Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.205
Cevap
268
Favori
1.985.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba, evlilik arifesindeyim aylardır sert bir kanepede uyuyorum ve omzumdaki ağrının bundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Yatak konusunda pek bir bilgim yok buradan yorumlarınızı ne okuduysam o. Bugün yatsan ve idaşa gittim, onlarada sert bir kanepede uyuduğumdan bunun bana pek iyi gelmediğinden bahsettim, orta sertlikte bir yatak tercih etmemi söylediler. Ayrıca kilo ve boyumunda orta sertlikte tercih etmem konusunda da bir sebepmiş(173/76) resimdekilerin hepsi idaş. Bu fiyatlar üzerinden %15 eski yatağı getir kamp. yararlandıracaklar, ayrıca peşine %5 extta indirim VS. Hoşuma gidenleri çektim, çok çeşit var kararsız kaldım. Partnerimde kilolu değil ikimizde orta sertlik uygun sanırım (166/59)

    Clima coll. Natural comf. Latex olan modele ne diyorsunuz bana uygun mudur? (idaş İn tek kendisinin üretmediği ürünlerden birisiymiş bu Latex ayrıca dışındaki kumaşta Latex ten sonra ikinci üretmediği malzeme imiş. Diğer herşeyini kendi üretiyormuş bu sebeple f/p bakımından en iyilerden iş)
    Attıklarımdan ikisi çift taraflı bunları tercih etmeyebilirim. Edersem boutique jewelry olurdu sanırım.

    En çok Mattist Mira Pocket Pedli ve Mattist İntenseyi beğendim gibi. Bilen arkadaşlar siz ne önerirsiniz en azından bir fikir? Sırt üstü uyurum ama kolun üstüne çok dönüyorum sanırım daldığımda...
    Bunların haricinde Yatsan Majesty i de denedim bana yumuşak geldi Mattist İntense ye benzettim. Bu en iyisi kesin bunu al derseniz bunu da zorlayabilirim, malum ömrümüzün neredeyse yarısı yatağımızda geçiyor. Ayrıca idaş taki satıcılar yatsanın tüm ürünleri visco dedi baya Bi kötülediler pek hoşuma gitmedi açıkçası...









    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İşbir yatak Himera serisi nasıldır arkadaşlar?

    Diğerlerine oranla daha çok hoşuma gitti de ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ñolofinwë kullanıcısına yanıt
    Merhabalar
    Yapmış olduğunuz tercihi ve deneyiminizi bizlerle paylaşırsanız çok seviniriz.
  • gefeka G kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    mira coil pedli ve boston latex yatım hissiyatı ve alt yapı olarak bir birine yakın modellerdir.
    her iki modelde de MİRA COİL yay sistemi kullanılmaktadır.
    boston latex in en üst katmanında miracoil pedlide olmayan %100 doğal lateks dolgu malzemesi kullanılmaktadır.
    katalog verisi boston latex sert, miracoil pedli orta sert olarak belirtilir. Fakat dediğim gibi yatım hissi birbirine çok yakındır.
    Boston latex 8-10 yıllık kullanıcıları tarafından oldukça memnun kalınan bir modeldir.
  • secoo120 kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Seçenekler arasında Clima Mira Pocket modelini gönül rahatlıyla tercih edebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: memox63

    Merhaba



    Buradaki son dönemlerde yazılanların bir kısmını okuyarak bugün

    1. Yatsan Perfect Sleeper Pennyfield 160x200 (çift kişilik) yatağı 2.660 TL’ye

    2. Tempur Queen Yastık 290 TL’ye

    Almış oldum. Bir müddet kullandıktan sonra olumlu olumsuz yorumlarımı buraya yazarım. Normalde Yatsan Switzerland veya Yatsan Serta Majesty almak için gittim. Ancak görevlinin detaylı bir bilgilendirmesinden sonra bu modele yönlendim.
    Merhaba, ben majesty i almayı düşünüyorum mağazada denedim bana uygun gibiydi. Perfect Sleeper i denemedim ama bu ürünüde mağazada denemeden önce sizin ve kullanan diğer arkadaşların fikrini merak ediyorum. Sizin yorumunuz nedir? Ayrıca majesty ile arasında hangisini tercih etmeliyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yataş duches almayı düşünüyorum fakat çok fazla şikayet olduğunu da okudum. Mağazada denediğimde çok rahattı. Siz ne düşünüyorsunuz? Bir arkadaş ikea hövag tavsiye etmiş. Yarı fiyatı nerdeyse duches'in. Abartılı paralar vermek istemiyorum. Orta sertlikte 2500 tl ye kadar tavsiyeleriniz nelerdir, teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar öncelikle kendim için 90*190 ölçülerinde yatak bakıyorum arada kaldığım 3 model var hepsini denedim ancak kullananlardan da fikir almak istedim şimdiden teşekkürler

    Yatsan switzerland premium
    İdaş Mira-Coil Ortopedik
    Yataş Athletic
  • Bu modeli veya en azından markayı kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz max 1000-1200 bandında yatak arıyorum orta-sert kendim için sadece
    https://www.vivense.com/bamboo-ultra-full-ortopedik-yatak-modeli.html
  • secoo120 kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Majesty’i almadığım için uzun soluklu tecrübem yok ama Perfect Sleeper Pennyfield ürününü kullandığım için yorum yapabilirim.

