Şimdi Ara

Xperia Z2 sorunlu bir cihaz mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba. Bu haftasonu cumartesi günü karne hediyesi olarak babam telefon alacağını söyledi. Zaten telefonları uzun bir süredir araştırıyordum ve bende kararımı Sony Xperia Z2'den kıldım. Fakat bu model hakkında telefonun çıktıktan sonraki zamanlar hep şikayet konuları açmışlar çoğu forum sitelerine. Acaba üstünden uzun bir süre geçtiği için yeni bir parti çıkarıp bu sorunları çözmüşler midir? Xperia Z3 düşünüyordum fakat fiyatı yüksek olduğu için babamı zorlamak istemiyorum. Teşekkürer...



  • Z2 s5 ve g3 ten kat be kat az sıkıntıya sahip bir cihaz hatta kamera önemliyse z3 tende daha az sıkıntılı bir cihaz
  • Cok tesekkur ederim cevabiniz icin . Millet hep "Xperia Z2 ........ sorunu ? " diye konular actigi icin icimde bir kusku olmustu...
  • Dostum z2 alacaksan sony center den al
  • Dragneel.99 kullanıcısına yanıt
    Hocam 14 ay Z 7 ay Z2 kullandım maşaAllahları var :) hiçbir cihaz kusursuz değil ama g3 ün sorunları ve s5 in problemlerinin yanında hiçbir şey
  • Forumlarda zaten.buyuk cogunluk sikintisina cozum icin konu acar cozer cok buyuk kismida bi daha ugramaz dogal oarak sorun konulari tum cihazlarda mevcut forumda.

    Isi gucu sonyi kotulemek olan forumdaki 3~4 kisiyi kaale almazsan pekte sorunlu degil ik serilerdeki sikintilar yok,benim aldirdigim isten arkadaslar var tas gibi hala telefonlari 0 sikinti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stevejones

    Forumlarda zaten.buyuk cogunluk sikintisina cozum icin konu acar cozer cok buyuk kismida bi daha ugramaz dogal oarak sorun konulari tum cihazlarda mevcut forumda.

    Isi gucu sonyi kotulemek olan forumdaki 3~4 kisiyi kaale almazsan pekte sorunlu degil ik serilerdeki sikintilar yok,benim aldirdigim isten arkadaslar var tas gibi hala telefonlari 0 sikinti.
    Çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için , kafamdaki büyük soru işaretini kaldırdınız.
  • k700 K kullanıcısına yanıt
    Peki diğer teknoloji mağazalarındaki fiyatları ile aynı mı ?
  • Z2 alınası cihaz, kardeşim yaklaşık 3 haftadır kullanıyor, herhangi bir sorun gözükmüyor.Z3 ile aralarında donanım anlamında çok az fark var.Z3'e fazla para verme bence.

    N11'den kampanyayla 1200TL'nin altında bir fiyata aldık, güzel cihaz.Ayrıca Sony Türkiye'den alırsan içinden uyduruk kulaklık çıkıyor.MDR-NC31EM kulaklıklı modeli almak daha iyi.
  • O tür sitelerde bayağı ucuz ve kaliteli satıyorlar fakat internetten almayı tercih etmiyorum. Teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dragneel.99

    O tür sitelerde bayağı ucuz ve kaliteli satıyorlar fakat internetten almayı tercih etmiyorum. Teşekkürler...

    En kötüsü de fazla para verip, ucuza aldığına göre daha kötü kulaklık çıkması.Bence internetten almayı düşün neden fazladan para veresin ki?

    Sonuçta ikisi de 2 yıl garantili.Sony Türkiye'nin servisi de müşteri memnuniyetinde başarılı değil.

    Distribütör garantili olanların fiyatları ne civarda?
  • 1.899 TL
  • Dragneel.99 kullanıcısına yanıt
    Şu anda 1849TL'ye Z3 alınabiliyor.

    Z3 Z2'ye göre 200TL fazla vermeye değer bence.Zaten 1899TL vereceğim diyorsan biraz daha koyup Z3 almak mantıklı olabilir.

    Ben internet fiyatlarına göre yorum yaptım.İnternette Z2 ile Z3 arasında 500-600TL civarı fiyat fark ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _magnetar_ -- 21 Ocak 2015; 17:05:47 >
  • Çok teşekkürler tavsiyeniz için fakat ben istesem bile , ailem karşı gelecektir internetten almayı. Bende farkındayım aradaki fiyat farkını ve nettekilerin daha avantajlı olduğunu. Ama işte ne yazık ki ailem bu tür işlere güvenemiyorlar , illaki biz görüp görüşüp telefonu elimizle alacağız ve biz eve getireceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragneel.99 -- 21 Ocak 2015; 17:41:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dragneel.99

    Çok teşekkürler tavsiyeniz için fakat ben istesem bile , ailem karşı gelecektir internetten almayı. Bende farkındayım aradaki fiyat farkını ve nettekilerin daha avantajlı olduğunu. Ama işte ne yazık ki ailem bu tür işlere güvenemiyorlar , illaki biz görüp görüşüp telefonu elimizle alacağız ve biz eve getireceğiz.

    Anladım, o zaman eğer 200TL fazla verilip Z3 alınabiliyorsa alınmalı.Daha fazla fark varsa Z2 ideal.

    İyi forumlar.
  • Arkadasim turkcell den aldi z2 tel sorunlu cikti 2 ay ugrastirdilar kullanamadi teli 2 ay...bi arkadasima daha aldirdim direk gidip sony centerden aldik hicbir sorun cikmadi ve sorun ciksaydi muhattabimiz sony center kendi servisine gonderiyor teli degisim veya onarimi daha hizli
  • Sony Centerdan alın bencede, Z2 de gayet iyi cihaz bu arada,

    Sd801ab işlemci, adreno330gpu, 1080p ekran, 3gb ram, android 5,0 alcak, rahat 2 sene kullanılır
  • Janjan kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler. Peki teknosa vatan gibi yerler ile sony center'da ayni fiyattami satiyor ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dragneel.99

    Tesekkurler. Peki teknosa vatan gibi yerler ile sony center'da ayni fiyattami satiyor ?
    Arkadaşım önemli olan cihazı ne kadar a aldığından ziyade bir sorun olduğunda servisinin düzgün olması. TR de resmi cihazlara KVK ve TELESERVICE bakıyor. Teleservice konusunda şikayet çok ancak ben 6 defa filan telefon gönderdim 1 ini değiştirdiler 1 sıkıntısız tamir oldu. Sonuncusu da kasa değişiminden sonra su geçirdi çöpe gitti. Ama servisi suçlamıyorum. BEn sıkıntı çekmedim anlayacağın. Z2 yi hafta sonu mediamarkt dan 1799 a aldık biz.
  • shindorei kullanıcısına yanıt
    Bende media markt'tan alacagim 1799 tl ye. Bugun gittigimde karne indirmi yapacklarini soylediler ama ne kadar olacak belli degil...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.