Şimdi Ara

Yanık kokusu,Lütfen Çok Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2008 sonu megane scenic 7 kişilik aracım var. 1.5 dizel. 105 binde

    4 ay önce memleketten gelirken yüksek hızda giderken birden yanık kokusu gelmeye başladı ve duman çıktı. sağa çekip kaputu açtım hararet yaptı sandım. yol yardımı aradım, arabayı çalıştırmamı söylediler ve çekici gönderdiler. araba 2 hafta serviste kaldı conta yaktı felan dediler. mekanik bi arıza söylediler. 5300 tl ücret ödedim.

    Dün akşam gene aynısı oldu. e-5 de 70 ile giderken gaz pedalı takılı kaldı. sağa çektim hararet yükseldi ve inanılmaz bir duman çıktı. hatta sağolsun görenler yangın tüpü alıp koştular. gene çekici çağırdım ve servise çektirdim. conta yanmış turboda sıkıntı var motoru sökecez dediler.

    Pazar günü sabah seyahate çıkacağım. sizce tamir süresi nedir ve nekadar tutar.

    Lütfen yardım. Şimdiden teşekkürler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Bu kadar kısa sürede 2 defa aynı sebepten hasar yapması tuhaf bunun sorumlusu servis dir . Bence. Servis e baskı yapın aracınızı ücretsiz onarım yapmaları lazım. 2008 model bi aracın bunları yapması fabrika hatasından başka bir şey değil bence.
  • aracınızın gaz pedalı takılı kalmamış turbo silindire yag basmış o anda cıkan duman motor yagının turbo üzerinden silindire basılmasından ötürü. gaz pedalının takılı kalması dediginiz ise silindirlerin o anda yakıt yerine yag yakması, ki bu durum tehlikelidir kontak kapatılsa bile motor dönmeye devam edebilir. daha önceden aracta neler degistigini söylerseniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.