    Ben de belfıtığı başlangıcı vardı bu yüzden yatağa çok iyi seçerek almak istedim. Nitekim bu yataktan da çok memnun kaldım. Hem yumuşak omuz kısmını ağrıtmıyor. Hem de çok yumuşak olup içine gömülmüyor. Çok sert olmayıp ortopedik olan kaliteli bir yatak ben memnun kaldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar idaş ın sleeping space yatağını kullanan varmı aranızda,ürün nasıldır,16ox200 ebadını mağazada bir yatıp denedim, beğendim fakat fiyatı 4000 tl, sonra bir problem yaşamak istemem.
  • Ben canada'dayim 2 sene once buradaki ikeadan aldim oldukca memnunum orta sert modelinden. Ancak bel agrisi yapmaya basladi yatagi alirken 45 idim su anda 47 belki yaslaniyoruz ondandir. :) yatak tek taraf kullanimli ve cift kisilik modeli 499 canada dolari arti vergi idi. ikea hövag modeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanonur -- 17 Ağustos 2019; 21:13:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygun fiyatlı paket yaylı yatak arıyordum 120x200 boyutunda linkteki ürünü buldum fiyatı uygun tavsiye eder misiniz? Çok iyi değildir muhtemelen ama fiyatlar uçmuş durumda aynı zamanda 1500 tl ye kadar başka tavsiyelerinizide bekliyorum.
    https://www.istikbal.com.tr/yatak-ve-baza/yataklar/expert-yataklar/active-life-bronze-yatak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Sonunda karar verdim. Boston Latex aldım. Ben bir yerde bulamamıştım belki merak eden varsa üstteki latex 4cm. Kılıfı nerdeyse miracoil pedli de ki ped gibi kalın sayılır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar eylül ayında düğünümüz var yatak alacağız orta sertlikte güzel ve kaliteli maksimum 4000TL olacak şekilde neler önerirsiniz. Yataş ve İşbir yatakta beğendiğimiz modeller oldu ancak şikayet konusu çok fazla karşımıza çıktı o yüzden tereddütteyiz.
    Şuan almayı planladığımız yatak Lazzoni marka bir yatak kullanıp memnun kalan var mıdır Lazzoni markasını acaba?
  • Bu yatak işi şans .ayrıca yatış pozisyonuda önemli bu konuda. en kaliteli yatak bile memnun etmeyebilir insanları.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Serta Perfect Sleeper Twin 180x200 4500TL fiyat aldım normal mi? Bu yatak tay tüyü değil mi? Daha iyi özellikte olup emsal yatak tavsiyeniz nedir? King Koil daha mı iyi marka?

    Çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arastirmagorevlisi A kullanıcısına yanıt
    Bende ayni modeli aldım , daha yatmak nasip olmadı . ABD de iki sene ödül aldı filan dedi yatsan daki satıcı . Denediğim kadarıyla bana en uygun olanı da buydu . Bende merak ediyorum kalitesi nasıldır muadillerine göre iyi bir seçim midir ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşbirden yaklaşık 35 gün kadar önce 100plus visco yatak aldım.eşim(75kg) çok rahat ama ben (95kg) sabah uyandıgımda sırt ağrısıyla kulunç ağrısıyla uyanıyorum. visco mu ötede dursun gömülme hissi iğrenç bişey. yerine bu paraya iki adet yatak alacağım. biri zamnbak ki klasik üretim teknikleriyle klasik bi yaratk.diğerini ise elite pocket veya himera mı alsam bilemedim. bu ürünleri kullanan var mı aramızda?
  • Yatağa bağlı artan bel ağrılarından dolayı benimde yeni sistem yataklardan alma vaktim gelmiş bulunuyor.İşbir-idaş-Yatsan gezdiğim mağazalar.Fazla yatak denemekte iyi değil hissiyatınız kayboluyor.Yaş 30'lar 190/100 boy-kilo ve yapım itibariyle yazın sık sık terliyorum.Bugüne kadar hep sert yatakta yattım artık yumuşatmak istiyorum ama visco tarzı yataklar kilom ve terleme nedeniyle uygun değil sanırım.Tavsiyelerinize açığım.
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.