Şimdi Ara

Yakışıklı olup olmadığımı nereden anlarım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
8.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Enthris kullanıcısına yanıt
    Yok henüz kendime ne çirkin ne normal ne de yakışıklı diyemedim, diyemiyorum çünkü yakışıklı olmanın ön koşullarını bilmiyorum. Arkadaşlar çenenin güzel olması gerekiyor demiş. Çenemde de bir sıkıntı yok yani. Öyle sivri falan değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Keira-

    Lisede hiç diyen olmadı. Ünivesitedeyim şu anda, burada da hiç diyen olmadı. Ama hatırlıyorum da, cidden, ortaokulda fen laboratuarında fen dersindeyken yanıma oturan kızlar bacaklarını benim kumaş pantolonuma deydiriyordu, hani o sürtme hareketi işte. Bacak bacak üstüne atıp, bana doğru bakan bacağıyla yapıyordu bunu. Bu var sadece elimde. Şimdi ben yakışıklı mıyım? Ya da şöyle soralım: "Ne kadar yakışıklıyım?"

    Ulan gülmekten karnıma ağrı girdi😂😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bro sen mağarada falan mı yaşıyordun ya bu nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıdaki yorumların çoğu boş.

    Öncelikle ideal vücut ağırlığına yakın değilsen yüzün güzelmiş, boyun uzunmuş, sarışınmışsın, mavi gözlüymüşsün hiçbiri kurtarmaz. Şişmansan genel kitle tarafından çirkin olarak kategorilendirilirsin.

    İkinci olarak fazla kısaysan yine aynı şekilde çok yakışıklı olsan da fazla rağbet görmezsin.
  • yolda yururken kizi erkegi sana bakiyorsa normal kesme suresinden fazla bir sekilde seklin var demektir kimse dikkat etmiyorsa sakat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WP Maokai kullanıcısına yanıt
    Vücut kitle endeksim 24.7 ve boyum 1.75 uzun değil ama benden uzun kız olmadı hiç, arkadaş çevremde olsun, okul ortamında olsun... Boyla ilgili bir problemim yok keza kiloyla da öyle. Özgüvensizim biraz çünkü ne yakışıklıyım diyebiliyorum kendime ne de çirkin. Kızlar bana baktığında acaba içlerinden ne geçiriyorlar ve benim hakkımdaki yorumları ne acaba diye sürekli soruyorum kendi kendime. Dışarıdan, başka bir insanın gözünden (bkz.dişiler) kendime bakma şansım olmadığı için bunu asla öğrenemeyeceğim sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bak kardeşim kabul etmesi çok zor . gerçeklerle yüzleşmekte çok zor. yakışıklık tanımadıgın bir kızın sana bakınca vay be hoş çocuk diye içinden geçirmesi ise sen yakışıklı degilsin. bende degilim. buna çok takılma fakat bunu kabul et. senin elinde daha önemli etkenler var. karizmatik olmak çzgüvenli olmak para sahibi olmak bunlar senin elinde. En basitinden bakımlı olmak bile çok büyük bir etmen . yani ayda 1 kere adam gibi bir berbere gidip sadece yüz bakımı için 40 50 lira verebilecek durumun varsa bu bile yeter. Biz türküz. Çogumuz kara kuru adamlarız burda.

    Eger hala yakaışıklıyımdır belki diyorsan git aynaya bak. sonra yan dur göz ucunla bak kendine.Hala ikna olmadıysan git ön kameranı aç 10 15 sn ye kendini izle.

    birde şu adama bak sonra kendine bir puan ver
    Yakışıklı olup olmadığımı nereden anlarım?




  • karaposu1 kullanıcısına yanıt
    adamın burun estetik kanka
  • Otobüs, metrobüs bindiğinde hatunlar kesiyorsa yada kentinde oturduğunda vardır tıp



    Karizma da önemli Kenan İmirzalıoğlu yakışıklı değil ama karizması var ve kızlar beğeniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.