Şimdi Ara

Xprime Ofisel Oyuncu Koltuğu Deneyimi/Yaşadıklarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aslında konu açmayacaktım, firmanın kendi konusuna yorum yazmıştım. Ancak firmanın mantıksız bir davranış sergilemesi sonucunda konu açmaya karar verdim. Firma olumlu/olumsuz eleştirileri silmediğini iddia ediyor ancak benim konuya yaptığım tüm yorumları sildi. Buna ek olarak olumsuz deneyim yaşayan herkesin yorumlarını da sildi.


    Bu firmadan müşteri temsilcisi önerisi ileri Alpha Fab1 koltuğunu aldım. Koltukta üretimden kaynaklı problemler vardı. Oturduğum yerdeki süngerin eksikliği, kolçakların yamukluğu gibi kısacası görselde/inceleme videosunda bulunan üründen daha farklı bir şekilde üretilmiş ürün geldi.


    Xprime Ofisel Oyuncu Koltuğu Deneyimi/Yaşadıklarım
    Xprime Ofisel Oyuncu Koltuğu Deneyimi/Yaşadıklarım

    Gri koltuk bana gelen koltuk, mavi ise görselde bulunan ürün. Fotoğraflarda görüleceği üzere oturma yerinde çöküklük var ve kolçaklar yamuk. Buna ek olarak şunu söyleyeyim, koltukta bulunan çöküklük oturmaya bağlı değil. Koltuğu sadece 2 gün kullandım ve oturunca oluşan bir çökme değil. Bunu fark edince koltuğun o kısmını inceledim ve o kısımda sünger bulunmamaktadır. Tamemen tahtaya oturuyorsunuz. Kolçaklarda ise kolumu koyduğumda sabit durmuyor, aşağı yuvarlanıyor.



    Bugün iade gerçekleştirildi ve paramı geri aldım. Sorunlu bir alışveriş ve sorunlu bir iletişim yaşadım firma ile.


    Firmanın artıları:

    1. Ürünü uzun uğraşlar sonunda seve seve iade aldılar. Hoş, almayacağız deselerdi THH ile seve seve yine alacaklardı ancak uğraştırmadılar sağolsunlar.


    Firmanın eksileri:

    1. İade almayacaklarını belirtmeleri. Sebebi ise özel üretim dedikleri bir şey. Ürüne bakıyorum özel üretimlik bir şey yok, günlük 300-500 üretim yapıyoruz diyorlar: Birincisi bu özel değil seri üretime giriyor. İkincisi seri olsa bile benim ürünümde özel bir isteğim olmadı dolayısıyla bu tarz "özel üretim" deyip tüketiciyi kandırmaya çalışmaları pek mantıklı değil. Bilinçli tüketici zaten neyin ne olduğunu biliyor.
    2. Firma kalite kontrol olarak çok aşağıda. Ürünler üretiliyor tamam ancak kontrol eden kişi ya yok ya da kör. Ürünün alt kısmında çizikler vardı. Firmaya belirttim bana verdikleri cevap "yere hızlı atıldığı için dökülmüş boyaları". Bu cevabın mantıklı bir yanı yok.
    3. Kalite ile yine devam etmek istiyorum, bana gelen ürün ile görseldeki/inceleme videosundaki ürün arasında dağlar kadar fark var. Özensiz bir şekilde üretilmiş ve gönderilmiş. Bu olay beni aşırı rahatsız etti.
    4. Firmanın müşteri hizmetleri mi, teknik desteği mi artık ne isterseniz diyebilirsiniz, çok eksik. Ben satın almadan önce forumdan kendilerine özel mesaj attım. Tavsiye istedim. Sonrasında bir ürüne karar kıldım ve alırsam sorun yaşayıp yaşamayacağımı sordum. Yaşamazsınız cevabını aldım ve sipariş ettim. Ne oldu? Sorun üstüne sorun...
    5. Bunlara ek olarak forumda bir koltuk için 60 density sünger deniliyor, aynı koltuk için başka bir yorumlarında 65 density deniliyor. Firmanın sitesine bakıyorum 35 density yazıyor. Hangisi doğru? Satılan ürünler hakkında yeterli bilgi birikimine sahip değiller.


    Bunlara ek olarak konuyu firma yetkilisinin yönetmesi de mantıklı değil, "olumsuz eleştirileri sildiriyor olsaydık yukarıdaki yorumu da sildirirdik" diyorlar ancak olumsuz yorumların hepsi silindi. Sebebi de google arama sisteminde olumsuz bir şey yazıldığında kaynak bulunmasının istenilmemesi.


    Bakalım dediklerinin ne kadar arkasındalar, bu yorum da silinecek mi? Sonuçta olumlu/olumsuz yaşadığım deneyimi anlattım. Herhangi bir karalama/kirletme çabam yok. Tamamen gerçekleri paylaştım. Umarım bu paylaşımımı da çıktı olarak alıp detaylıca inceleyip gerekli işlemleri daha özenli bir şekilde gerçekleştirirsiniz.


    Bu yaşadığım şeyler tabii ki herkesin başına gelecek diye bir şey yok, sadece ben yaşadığım şeyleri anlatmak istedim, ancak bu firmadan kesinlikle alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum.


    Umarım bir daha bu firma ile yollarım kesişmez.








  • Aynı koltuktan bende satın aldım. Bendeki oturma alanındaki sünger problem haricinde, sırt bölgesindeki koltuk yamuk duruyordu. Ne yaptıysam düzelmedi. İade etmek için zamanım olmadığı ve kardeşimin sınav haftası olduğu için uğraşmak istemedim. Oturma süngerine koltuk süngeri alarak, koltuğun yamukluğunu civata pulunu ikiye bölerek yamuk kısma tutturdum. Yani verilen paranın karşılığı kesinlikle hak etmeyen bir ürün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.