Şimdi Ara

Yalın internet hızı nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Iyi gunler ben bugun d smart + yalin internet aldim. 20 magebit hizi var bunun hepsini kullanabilir miyim. Ttnet kullandim 8 megabit tam hizda kullandim kablonette ayni sekilde yalin intetnette hiz azalmasi felan olur mu kullanan var mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: qicik.shey

    Iyi gunler ben bugun d smart + yalin internet aldim. 20 magebit hizi var bunun hepsini kullanabilir miyim. Ttnet kullandim 8 megabit tam hizda kullandim kablonette ayni sekilde yalin intetnette hiz azalmasi felan olur mu kullanan var mi ?

    modem arayüsünün ss eklersen ordan görebiliriz hattının max.ne hızı desteklediğini
  • Fark etmez Sen YalınFiber almışın Bende Yalın ADSL Aldım TTnet'te iken Telefonlu internetteki 8Mbit anlaşmaydı Bundada 8Mbit ama Telefonsuz yani YalınADSL Benim TTnet'te hızım 4Mbit civarlarındaydı en fazla 6mbit gördüm D-Smart'a geçtiğimde 14mbit 15 mbit hızım oluyor o kadar indiriyorum hiçde inmiyor hızım yani Değişmez aksine yükselir! D-Smart net çok hızlı bir internet'miş yani Smile Keşke Daha önceden alsaydım diyorum :)
  • Tesekkurler yorumlariniz icin 50 gb den sonra kaca dusuyo hic bi bilginiz varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3mbit biliyorum Ama Ben okadar kullanıyorum neti indiriyorum TTnet'te kullandığımdan fazla kullanıyorum net hızı ttnette inerdi bunda inmedi çoğu kişidede inmemiş forumda okuyorumda! Aman İnmesin şşt D-Smart duyupta indirmesin!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.