Şimdi Ara

★XİAOMİ REDMİ NOTE 3 PRO ve SPECİAL Edition ★ ANA KONU & KULLANICI KULÜBÜ ★ (737. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
15.772
Cevap
117
Favori
423.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 735736737738739
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mmengi kullanıcısına yanıt
    Tavsiye edermisiniz, beğenmediğiniz bir tarafı oldumu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boboco B kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata genel kullanım için bence güzel telefon. Bazı eksikleri var miui 10 ile düzelecektir. Şuan miui9.6 android 8.1 var cihazda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agritux

    Miui Pro daki casus yazılım dedikodusu hakkında gelişme oldu mu acaba?
    kardeşim MiuiPro.Net sıkıntılı şayet Mi Türkiye den Suat ustayı takip ettiysen bilirsiniz.
    Zaten bende kenzo-kate içinde fark etmiştim birşeyler döndüğünü.
    Çünkü orjinal rom da olmayan uygulamalar gelmeye veya yönlendirilmeye başlanmıştı. Acizane fikrim uzak durmak en güveniliri.Yani
    Ben ne zaman vietnam rom incelediysem başka cihazlarda da olmuştu. Hep sorunluydu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boboco

    Arkadaşlar kenzo cihazımdan boşanmayı düşünüyorum,yine xiaomi bir ürünle devam etmek istiyorum,ama o kadar çok model çıkmışki kafam karıştı rica etsem yardımcı olurmusun.hızlı şarj ve sd kart ve batarya 4000 ma olması tercihim.ilk üç için sıralama yapsak hangisi girer.



    3/32 redmi5 plus siyah 1005tl

    3/32 Note5 gold 1105tl

    3/32 Mi A2 lite siyah 1160tl

    3/32 GLOBAL Note6 pro siyah 1315tl

    4/64 Redmi5 plus siyah,gold 1090tl

    4/64 Mi A2 lite siyah 1245tl

    4/64 Note5 siyah,gold 1245tl

    4/64 Mi A2 lite gold 1400tl

    4/64 Mi 6x siyah, Gold 1440tl

    4/64 GLOBAL Note5 Siyah 1450tl

    4/64 Mi 6x kırmızı 1465tl

    4/64 GLOBAL Note6 Pro Siyah 1580tl

    4/64 Max 3 Gold 1850tl (kayıtsız)

    4/64 Max 3 Siyah 1880tl (kayıtsız)

    6/64 Pocophone 2020tl (kayıtsız)

    6/128 Pocophone 2245tl (kayıtsız)

    6/128gb GLOBAL Mi8 siyah, mavi, rose gold 2650tl (kayıtsız)
    ÜSTAD hangi satıcı link atabilir misin?
    hala redmi note3 pro sıfır satan varmıdır?
    Rom işleri ile uğraşmayan alo ve sosyal medya kullanıcısına lazım




  • Facebook da Çin pazarı diye arat çıkar hasan bahar isminde bir satıcı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmengi

    Ben boşadım gitti 10 gün önce. Redmi note 6 pro ile yola devam ediyorum.
    müdür... tlf u bıraktı isen burda gezme valla.. canım sıkıldı bu sözüne...

    ben tlf un işlemci ve gerçekten performans değerlerinden memnunum.. öyle komlex bir hız veya tekno yenilik aramıyorum
    derdim daha stabil ve daha güncel denecek ki .. android 9 u bilmiyorum.. ama iş yerindeki arkadaşlardaki A8 i gördüğümde daha güzel olacağını ve daha hızlı olacağını düşünüyorum. Epic in A7 sini kullandım.. evet tlf daha hızlı idi. ama rom stabil değildi.ve ne garibdir ki o rom dan sonra pil ömründe belirgin bir değişme de oldu.. azaldı... nedenini bilemiyorum.

    tlf umda.. ki kişisel hattm vodafon.. ilk aldığım günden beri seyrek de olsa olan ve halen de devam eden ses gitmeme veya aniden kopma durumu. simler değişse.. uydular güncellense de.. bu olay gitmedi. seyrek de olsa.. 6-7 konuşmadan 1 tanesi kesiliyor. tlf ile çok konuşan aranan biri olmasam bile farkediliyor

    duyurulur.. tlf uma hayırlısı ile... A8 bir rom arıyom. tercihen miui.. veya eumi rom da olsa olur. ama asla AOSP istemiyorum. o çıplak android menü ve ayarlarına katlanamıyorum.
    tlf umu cıvıl cıvıl renklendirip istediğimde değişik tema ile şenlendirmek istiyom. bazı temalar pil düşmanı olsa bile.

    ing rom kullanabilirim ama root suz asla.. veya AOSP asla kullanmam.

    selamlar hürmetler herkese




  • granma79 kullanıcısına yanıt
    En azından sorunu halletmişsiniz. Güle güle kullanın. Maalesef ben sorunu çözemedim. Sizin yaptığınız gibi anakart değişmesi lazım. Şimdilik böyle idare ediyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tosuntosun T kullanıcısına yanıt
    Hocam sözleriniz üzdü benide. 2 sene severek kullandım ama bir yerde yolları ayırmak gerekecekti. