Şimdi Ara

Yardım Edin Kafam Karıştı; performanslı, konforlu, yakıtı uygun aile arabası - 55000 TL.'ye kadar- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
1
Favori
5.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yanlış düşünüyorsun yeni kasa 308'in daha iyi olacağını düşünüyorsunuz fakat arabayı görmeden paçayı sıvamayın derim, örnek focustan eski kasaları daha dinamik ve sağlam, yeni kasaları eski kasaları kadar sevilmedi ve bireysel kullanıcı tercihi az oldu, araç alırken bunlara bakarsanız araba almak imkansız ve dolar şu an iyi konumda yükselirse ithal araçlarıda etkilecektir.
  • ALFA 159 DİZEL OTOMATİK ÖNERİRİM.öZELLİKLE FULL OLAN YANİ DERİ KOLTUK , ISITMA , HAFIZALI KOLTUK , CRUISE VS.
    YOL TUTUŞ KONFOR TARTIŞMASIZ EN İYİLERİNDENDİR.YAKIT ŞEHİRİÇİ 8-9 SEVİYESİNDE,ŞEHİRLERARASI 6-7 CİVARINDADIR.
    SPORTİF YÖNÜDE OLAN , ÜST SEGMENT BİR ARAÇTIR.2007-08 OTOMATİK DİZELLERİ 42-47 BİN SEVİYESİNDE.
  • Yokuşta gerektiğinde vites yükseltecek dersen benzinli, lpgli seçemekleri eleyeceksin.

    C sınıfında 1.6 dizel d sınıfında 1.6 dizel

    uçuk öneri olursa 2. el düşer o zaman uçuk seçenekleri eleriz.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-istanbul-elit-motor-dan-2012-model-renault-1.5-dci-privilege-125791616/detay

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-memurdan-temiz-2012-model-skoda-octavia-1.6-tdi-elegance-125491138/detay

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-orjinal-2010-model-otomotik-mondeo-titanium-2.0-tdci-full-124825380/detay


    bakılabilir bu araçlara. Örnek olarak verdim linkleri.




  • Aynen katılıyorum, sadece ikinci eli iyi gitsini okuyuncaya kadar benimde aklımda sadece Delta vardı.
  • Bu fiyata ve kriterlerinize en uygun arac c4 comfort plus olur.mutlaka gidip görmenizi öneririm.ayrıca benzinli düşünürseniz 1.2 dsg comfortline/highline golf da güzel bir seçim olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ds4 -- 28 Mayıs 2013; 10:04:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saydığınız kriterler içinde ikinci el hariç tam karşılayan MAZDA 3 DİZEL TOURİNG 1.6 NAVİGASYON DVD GERİ GÖRÜŞ CC. 53 CİVARİ(ben aldım.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra sedan 1.6 dizeli gelseydi çok güzel bir tercih olurdu.mondeo tipini beğenmiyorum ama diğer yönlerden alınabilir. Avensis de aynı şekilde. tip olarak, passat, c5, insignia ikinci ellere bakılabilir. passat ikinci el alırsanız bırak zararı kar ile satarsınız. Açıkçası ikinci ellere önyargınız yoksa temiz 2.0 dizel bi passat bence harika olur. genelde dizilerde mafyalar kullanıyor ama olsun:)
    örnek:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ogretmenden-temiz-2008-passat-comfortline-86-000-km-de-126093937/detay




  • 1.6 ford B-max powershift der gecerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sizinle tamamen aynı durumdayım, bütçe ve beklenti olarak. Mükemmel bir araç var ama eşim aracı makam aracı gibi bulduğu ve yaşımıza uygun olmadığını düşündüğü için alamıyorum:( Volvo S60 2.0 T, 2010 modelleri 50.000 civarı, lpg ye uyumlu, 180 küsür HP, araçta yok yok, bence bir inceleyin...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: migokce

    Ayni kriterler ile c max aldim 8000 km de idi su anda 30000 km deyiz tam aile arabasi. 270 tork ile yokusta bayilmiyor. 2000 devirde 110 km hiz yapiyor. Son 15000 km de ort 5.7 lt. Tavsiye ederim.

    Mitsubishi lancer da oneririm otomatik secenegi 47500 sanirim. Yalniz ikinci eli zayif tabiki.

    c-max'i hiç kullanmadım. çevremde de kullanan yok. sadece fuarda çok beğenmiştim yenisini. ama bu kadar öneren olması ilgimi oldukça çekti.
    lancer ve asx'i deneyeceğim. ama dediğiniz gibi ikinci eli zayıf. ama alırsam bir kaza bela olmazsa 4-5 yıl kullanırım en az
  • Chrysler sebring 2.0 crd

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 yıl honda garantili otomatik lpgli civic. sorunsuz otomatik vites, fabrika çıkışlı lpg ile ekonomik sürüş, 125 bg f1 vites ile tatmin edici performans, 1,6 vergi avantajı..
  • peugeot 5008. mükemmel bir araç. geçen ay sıfırını aldı babam kendine. 67.000TL parasını sonuna kadar hakediyor. gerçi 2012 model. fırsat aracıydı. video pakedi yok bizdekinde. eğer full sıfır isterseniz 80.000 civarı sanıyorum. 2010-2011 modeller 50-60.000TL arası bulunuyor.

    dizel otomatik 1.6 motor. 6 ileri vites ve yokuşlarda dahi 5. 6. vitese yükseltiyor. F1 vites de var ihtiyaç halinde kullanılabiliyor. sport düğmesine bastığınızda farkedilir bir performans artışı oluyor ancak buna ihtiyaç duyulmuyor kolay kolay. 7 koltuklu. 2 koltuk bagajın içine gizli durumda. en hoşuma giden özelliği de bagaj aydınlatmas aynı zamanda el feneri. cam tavanı ön arka park sensörü hız sabitleyici hızsınırlayıcı takip mesafesi uyarıcısı stop&start vs... oldukça donanımlı bir araç. içi çok ferah. arka koltuklar bağımsız ve hareketli. arka koltukta dahi emniyet kemeri uyarıcısı var. çift bölgeli tam otomatik klima. hatta sürücü ve yolcu tarafının kliması dahi bağımsız kontrol edilebiliyor. siz terlerken eşiniz üşüyorsa kendi tarafınızı 18 eşinizin tarafını 25 dereceye ayarayıp rahat edebilirsiniz sürücü koltuğunda yükseklik, sırtlık ve ileri geri ayarına ek olarak bel bölgesini destekleyen bir düğme daha var. koltuğun orta kısmını şişirerek belinizi rahat ettiriyor. çok konforlu ve yeterli performansa sahip bir araç.

    ceed, megane vs.. bunlarla rahat edebilceğinizi sanmıyorum. tipik şehir içi araçları. ve parasını haketmeyen araçlar benim gözümde. 5008e mutlaka gidip bakın. almasanız bile inceleyin. kesinlikle pişman olmazsınız.

    ben 2010 lancer kullanıyorum ve oldukça memnunum. yakın akrabalarına göre (honda civic vb..) yakıt oldukça ekonomik. uzun yolda da çok rahat. ancak tam olarak size hitap eden bir araç değil. uzun yol için değil de, şehir içi ve şehir dışı spor sürüş sunmak üzere üretilmiş bir araç. asx bakabilirsiniz. ancak 5008 ile aynı paralarda olduğunu düşünürsek yine 5008 derim.

    http://www.sahibinden.com/peugeot-5008?sorting=price_asc


    ayrıca şunu ekliyeyim, 5008 tam bir seyahat aracı. uzun yol için en ufak detay bile düşünülmüş. orta konsolda bildiğiniz buz dolabı var ve oldukça büyük. klimadan bağımsız. kışın klima 30 derecede çalışsa bile bu dolabın içi yine soğuk. aracın her yeri aydınlatmalı. sürücü-yolcu tarafı ayak aydınlatmaları, kapı altı aydınlatmaları (gece basacağınız yeri görüyorsunuz ve çamura şap diye dalmıyorsunuz ) araç çok yeni olduğu için yakıt 5-6 litre arasında şehir içinde. ancak hergeçen gün daha da düşüyor. araç hakkında sorularınız olrsa yardımcı olurum. kolay gelsin




  • Sizin tabiriniz i30'u gösteriyor. Yokuşta gaza parmak ucuyla dokununca 6 . viteste yokuş çıkan yegane araba. Şehir içi yakıt tüketimi sizi çok memnun edecek. Parçasını zaten biliyorsunuz. Konforu bir alman arabası gibi. Zaten alman tasarlamış i30'u.
  • Bence İnsignia'dan uzak dur derim hocam.Çok sorunlu araç.Her ay servisten çıkmaz aracın.

    Yüksek 55.000 in biraz üzerinde çıkabilirsen Avensis+LPG süper bir ikili olur.
  • honda civic veya honda accord bunlar olmassa almandan şaşma zaten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Integrale

    Fiat 500L 1.6 Mjet Rockstar..

    Çok ilginç bir araba olmuş. ama çok riskli. daha denenmemiş ve çok farklı bi kasa? ama öneriniz için teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: opelmania

    2.5 aydır yeni astra sedan cosmo otomatik vites. 1.4 140 bg turbo kullanıyorum. 6000 bin km yol yaptım. sıfır 55.500 e almıştım. tam bir performans aracı.
    aşağıdaki konularda incelemelerim mevcut.

    http://forum.donanimhaber.com/m_72498834/f_//tm.htm#72498834
    http://forum.donanimhaber.com/m_73836022/f_//tm.htm#75649042
    http://forum.donanimhaber.com/m_73855505/f_//tm.htm#73855505
    http://forum.donanimhaber.com/m_73069436/f_//tm.htm#73069436

    çok şık. hiç incelememiştim. ama incelemeye değer.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: adrion

    quote:

    Orijinalden alıntı: Alpine.

    quote:

    Orijinalden alıntı: hubulu

    quote:

    Orijinalden alıntı: Alpine.

    Citroen C4 1.6 dizel Confort Plus, yakıtı koklar, performansı çok iyi, iç hacmi geniş, bagajı büyük, malzeme kalitesi en iyilerinden, ses yalıtımı çok iyi, ağzına kadar dolu daha ne olsun saymama gerek var mı?

    citroen'le ilgili biraz kaygılıyım doğrusu. aklımda tüm araçlar için deneme sürüşü yapmayı düşünüyorum ama citroen'den uzun vadede (1-2 yıl: çok da uzun değil) korkuyorum. en son 4-5 ay önce komşum sınıf c-elysee aldı. 2 defa 1'er hafta araç serviste yattı. araç anlamsız yere çalışmadı. hala ne arızası oldu bulamadılar. şu anda kullanmaya devam ediyor. ama ya olmadık bi yerde tekrarlarsa...
    o arızalar daha da ürkmeme sebep oldu.
    açıkçası denemeyi hiç düşünmediğim birkaç büyük markadan biri
    bunun dışında peugeot da aynı kapsamda biraz benim için.
    diyeceksiniz ki sıfır araba sorun mu çıkarır.
    50-60000 TL. veriyorsan keyifsizlik çok can sıkar bence.

    Almadan önce ben de sizin gibi düşünüyordum ama aldıktan sonra ön yargımı kırdım diyebilirim ve şimdi de iyi ki C4 almışım diyorum. C4 hakkında aracı almadan önce olumsuz eleştiriler yapanlar artık yanımda araba muhabbetini açamaz hale geldiler.

    Alacağınız arabanın içinize sinmesi gerekir tabi en önemlisi budur zaten. Ama araştırma yaparak bir yerde de ön yargılarınızı değiştirmek gerekir diye düşünüyorum.

    308 i düşünmeyin bencede çünkü yakın zamanda tamamen değişip yeni kasası çıkacak piyasaya. Alternatif olarak İ30, Ceed, Auris önerebilirim.






    Citroeni hiç sevmezdim fakat o c4 var ya gerçekten çok güzel malzeme kalitesi sessizliği 1.6 e-hdi motoru falan gerçekten mükemmel arkadaşım da var sürdüm gerçekten mükemmel bir araç direksiyondan vitesli arkadaşım sadece exclusive paketini almamıştı onda da masaj yapan sürücü koltuğu ve otomatik park etme özelliği vardı varsın o da olmasın dedi sonuç olarak bu aracı size kesinlikle öneririm @hubulu

    sağolun yardımlarınız için. bir bakalım bu ısrara.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kutbul

    quote:

    Orijinalden alıntı: yılanlıdağ

    Yeni Fluence Icon 1.5 dCi 110 bg
    59.250 TL

    senin bahsettiğin özelliklerde bir araba.Performansı yeterli,iç hacim ve bagaj kocaman,parçaları ucuz,yakıtı az.Pazarlıkla 57 bine felan alabilirsin.İcon donanımda gayet doludur.

    renault'un parçası ucuz olduğunu sanmıyorum 2009 symbol vites körüğü 145 tl istediler.

    parça ucuzluğu birçok markada birbirine yakın. bazılarında da baya pahalı. ama benim gibi anadolunun birşehrinde oturuyorsanız sadece parça fiyatı değil yetkili servisin kalitesi de çok önem taşıyor.
    vw çok sıcak bakıyorum mesela ama bulunduğum şehirdeki servisinden çok ürküyorum(daha öncelerden vw polo kullanan biri olarak)




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.