Şimdi Ara

YARDIM...Hepsiburada.com'dan 42PFL9603 alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli üstadlar ve forumdaşlar,

    Hepsiburada'nın kampanyalı fiyatından (3.775 YTL) 42PFL9603 almayı düşünüyorum.

    Ama forumda beni tatmin edecek bi değerlendirme bulamadım açıkcası, bu ürünü tavsiye edenler fanatiklik düzeyinde ürünün hiçbir hatası yokmuş gibi savunuyor, eleştirenlerde nerdeyse (bence hiç izlemeden) Vestel veya Beko ayarına getiriyorlar TV'yi.

    Yani şu ürün 500 ytl daha ucuz olsa hiç düşünmicem ama ben bulamadım şu ana kadar.

    O yuzden lütfen değerli yorumlarınızı esirgemeyiniz.....

    %80 SD yayın + %10 DVD + %10 PS3 şeklinde kullanacağım.

    1) Sizce f/p olarak Samsung 756'larla karşılaştırıldığı zmn nasıldır.

    2) Sony almayı düşünmüyorum, SD yayınlarda beni tatmin etmedi izlediğim karadıyla. O yüzden tavsiyeleri bu hususu dikkate alarak yaparsanız sevinirim.

    3) Hareketli sahnelerdeki performansı nasıldır, memnun olan veya olmayan varsa, tavsiye rica olunur







  • quote:


    %80 SD yayın + %10 DVD + %10 PS3 şeklinde kullanacağım.


    Pioneer 4280xa-428xd
  • İlk mejaımımda yazmayı unutmuşum....yansıma probleminden dolayı PLAZMA düşünmüyorum.
  • bende hepsiburadadan sipariş verdim 2 gundur urun paketlenip kargoya verilemk üzereymiş.. nasıl bir paketse 2 gundur yapamadılar
  • TV hakkında yorum yapamayacağım ama hepsi burada için güvenilir bir site olduğunu oradan tv alan biri olarak söyleyebilirim.Ben özellikle iade konusunda 2 3 kez konuştum ve bana söylenen koşulsuz iade hakkım olduğu,orjinal ambalajı ile birlikte 7 gün (sanırım 7 gündü) içinde iade edebileceğimin garantisini verdiler.Sonrasında siparişimi verdim.Paket konusuna gelince ben 102 aldım ve paket hakkaten paket yani.Umarım mutlu günlerde sorunsuzca kullanırsınız.
  • Cihaz evladiyelik,alabileceğin en iyi cihazlardan,çok fazla yorum almamasının sebebi fiyat yüksek olduğundan kullanıcısının az olması,ama 3,700 civarı bir fiyat çok iyi bu cihaz için..

    Samsung 756 ile karşılaştırmam bile,hareket performansı katacak diye koydukları işlemciler hem hareketi çok geç algılıyor-geç düzeltiyor,hem de görüntüde başka problemler çıkarıyor,örneğin sağdan-sola akışlardaki titremeyi düzeltirken yukarıdan-aşağı inen görüntüdeki hatayı tespit edip,düzeltemiyor..Aynı problemler 6 serisinde de vardı,ben ders alırlar diye düşünüp merakla 7 serisini bekliyodum ama hayal kırıklığına uğradım..

    Zaten hareket performansında memnun olmayacak biri yoktur heralde,natural motion ve clear lcd olduktan sonra..




  • zaman zaman tartışılan bir model ve yuksek fiyatı yuzunden peki kimse alamadıgı icin kalitesini bu satırlarda okuyamadıgımız bir panel...6 ayda 5500 ytl den 3700 ytl ye dustu....ozellikle işlemcisi cok başarılı..100hz ya da 2 kanal ambillight olması aman aman ozellikler degil..ama işlemci pixel plus 2 HD engine başarılı bir işlemci..gelince bir inceleme yaparsanız forum icin iyi olacaktır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.