Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (1186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
23.836
Cevap
655
Favori
560.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11841185118611871188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • emrah06 kullanıcısına yanıt

    Roborok sanırım yazılımla S5 serisini bitirdi:) 5 yıldır tıkıt tıkır calısan robot, haritayı save etmiyor. Deli oldum. Wifi reset, factory reset yaptım, haritayı cıkarıyor, dock a donuyor. odaları belirlemek istedigimde , docktan takrar baslatın diyor ve No MAPS diyip baştan cıkarıyor. MAPE SAVe secenegi acık olmasına ragmen. :)


    temizlik yapıyor ama odaları ayırarmamak sıkıntı yarattı biraz. Cozümü varmı bilmiyorum acıkcası.

  • arkadaşlar roborock s5 sahibiyim, son günlerde şarj unitesinden çıkamıyor. Tekerlekler ileri geri sureklı dakikalarca manevra yapıyor ama çıamıyor. sizde de aynı sorun var mı

  • acarizm kullanıcısına yanıt

    Bu arızayı genelde 3-4 seneyi geçmiş Roborock'lar yapıyor, şarj devresi ve akabinde batarya sorunu olduğunu düşünüyorum.

    Sanırım 2bin TL civarında bir maliyete kadar çıkabilir ama incelemeden bir rakam söylemek zor.

  • l3gl3g L kullanıcısına yanıt

    Maalesef o parçalar ayrı satılmıyor.

  • Odysseus348 O kullanıcısına yanıt

    MopPro gibi

  • marinerocyp kullanıcısına yanıt

    Yerinden çıkamıyor derken üniteden hiç mi ayrılmıyor? Yoksa çıkıp yeniden geri mi giriyor?

  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    1-2 cm ileri geri yapıyor saga sola dönüyor ama bir türlü kendini çıkartamıyor. erken mudahale edersem elimle çekiyorum, temizliğe gidiyor. eger beklersem, elimle çeksem daha kendine sürekli ileri komutu veriyor çıkmıyor. her zaman olmuyor işin ilginci

  • marinerocyp kullanıcısına yanıt
    Alt kapak tamamen kapalı mı? Veya şarj ünitesi kontakları rahat hareket edebiliyor mu?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

    evet hepsini kontrol ettim. acaba süpürge altındaki kontak yüzeylerdemi elektrik geçirmeme sorunu var emin olamadım, aklıma birtek o geliyor. zımpara yapacam

  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Bir tırnak için komple motor ve üniteyi de satmak zorunda bırakıyorlar, yazık.
    Nasılsın peki parça fiyatı nedir?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • merhabalar,


    Evde roborock s5max var. Temizlik esnasında robot fişten çekilip kenara konmuş2-3 gün sonra geri taktıktan sonra robotun wifisi kesik çevrimdışı duruyordu sonrasında ise tekrar bir türlü bağlanmadı hata veriyor.


    Wifi adı değiştirdim, şifreyi değiştirdim. Kalan bütün cihazları (kamera,klima vs) bağladım ama robot süpürgeyi bağlayamıyorum. Son aşamada "Cihaz ağa bağlanıyor" aşamasında bağlanmayıp hata verip, parolayı kontrol edin diyor. Parola doğru, yaklaşık 10 20 kere denedim. Mi Home uygulamasından da denedim olmadı. Farklı telefondan denedim olmadı. Şifreleme WPA2-PSK. Wifi frekansı 2.4ghz. Cihazı başka eve götürdüm denedim yine olmadı. Bu neyden kaynaklı olabilir ? Tavsiyeleriniz neler olur bu konu hakkında ?

  • marinerocyp kullanıcısına yanıt

    Bu bir çözüm olabilir.

