Şimdi Ara

Yardimci olabilirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oncelikle tum dh takipcilerine iyi aksamlar benim bir konuda yardima birkac bilgiye ihtiyacim var ben ege uni. dis hekimligi fakultesinde okuyorum yalniz benim yapmak istedigim ve kafama koydugum bir konu var ben tiyatro sinema televizyon islerine merakliyim , bolumumu seviyorum degistirmek istemiyorum fakat oyunculuk yapmakta istiyorum bunun icin bu sene universite sinavlarina girerek cift bolum bitirmeyi planliyorum ama oyunculuk yapmak icin hangi fakulteye muracat edecegimi bilmiyorum bolumu bitirdikten sonra direk unlu olmak gibi bir dusuncede degilim tabiki ama insanlarin bir hedefi meraki vardir beni anliyorsunuzdur umarim merak ettigim konuda bu konservatuar mi okumam gerekiyor radyo televizyon sinemami ne yapmam gerekiyorsa bilgisi olan paylasabilirmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • ben de egedeyim. tiyatro kulübüne üye olabilirsin. hem diş hekimliğini okursun kafana yatmazsa da tiyatro becerini geliştirip tiyatroya atılabilirsin. şu an çoğu oyuncu bu şekilde oyuncu olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ~TheHBO~

    ben de egedeyim. tiyatro kulübüne üye olabilirsin. hem diş hekimliğini okursun kafana yatmazsa da tiyatro becerini geliştirip tiyatroya atılabilirsin. şu an çoğu oyuncu bu şekilde oyuncu olmuş.

    haklisin tabi ama sencede bu isin egitimini almak gerekmez mi yani tiyatro kulubuyle bir yere gelebilirmiyim sence ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben tiyatro kulubünün yaptığı tiyatrolara gittim ve çok başarılılar, profesyonel olmuşlar artık. bu işin eğitimi veriliyor zaten orada. bence bölümünü kazanmadıysan bu şekilde yapman daha mantıklı. diş hekimliğinin yoğun bir eğitimi var. çift üni yapamazsın. ama dediğim şekilde yapabilirsin. hem kuluplere girmek sosyal yaşantına çok katkı sağlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.