Şimdi Ara

Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (1092. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
23.821
Cevap
654
Favori
559.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10901091109210931094
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba , garantisi devam eden Viomi v2 pro cihazım var. Ürün sağ sola giderken tekerleğinden ses geliyordu.onarıma gönderdim temizlik yapıp geri gönderdiler bir süre sorun yoktu. Sorun tekrarladı Mi store dan aldığım için tekrar orayla görüşüp onarıma gönderdim. Bu seferde tekerlek aksamının değişmesi gerektiğini fana zarar verdiğini söyleyip 500 TL ücret çıkardılar. Kullanıcı hatası olduğunu belirttiler. Tekerleği elle çeviriyoruz o yüzden sanırım kullanıcı hatası tövbe tövbe. Sizce nasıl ilerlemeliyim ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • umudumsun U kullanıcısına yanıt
    450 TL hocam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • elvis35 kullanıcısına yanıt

    Arabanızın tekerleklerindeki bir arıza kalofer motorunuza zarar verebiliyor mu diye bi sorsanıza o geri zekalı servise?


    Anakart üzerindeki bağlantı yerleri bile farklı, donanım olarak da hiç bir ilgisi yok.

    Kaldı ki tekerleği elle çevirmenin de hiç bir zararı yok, olamaz da. Motorlar BLDC değil, normal fırçalı.

    Temizlik yapılarak düzelmez, kontak sprey sıkıp geri yollamışlardır çünkü encoder arızası bu. Kısa sürede yeniden tekrarlar zaten, en başında modülü komple değiştirmeleri gerekirdi çünkü zaten kronik arızasıdır MopPro/V2Pro grubunun.


    Canım cihazlar köpeklerin maskarası oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 18 Eylül 2021; 14:23:7 >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorumunuz için. Bu konuda servis ile görüşüp onların dönüşünü paylaşıyor olurum , bakalım ne diyecekler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Vallahi aynen..Bugun annemin s5max a derin temizlik yaptim.. ön tekeri sokunce altinda delik var o deligi saga sola cevirerek bir qvuca yakin yumak cikarttim...supurgeyle de oynar fırça haznesinin sagindan solundan , ucu uzun cimbiz yardimiyla baya hasat kaldirdim.😄

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • elvis35 kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlar direk mahkemelik.. neden dersen adam satarken daha lidar kulesi tekerlek ve fan garanti dahilinde degildir diye satiyorlar...Yani sen şimdi araba satiyorsun,şanzuman bozuldu diyorlar ki orasi garanti dışı, far su almis icine,orasi da garanti dışı,fan motorundan ses geliyor orasi da garanti dışı...yani buyuk firma olmadiklari için boyle salakca islere girisiyorlar sanirim..biri saglam bi mahkemeye verip dikse belki akillanirlar Allah bendeki tuketici hakem heyeti garantili s5max a zeval vermesin...bi ariza yaşarsam direk boyleyim bende

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorum için. Hakem heyeti garantili nasıl oluyor 😬

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • elvis35 kullanıcısına yanıt
    Tirt firma garantili.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S5 max güncelle gelmiş su ayarı yaparken 30a kadar çıkan ayar ne anlama geliyor 1 oda da komple suyu boşaltmasın 30a alınca 🤣 Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Buldan2020 B kullanıcısına yanıt

    bir odada boşaltmıyor ama zemin nemli kalıyor 25 ve ötesinde. Çok net bir ayarlama sistemi yapmışlar, oldukça hassas.

  • Arkadaşlar, Xiaomi nin en iyi modeli hangisi (emiş gücü, paspas olarak)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • S5 Max cihazlara Türkçe konuşma geldi fark eden oldu mu ? Yada bana daha yeni mi ulaştı bir kaç kere support ekibine yazmıştım ara arada kontrol ediyordum dün yeni güncellemeyi yaparken bakayım yine dedim gelmiş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakcankose B kullanıcısına yanıt
    Baya oluyor geleli.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar

    Şubat ayından beri kullandığım ve memnun olduğum Xiaomi Mop Pro robotumda dün ilk defa 'offline' sorunu ile karşılaştım.

