Şimdi Ara

yarı lambalı amfi sorum vardı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • herkese iyi forumlar ben amfi alıcam ve öneri olarak ismi marshall kadar herhalde duyulmamıştır ama baya iyi bişeye benziyor 600 liralık amfileri yarı lambalı ve gitarın tonunu böyle veriyor yapmacık değil çok içten ve çok beğendim videolarını siz ne diyosunuz nasıldır yani iyimidir kullananlar veya bi yerlerden duyanlar yazarsa sevinirim çünkü daha yeni gibiyim 8 ay filan oldu daha amfi veya gitarlar hakkında hiç tecrübem yok daha kendi gitarım ve amfim etrafımda dönüyorum


    2.sorum ise ben 700 liraya bi amfimi alayım yoksa 1300 e filan epiphone les paul standart gibi bi gitarmı alayım tecrübesiz ve bilgiye muhtacım yorumunuzu eksik etmeyin.


    blackstarın amfının bi videosu

    http://www.youtube.com/watch?v=yUCI8WOJ16g#t=52







  • Vox veya black star amfileri hakkında bilgisi olan yazsın tecrübesi olan hiç yokmu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitaricin -- 1 Haziran 2014; 23:34:04 >
  • Aman diyim, ben 1.5 yıldır çalıyorum, bayağı da araştırırım amfi, gitar vs., sonunda "bi lambalı alayım artık" diye Blackstar HT1R aldım, adamakıllı sound alamadım amfiden, bayağı da bir araştırmıştım almadan önce, youtubeda izlemediğim video kalmamıştı ama bir türlü o videolardaki gibi ton alamadım, sesi bir garip geldi, güzel ton için boost falan uğraşıyorsun vs. Bence yeni gitar değil de amfi al, roland cube 30 falan alıp bir de güzel bir pedal od pedalı alırsın, güzel güzel çalarsın. İlla alacam diyorsan da kesinlikle git bir dükkanda dene derim, bir gör öyle al, benim gibi sadece video izleyip de alma.
    Edit: Şunu da söyleyeyim clean tonları kaymak gibi. Drive tonları benim beceriksizliğimden midir bilmem ama güzel alamadım, cleanler ise süper, insanın çaldıkça çalası geliyor cleande.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaG -- 2 Haziran 2014; 0:28:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.