı için visco önerilmiyor diye biliyorum.

    Siz ne önerirsiniz?
    Boyut 160*200
    Ben 105 eşim 55 kilo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar black friday kampanyası adı altında Yatsan'da birkaç yatakta indirim oldu. Serta , King koil gibi markaları hepimiz iyi olarak biliyoruz. Kendime ve ebevenylerime 90*190 ve 160*200 ölçülerinde Serta tribeca modelini sipariş verdik ve geçen hafta cumartesi günü elimize ulaştı yataklar. Bugün baktığımda ise her iki yatakta da kısmi çökmeler olduğunu gördüm fakat tam olarak çökme mi yoksa vücudun yatış pozisyonuna göre yatağın şekil alması mı emin olamadım. Yatsan'ın sitesinde yatakların yüksekliği 23 m olarak görünüyor fakat iki dikiş arası da olsa dikişlerin üzerinde kenarlardan da olsa ölçtüğümde 23 çıkmıyor. Dikişlerin üzerindeki çıkıntılardan ölçtüğümde 21 cm çıkıyor. Bu durum problem teşkil eder mi ? Yatsan'a bu durumu bildirsem olumlu herhangi bir geri dönüş olur mu ? Açıkçası yatak almadan önce de aldıktan sonra da burayı uzun zamandır takip ediyorum maalesef ülkemizde ürününün arkasında duran bir firma yok. Uğraşmaya değer mi emin değilim , tavsiyelerinizi bekliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsangenc06 -- 25 Aralık 2020; 13:39:16 >




  • Konfor beal 100x200 yatak geldi. Henüz uzun süreli test yapmadık çünkü havalandırma aşamasında. Ama sizlere yatak almadan önce mutlaka denemeniz gereken bir model olduğunu söylemiştim. Hiç kimse de dur ona da bakalım demedi. Yataslar istikballer yatsanlar havada uçuştu. Yatak diri ve orta-sert bir yatak. Çift taraflı kullanım mevcut. Katman olarak da oldukça dolu olduğu için standartlara göre kalın bir yatak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.