Şimdi Ara

Xperia Z arka kapak yapıştırma ! ACİL yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
13.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar ;

    Xperia Z mağduru olarak bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. Yurtdışından aldığım telefonum yan tarafından almış olduğu darbe nedeniyle ( Ne şekilde darbe aldığı konusunda hiçbir fikrim yok ) cam dağıldı. Neyse yaptığım araştırma sonucunda tamir için 800 - 900 TL civarında bir bedel istendiğini öğrendim. ( Farklı bir rakamda olabilir.) Telefonu 1300 TL ye almışken üzerine bir de 900 TL vermek istemedim. Yurtdışından acaba orjinal parça bulabilirmiyim diye bir araştırma yaptım 250 $ gibi bir rakamla karşılaştım. En sonunda istanbuldan birinden çıkma kasa aldım 350 TL ye sonra internetteki videoyu izleyip kasayı değiştirdim. Şu an ki sorunum arka kapağı tekrar kapatmak :) Bir çok kişi çift taraflı bant kullanıyormuş denedim ama sağlıklı olmadı. En son bir kimya firması ile görüştüm PSE denen bir yapıştırıcı kullanılıyormuş ama yurtdışından geliyormuş pahalıymış v.s.v.s en son 100 metrelik rulo halini buldum o da 1100 TL gibi bir rakam :) 3M ile görüştüm olarında verdiği cevap aynen şu oldu. Yapıştırıcı var tanesi 6€ +KDV ( mailde bu kısmı okuyunca sevindirik oldum ama devamı şok etti ) bir adet getiremiyoruz 1 koli sipariş verebilirsiniz 1 kolide 360 adet var :)) Ya arkadaşlar şu lanet telefonun arka kapağını ne şekilde yapıştırıcam bilgisi tecrübesi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum çok acil lütfen :)







  • Üstad merhaba

    bu iş dışarıdan temin edilecek yapıştırıcılar ile olacak bir iş değil. Kapağın arkasındaki yapışkan bir conta san resimlerini ve nerden temin edebileceğini aşağıdaki linkten vereyim. Ama sadece contayı satmıyor kasa ile birlikte satıyor. eğer alırsan bir contada ben alırım senden. benimde kamerada lekeler var muhtemelen kulaklık girişinden toz kaçtı kamerada lekeler var açıp temizleyeceğim.

    http://turkish.alibaba.com/product-gs/for-sony-xl39h-xperia-z-full-housing-cover-case-replacement-1424826994.html
     Xperia Z arka kapak yapıştırma ! ACİL yardım




  • ocrimon O kullanıcısına yanıt
    RETROSOSYONER R kullanıcısına yanıt
    Kardeşim burada contalarından satılıyor forumdan alıp kullananlar var ve suda geçirmiyor.onbeş gün civarı eline ulaşıyor

    http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0&_nkw=+Mouse+over+image+to+zoom+Waterproof+Adhesive+Battery+Cover+Tape+Sticker+For+Sony+Xperia+Z+C6603+LT36i+L36&_sacat=0&_from=R40



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavit63 -- 26 Kasım 2013; 17:58:38 >




  • eyvallah teşekkürler internetimde sorun olduğu için uzun zamandır giremiyordum cevapları görünce bir anda sevindirik oldum yemin ederim

    @cavit63 @RETROSOSYONER
  • ARKADAŞLAR BANA LAZIM O CONTADAN NASIL BULDUNUZ LÜTFEN YARDIM EDİN :(
  • elimde mevcut isteyen arkadaşlara duyrulur
     Xperia Z arka kapak yapıştırma ! ACİL yardım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s.gulce

    elimde mevcut isteyen arkadaşlara duyrulur
     Xperia Z arka kapak yapıştırma ! ACİL yardım


    hocam bana 1 veya 2 adet lazım nasıl alabilirim senden pm atabilirmisin konu ile ilgili.
  • bana da lazım elinde olan var mı?
  • ocrimon O kullanıcısına yanıt
    Z3 arka kapak conta banada lazım yardımcı olursan sevinirm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bir yerden almıştım
    değiştirdim bir süre sonra yine aynı yerden sol üst köşeden attı kapak
    yani açıldı. gittim ayı firmadan yine aldım bu sefer bir ay bile durmadı açıldı iyice.
    üstelik çok dikkatli özenli yaptım.. iki tane almıştım şimdi diğerini yapacam ama emin değilim acaba ürün mü kalitesiz niye açılıyor bu.

    tamam cıhaz ısınıyor ama böylede olmaz ki arkadaş. orjinalinde olmadı ne olduysa bu teleservise telefonu gönderdikten sonra oldu, onlar kapağı açmıştı dolayısıyla onlar ilk değiştirdi.

    şimdi buna kalıcı bir çözüm bulmak lazım. başka bir yapışkan var daha kalıcı ama orijinal irin değil uhu gibi bişey onuda kullanmak istemiyorum açıkça..
  • dj-61 D kullanıcısına yanıt
    Bu contalarda bulunnan yapışkan iyi değil anladığım kadarıyla. Kapaklardaki yapışkan da öyle. Benim tavsiyem uygulama işlemi yapmadan önce contayı geçeceğiniz yüzeye sıvı silikon uygulayınız. Daha sonra conta ve kapağı takın ve bir süre (sıvı silikon kuruyana kadar) bekletin. Bu şekilde yaparsanız hiçbir şekilde o kapak atmaz ve aynı zamanda cihazınız su geçirmez.
  • Sadece sıvı yapalım contaya ne gerek o zaman .. Artık sıvı kullanıyorum . Ama conta bulamadım kalmamış ondan aldım 😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.