Şimdi Ara

Yaşasın Single Player!!!! (Dinazorlar buraya)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir Grim Fandango vardı eskiden. Çok zayıf olan ingilizcemle elimde sözlük deli gibi anlamaya çalıştığım. Espiriden 10 dakika sonra güldüğüm (tercüme anca:) ) Her çözdüğüm bulmaca çılgınlar gibi eğlendiğim... Daha da eskiye gideyim Doom vardı hepimizi şaşkına çeviren... 3 tane pixelden oluşan şeytanlardan evde köşe bucak kaçtığımız... Resident Evil lar, Fahrenheit lar, Monkey Island lar. O zamanlar futbol oyunları bile tek kişilikti benim için... (GOAL 3) Ah o Half Life ın oyun içi videosunu gördüğüm de yok artık dediğimi hatırlıyorum. Nerden bilebilirdim aslında Multiplayer ı bu kadar yükseltecek bir oyun olacağını.... Paylaşmayı sevmiyorum abi... Bırakın oyunumla beni başbaşa... Daha eskisi var mı bilmiyorum ama bi ULTIMA ONLINE çıktı... O ne abi dedik? Herkes çok eğlendi... Mükemmel olm oyunlar değişiyo artık dediler... Herkes çıldırdı ben kaçtım. Oley!!! artık yalnız oyun oynayabilirdim. Küreselleşen dünya ile birlikte oyunların küreselleşmesi de devam etti nitekim günümüzde WOW, Live, PSN gibi aslında çok eğlenceli olduğu düşünülen ama hiçbir zaman beni benden almayan yapılar ortaya çıktı... Neden hoşlanayım ki suratı bile tüylenmemiş 3-5 tane zıpırın fink attığı, en güzel laflarının F... ile başladığı sistemlerden? Şimdi bakıyorum eksikliğini hissediyorum tek kişilik oyunların. Oyunlar çıkıyor 5-6 saatte bitiyor. Sonra yapımcı diyor ki ''oyun kısa olabilir ama Multiplayer ı çok uzun süre oyalayacaktır sizi'' İstemiyorum!!!! Ben Jack ile Paul ile Ahmet ile Mehmet ile değil, Nemesis le Manny ile Claire ile Snake oynamak istiyorum. Ben yalnızlığı seviyorum. Ben kendimi seviyorum :)







  • çok dramatik bir yazı olmuş ama bende single online tercih edenlerdenim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicool -- 22 Mart 2008; 23:20:47 >
  • Efektif bi yazı olsun istedim çok daha uzatcaktım da ben bile sıkıldım :) okurken sıkılmayın. Çok eski ya da yeni tadı damağımızda kalmış single oyunları paylaşalım diyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadgodinme -- 22 Mart 2008; 23:24:26 >
  • Yerim ben bu topici

    Forza single, forza film gibi senaryo, forza dehşet gerilim dehşet aksiyon dehşet kurgu

    Bir Fahrenheit, Fatal Frame, anneyle oynanan Tomb raider serileri Tomb Raider 3 de London/Metro bölümünü 1 ay boyunca geçmek için saç baş yolmak ve sabahın 5 inde en sonunda bulmak ve anneyle birbirine sarılmak, sabahlara kadar winning eleven da master league yapmak roberto carlosla 45 metreden çakmaya çalışmak, Dante ile 3 başlı köpek boss u sinirden kudurtmak 12-15x combo yapmak.

    Gerçekten yuh diyorum aradaki fark çok büyük. Milyonlarca multi gelse bu zevklerin tırnağı olamaz.




  • Ben de single'cıyım valla. En son Wii'de Super Mario'nun futbol oyununu oynamıştım online. xbox360'da modemi bağlamadım bile. Online zevkli olabiliyor ancak bağımlılık yaptığından çok aşırı zaman alıyor ve normal hayatı olumsuz etkiliyor bence. Hem single'daki gibi bir zafere ulaşma duygusu vermiyor bence. Zaferler ve yenilgiler çok kısa ve geçici oluyor.

    Benim en zevkli single maceram Broken Sword 2'dir. Ne oyundu ya... Ondan sonra a Mafia gelir. Sonra da Knights of the Old Republic... Daha neler neler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsidian -- 22 Mart 2008; 23:38:04 >
  • Single ın yeri benim içinde apayrıdır..ama online oynamam demiyorum.
  • fahrenheit gibi bir oyun oynamak için heavy rain i bekliyoruz yanlış yazmadıysam tabii çok bomba bir exc olacak
  • Babamla Tomb Raider oynayıp sabah ben okula onun işe geç kaldığı zamanları hatırladım :) Tomb Raider bir deki sivri göğüslere bakıp hiç kadın karakter görmediğimizi hatırlıyorum hele o kadar pixellisini hiç görmemiştik :) Bu arada Grim Fandango nun TR altyazısı çıkmış... Oynamamış olanlar ve ingilizcesi zayıf olanlara duyurayım. Hatta ve hatta ingilizcesi iyi olanlar bile altyazılı oynasın çok büyük keyif.
    Xbox 360 ın single ı nın çok zayıf olduğunu düşünüyorum... Favorilerime gelince önce Darkness sonra Mass Effect derim ben....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadgodinme -- 22 Mart 2008; 23:40:49 >
  • Bir oyuna 40-50 dolar verip birkaç saatte bitirmek tatmin etmiyor artık insanları.Millet parasının hakkını almak istiyor.Çoğumuz birkaç oyun hariç single playeri bitirdikten sonra bir daha açıp oynamıyoruz.Ama multiplayer öylemi her seferinde bambaşka bir keyif veriyor.Yüzlerce-binlerce defa oynuyoruz.Bir gow'da bir halo 3'te gerçek insan zekasına karşı oynamak çok daha eğlenceli.Artık devir multiplayer oyunların devridir.Fakat single player oyunlar kötüdür demiyorum.Bir bioshock,oblivion gibi olsun ne ala.Ama kimse 6-7 saatlik %70 almış bir oyuna da para vermez.
  • İkisinin de yeri farklı, ikisinde de alınan tatlar çok güzel. Coop oynarken mesela en sıkıcı oyun bile sırf birlikte birşeyler yapmak, takım oyunu arada muhabbetler yüzünden kendini oynatıyor. Fakat bir yandan da tekbaşına oyun oynarken ki atmosferi çok kişi oynarken kesinlikle alamıyorsun. Tam oyunun atmosferine sokmuşun kendini pat beraber oynadığın kişi espiriyi patlatıyor veya dalga geçiyor...

    Fazla da uzatmayayım single oyun, eğer kalitelli ise çok zevkli, oyonu kendi dünyanda yaşama hissi vs., multi ise saatlerce muhabbet eğlence anlamında benim için...
  • Single her zaman forever. Multiplayer oynayacak da hiç zamanım yok maalesef:)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: azurik

    Bir oyuna 40-50 dolar verip birkaç saatte bitirmek tatmin etmiyor artık insanları.Millet parasının hakkını almak istiyor.Çoğumuz birkaç oyun hariç single playeri bitirdikten sonra bir daha açıp oynamıyoruz.Ama multiplayer öylemi her seferinde bambaşka bir keyif veriyor.Yüzlerce-binlerce defa oynuyoruz.Bir gow'da bir halo 3'te gerçek insan zekasına karşı oynamak çok daha eğlenceli.Artık devir multiplayer oyunların devridir.Fakat single player oyunlar kötüdür demiyorum.Bir bioshock,oblivion gibi olsun ne ala.Ama kimse 6-7 saatlik %70 almış bir oyuna da para vermez.


    Bu forumda ki çoğu insan vermiyor zaten :) Ama orjinal kullanıyor olsam kesinlikle verirdim... Kişi başına düşen milli gelirin aylık 3000 doların üstünde olduğu ülkelerde inan 50 dolar bizim boş DL e verdiğimiz para gibi geliyor onlara oranlarsan... Ki orjinal oyunlar bizim ülkemizde 150 ytl. Asgari ücretin 3 te biri. O yüzden ARAL filan hikaye anlatmasın.
    Olaya gelince bir kere zevk alayım ama single daki kadar yoğun olsun ben razıyım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadgodinme -- 23 Mart 2008; 0:39:44 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Dante



    Forza single, forza film gibi senaryo, forza dehşet gerilim dehşet aksiyon dehşet kurgu





    katılıyorum.
    adam gibi single ı olmayan oyunla 50 saat takım olalım bir birimizi vuralım oynayacağıma sürükleyici hikayeye sahip 5 saatlik bir oyunu 10 kere bitiririm daha iyi(spor oyunları bu kıyaslamada yer almaz tabi). önce single sonra online(yada multi)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itachi84 -- 23 Mart 2008; 1:04:08 >
  • Devil May Cry o kadar

    DMC4 te karmakarışık ormanda saatlerce uğraşıp doğru kapılardan ışınlanmak, oyunu bitirdikten sonra suratının aldığı mutlu ifade ve artık bitti diyebilmek bana yetiyor.Multiplayer benim için sadece zaman kaybı.Benim multiplayer anlayışım 2.joystick ve arkadaşlar.
  • Katılıyorum Single çok daha zevkli.Zaten gold üyeliğim bitti almıyorum da çünkü evde oyun doldu bitirmek için de can atıyorum oyunları.Single harbiden daha keyifli benim için de
  • online oynamadan bence single çok zevkli gibi kararlar vermeyin. Hele hele COD4 te filan live bambaşka... gerçi cod4 singleda süperdide multiplayerda süper.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Sentinal

    online oynamadan bence single çok zevkli gibi kararlar vermeyin. Hele hele COD4 te filan live bambaşka... gerçi cod4 singleda süperdide multiplayerda süper.

    Hani sende öyle birşey söyledin ki... Zaten biz hayatımızda hiç multiplayer oynamadık evet.... Olur mu öyle şey? Oynadık elbet.... Kararımızı öyle verdik... Mesela en basitinden CoD 4 ü düşünüyorum. Hangi multi oyunda o çernobil bölümü kadar heyacanlandım? Hiçbirinde... ''10 adam vurdum 20 adam vurdum'' egodan başka bişi olarak göremiyorum ben bunu... tabi bu bir yorumdur çok daha farklı düşünceye sahip arkadaşlarımız da olabilir....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadgodinme -- 23 Mart 2008; 2:31:44 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Sentinal

    online oynamadan bence single çok zevkli gibi kararlar vermeyin. Hele hele COD4 te filan live bambaşka... gerçi cod4 singleda süperdide multiplayerda süper.




    Hergün live'daydım ben ona göre konuştum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 23 Mart 2008; 2:30:33 >
  • single oyunun yeri en kral multide bile tutamaz.Oyun oynayacaksan single oynayacan bulmacası olacak zor olacak.Vur öldür geç git tarzı oyunları bende sevmiyom,işin içinde bulmaca olacak zekayı zorlayacak.Öbür türlü oaly çok basite iniyor.
  • Şöyle söyliyim Halo3'te direk Single'a girdim beğenmedim ve yine Halo3'te Online'a girdim arkadaşlarla beraber felan acayip zevk aldım halada oynuyorum..Bazı oyunların Single Player'ı pek hoşuma gitmiyor.. Ama şimdi Condemned diye bir oyun oynuyorum çok güzel eğlenceli ve tırstırıcı tavsiye ederim..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.