  • ScriptKidie kullanıcısına yanıt

    factory reset deneyin son care

  • luckystar kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Nasıl yapılıyor factory reset

  • Google yazarsanız bulabilirsiniz . İlgili videolardaki adımları takip edin . İlk başka , ilk aldıgınız zamanki yazılımla geliyor , sonra güncelliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Mop 2c robot kullanıyorum. Her temizleme işleminde etrafa sertçe çok fazla çarpıyor. 10 engelden en az 7'sine çarpıyor diyebilirim. Şarj istasyonunun yerini biliyor falan ama yönünü çarpa çarpa buluyor. Bu modelde malum LDS yok, sadece tek kamera var. Bu cihazın normali böyle mi? Yoksa ürün arızalı mı? Bu süpürge hakkında deneyimi olan arkadaşlar fikirlerini ve bilgilerini paylaşırsa sevinirim.

  • luckystar kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam, factory reset attım, sorunum düzeldi.

  • Roborock S8+ ve Xiaomi x10+ arasında kaldım fiyatları aynı ama X10+ mopların dönmesi daha iyi gibi geldi ilk robot süpürge alışım olacak benzer önerebileceğiniz bir model var mıdır? teşekkürler.

  • Üst edit: Yazımın en altında 1S için türkçe yama dosyasını bulabilirsiniz :))
    Xiaomi Mijia 1S robotum için türkçe dil yaması uygulamak için uğraşıyorum dün akşamdan beri. Rus forumu ‘4pda’ sitesinde baya dolaştım. Benim robot 3. Nesil olarak geçiyormuş ve orijinal dil dosyasının haricinde dil yüklenmiyor. Bende orijinal dil dosyası aramaya koyuldum. S6 , T6 serisinde orijinal olarak türkçe geliyor diye biliyorum. Onların türkçe dil dosyasını bulmaya çalıştım fakat ya içi boş ya da bozuk dosyalar. Orijinal sitesinden indirmeme rağmen böyle. Daha önce araştıran ve bulan varsa burada paylaşırsa sevinirim. Benim bulduğum linkler şöyle. (https://cnbj2.fds.api.xiaomi.com/rubysc1/app/voice-pkg/package/rubysc_tr.pkg) , (https://cnbj2.fds.api.xiaomi.com/tanos/app/voice-pkg/package/tanos_tr.pkg) , (https://awsde0.fds.api.xiaomi.com/app/pearl/voice-pkg/package/tr.pkg)
    Sadece 3. Likteki tr dosyası içi dolu. Fakat robota yüklediğimde çince oluyor. Rusça, Almanca vs denediğimde başarılı bir şekilde yükleniyor. Doğru Türkçe dosyayı bir türlü bulamadım. 1. Ve 2. Nesil robotların dosyaları uyumsuz onları yollamayın..

    Edit: Şu an evde değilim. Attığım mesajı tekrar incelerken aydınlanma geldi. 10mb lık bir Türkçe dosya indirdim. Sanırım bu sefer doğru dosyayı buldum. Eve gidince hemen deneyeceğim. Umarım olur ve uğraşlarım boşa gitmez.

    Edit2: Uğraşlarım boşa gitmedi ve 1S’e Türkçe yamayı uyguladım. Gerçekten çok hoşuma gitti. Sanırım ilk uygulayan benim:)) linkini sizlerle paylaşıyorum. Nasıl yapılacağı konunun ilk mesajında anlatılmış zaten. Herkese iyi forumlar..
    1S_tr_yama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremers -- 17 Aralık 2023; 21:48:14 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • arkadaslar mop pro alinir mi su an? yoksa roborock modellerine mi yonelmeliyim? roborock in ikili tambur sistemine kimisi pek iyi degil demis, firca olmadigi icin pek iyi supurmuyor gibi ama emin degilim.


    bir de cogu xiaomi robot ta 2 seneden sonra buyuk sikintilar bas gostermis. benim eski 1C modeli de bozulmustu ayni sekilde. ben saglam birsey alip uzun sure kullanmak istiyorum. tavsiyeniz olur mu?

  • 
Sayfa: önceki 11841185118611871188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.