    Normal süpürme ve paspas modunda kullanıyordum. Evin %60'ını süpürdükten sonra bir noktada kaldı ve kendini offline alıp bütün ışıkları söndü. Home ve güç tuşuna kısa, uzun ve beraber basmama rağmen hiçbir türlü komut almadı. Kucaklayıp yuvasına götürdüğümde tekrar online oldu ama tekrar süpürme ve paspas modunda çalıştırdığımda yine offline oldu. Sonrasında sadece süpürme modunda çalıştırdım sıkıntı yaşamadım ama süpürme ve paspas modunda çalıştırdığımda çalıştıktan 3-4 dk sonra offline sorunu yaşıyorum. Sıfırdan kurulum denemedim yeniden harita çıkarma ile uğraşmamak için. Daha önce başına gelenler oldu mu? Sebebi ne olabilir acaba? Fikri olan belirtirse sevinirim.


    Edit : Ürünü garantiye Delta Servise gönderdim. Çarpma sensörü arızalanmış. O değişti düzeldi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdk.JK -- 17 Ekim 2021; 11:55:21 >




  • Arkadaslar merhaba,kayınvalideme xiaomi vacuum mop pro almıstım, bi sorun yasamıs nedense resetlemiş tekrar telefonla cihazı wifi üzerinden birbirine baglayamıyoruz.
    -cihazın ağa bağlanması zaman aşımına uğradı şeklinde sorun veriyor(wifi şifremiz doğru,2.4 ghz ye baglanıyorz)

    Yardımcı olursanız sevinirim,ya da aynı sorunu yasayan varsa paylassın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar roborock s5max cihazım halıları su içinde bırakıyor. Mopladığı zaman da yerlerde epey su içinde bırakıyor. Yer yer su birikintisi oluyor. Böyle bir problem yaşayan oldu mu? Çözümü var mı? Cihazı epeydir kullanıyorum oldukça memnunum. Son 2 temizlikte bu sorun oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, 2 seneye yakın zamandır Xiaomi 1S modelini kullanmaktayım.@Hepsirobot hocamın tavsiyesiyle Banggood dan almıştım, memnun kalarak kullanıyorum. Geçtiğimiz günlerde annem için Xiaomi 1C model süpürge sipariş verdim koltukların altına girebilsin ince olsun vs. diye düşünerek. Bugün geldi inceledim kurdum fakat hiç memnun kalmadım. Benim 1S ile arasında malzeme kalitesi arasında dağlar kadar fark var. Toz haznesi incelikten esniyor kıralacak neredeyse, üst kapağı 1S e göre çok ince, keza diğer malzemeleride aynen daha düşük kalitede. Sensörleri, teknolojisi vs olaylarına girmiyorum zaten farklı olduğunu bilerek aldım. Şaşırdığım olay aynı markanın farklı özellikteki iki modeli arasında bu kadar kalşte farkı olması. Acaba bana çakma 1C mi yolladılar diye düşünüyorum. Zaten üstünde Dreame yazıyor fabrika olarak, kurulum yaparkende adı bir yerde Dreame diye çıktı. Bilmiyorum biraz hayal kırıklığına uğradım umarım adam akıllı haritalama yapıp düzgünce kullanabiliriz. Denemek içşn çalıştırdığımda biryere sıkışıp haritalamayı sıfırladı şarja dönmeye çalıştı onuda bulamadı. Bakalım umarım hallolur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Halıları su içinde bırakıyor derken?? Mop görevi için halıları harita üzerinde tahmini olarak seçip mop için Yasaklı Alan seçmiyor musunuz?? Yani mop görevi sırasında robotun Halı üzerine çıkmasına müsade mi ediyorsunuz Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü 


    Fazla su bırakma ( kronik mi bilinmiyor) sorunu için üstad Ali abi bir çözüm bulmuştu ama @Hepsirobot


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gothic_Romance G kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    1C Dreame F9 ile aynı üründür ve evet kalite olarak xiaomi grubunun en alt seviyelerindedir. Ama özelliği kameralı ve ince olmasıdır, o yüzden ülkemizde çok tutuldu.

    Kamera haritalandırma henüz tam olarak oturmadı, o yüzden sorunlar çok. Düzgün bir haritalandırma için en az 3 defa kendi başına tüm mekanı dolaşmış olması gerekiyor. Xiaomi bir üst marka, kendi üretimi yok ve Çin'deki fabrikaların ürünlerine kendi ismini basıyor. O yüzden üst kalite ürünü de yok zaten, hepsi giriş seviyesi veya ortalama değerlerde.


    Saygılarımla

  • pisliq26 P kullanıcısına yanıt
    S5max a ince su ayarı geldi..onu 30 kademeden 10 a filan cekin assagi cekin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10901091109210931094
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.