Şimdi Ara

Yaş 23 Bateri için geçmi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaş 23 Bateri için geçmi.
    Bateriye başlamak istiyorum aşırı derece ama öyle zevkine felan değil bildiğiniz geliştirmek ve birşeyler yapmak istiyorum sizce geçmi bütün günümü bile ona ayırabilirim . Tavsiye ve öneriler için açtım konuyu rica ediyorum bilen arkadaşlar bi yardımcı olursa sevinirim.



  • Hiçbir şey için geç değildir! Tek yapman gereken irade sahibi olman.

    Bu arada mi ayrı yazılır.
  • Profesyonel müzisyenim. 25 senedir keman çalıyorum.kendi müzik okulum var ve 6 yaşından 46 yaşına kadar öğrencilerim var. Gerçekten istersen hiçbirşey için geç değil. Hergün düzenli , acele etmeden yavaş ve çok tekrar yaparak çalışırsan her türlü yaparsın. Aynı bir sporcu gibi düşün. İyi bir hocaya ihtiyacın var. Seninle iyi iletisime geçecek. Bu çok önemli. Birebir ders yapacaksın . Çok hevesli ise haftada 2 gün ile başla .
  • Geç aga . 15 yaşında arkadaşım başlamıştı o bile zorlanmıştı baya . Yanına falan gidip gelirdim sık sık provalarda hatta .
  • Hobi olarak yapacaksan asla geç değil ama sahne işlerine girerim diyosan hiç vakit kaybetmeden başla çünkü sahne alacak seviyeye gelmen için ciddi anlamda çalışman lazım,bilgili olman lazım bu da çalışmana bağlı olarak 1-2 yılını alacaktır. Ne kadar sürede gelişeceğin ne kadar ve nasıl çalıştığına bağlı olsa da, çok izlemenin ve çok dinlemenin de ciddi derecede önemli bir payı var

    quote:

    Geç aga . 15 yaşında arkadaşım başlamıştı o bile zorlanmıştı baya . Yanına falan gidip gelirdim sık sık provalarda hatta .
    Buna kesinlikle katılmıyorum. Arkadaşın müzik yapmak için değil de, bateri çalıyorum moruk,bateristim moruk demek için başladıysa ve kendine hiçbir şey katma amacı yoksa zorlanması çok doğal.

    Edit:Bu arada cidden başlayacaksan ve bu işi yapabileceğinde kararlıysan,istekliysen özelden yazabilirsin. Dilediğin kadar yardımcı olurum,elden geldiği kadar tabii. Ama bi anlık hevesse direkt vazgeç



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheXylai -- 17 Ağustos 2018; 2:5:32 >




  • Hic bir sey icin gec degil Ankaradaysaniz ozel ders verebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.