Şimdi Ara

ya ben bu 9108 i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • anlamadım gitti piyasanın en kral modemi diye aldık çekmediğimiz dert kalmadı.
    eskiden ay 45 gb download yaptığım emule ile şimdi download hızım 5 kb ı geçmiyor ve zaten uzun süre bağlı kaldığımda pc kafayı yemiş gibi durmadan ağ kablosu takılı değil \ ağ kablosu şimdi takılı diye durmadan bağlantıyı kesip bağlıyor.

    birtürlü masaüstü pc ile laptopu bağlayamadım birbirine . ikisinide workgroupa ekliyorum çalışma grubu bilgisayarlarını göster diyorum masa üstü laptopu görüyo ama çift tıkladığım zaman bu aygıt erişilemez diyor. laptop masaüstünü hiç görmüyor.

    ve şimdide durup dururken internetin kesilip yeniden bağlanması başladı birkaç saatte bir kablosuz internetim kesiliyor ve yeniden bağlanıyor.

    print server özellğinide ayarlayamadım birtürlü zaten
    çok dertliyim yaaa bianda patlayıverdim işte







  • up
  • Selam dostum;
    1) Robotics mdemler voltaj konusunda hassastır. Mümkünse prizdeki voltajı kontrol ettir ve gerekiyorsa UPS edin.
    2) Son 1 aydır portlarda bakım ve kablo kopmaları, dns çökmeleri bolca yaşanıyor. Sorunsuz bir bağlantısı olan kalmadı, biir ay önc uçuyordu internet şu haline göre.
    3) Modeminin üretim hatası olan bir cihaz olabileceğini de ilk ihtimal olarak göz önünde bulundur.
    4) PrintServer özelliği için printerin da uyumlu modellerden brisi olması lazım.www.usr.com sitesinde modem modelinin support ve faq menülerinde listeyi bulup senin printerin modelini orada ara. Blduktan sonra ağ yazıcı olarak ayarları yapıp kullanabilirsin. Listede yoksa maalesef.


    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Medeniyet dediğin kapatmaksa bedeni, branda örtülüp garaja çekilmiş araba senden daha medeni. Namus ve ahlak beyindedir. DIş görünüme de yansımalıdır bu tabii ki. Dinimiz edep yerlerini kapa der ama her edep yerini kapayan da medeni değildir. Dedik ya namus beyindedir. Ama bir şeyde aşırıya kaçanın o şeyden yana eksikliği olduğunu söylemek için de Einstein olmaya gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafeinn -- 26 Şubat 2006; 16:42:57 >




  • ben de şu sıralar bu modeme gaz kesiyorum. ilk defa senden olumsuz bir yorum alıyorum. Sen yanlış bişeyler yapmış olmayasın.
    bak beni korkuttun haa. ayarlarını bidaha kont. et.
  • ya bilmiyorum eski modemim mükemmeldi valla. bu modem yüzünden laptop aldığıma bile pişman oldum. belkide fabrika hatası olabilir diye düşünüyorum aklıma başka birşey gelmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.