Şimdi Ara

Yardımınıza ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,1800watt elektrikli soba aldım fakat kablosu çok kısa olduğu için prize yetişmiyor. Riskli olmaması için kısa olması normal ama böyle de kullanamam. Ne yapmalıyım? Sağlıklı olması açısından nasıl bir uzatma kablosu almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler, hiçbir bilgim yok bu konuda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • En temiz çözüm bir elektrikçiye gidip 2.5mm ttr kablo ile sobanın kablosunu değiştirilmesini sağlamak olduğu kanaatindeyim

  • Kaliteli üçlü uzatma kablosu ile sıkıntı olmaz. Ben 2000 watt süpürge kullanıyorum uzatma kablosu ile. Canavar gibi çalışıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalın kablolu bir uzatma ile kullanılmasında sakınca yok aslında ama genelde prizin içindeki metallerin gevşeyip genişlemesi ile prize giren fiş uçları ark yaparak aşırı ısınıyor. Üstelik böyle bir durumda sigorta da atmıyor. Tabi işin sonu önce eriyen priz ile sonrasında yangınla sonuçlanıyor.

    Bu yüzden yüksek güç çeken hemen her aletin doğrudan duvardaki bir prize takılması tavsiye edilir. Tabi prizin içindeki metaller ya sıkı olacak yada işi garantiye alıp içinde yay bulunan priz kullanacaksınız. Elektrikli sobanın kablosunu da daha uzun bir kablo ile değiştirmelisiniz. Aslında çok kalın kablo kullanmaya gerek de yok nihayetinde 1800watt çekilecek. 3*1.5 ttr kablo fazlasıyla yeterli gelecektir ama çok fiyat fark etmiyorsa 3*2.5 ttr kablo da kullanılabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.