Şimdi Ara

Yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim kafama takılan bir soru var. Öcelikle söyliyeyim 1988 Ağustos doğumluyum ve üniversite öğrencisiyim. Benim askerliği erteletmek için gidip bi askerlik şubesine işlem yapmam gerekiyormu? Yoksa hiç birşey yapmasamda olurmu? Çünki yaşıtlarıma askerlik kağıdı geldi ve muayeneye falan gittiler okumayanlar tabi. Ben herhangi birşey yapmazsam kaçak falan sayılırmıyım? Bi yerde de böyle birini götürdüklerini ve çocuğun öğrenci olduğunu ispat edene kadar 2 ay askerlik yaptığını duymuştum iyice korktum. Bilgisi olan varmı acaba?



  • bence sen gene askerlik şubesıne git sağı solu belli olmaz askeri,yenın ben ünivde okurken bana kağıt geldi polis merkezıne gelin diye gittim aranıyom neyse kimlik kartımı öğrenci kimlik kartı yanı nüfüs cüzdan fotokopisiyle aldılar ve beni bıraktılar o yüzden bi uğra istersen benden söylemesi ama bişey olamaz korkmaa sakın
  • Babamda askerlik şubesine gitme sağı solu belli olmaz onların senin yaşın gelmiş diye birden tutup kolundan alırlar askere asker kaçağı muamelesi yaparlar diyo o korkutu asıl beni zaten. Ben şimdi okul açılında öğrenci belgemi alıcam vericem babama o gitsin askerlik şubesine
  • Askerlikle ilgili yazıyı okuyacağın okuldan göndereceklerdir.Senin bi işlem yapmana gerek yok.
  • askerlik şubene gitmene falan hiç gerek yok. çünkü okul normalde bağlı olduğun şubeye öğrenci durum belgesini yollar. ama sen işini garantiye almak istiyorsan okulunun öğrenci işlerine git tecil için öğrenci durum belgesi istiyorum de. belgeyi aldıktan sonrada şubene iadeli taahhütlü olarak postala. bunu 31 ekime kadar halledersen sorun çıkma ihtimalini sıfıra düşürmüş olursun.
    ondan sonrada okul bitene kadar askerliği düşünme. okul bitince gidersin muayeneni olursun. ta 1 yıl sonrası için askerlik kararı aldırırlar. yani askerlik için önünde uzun bir zaman var.
  • okul hallediyor o işleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.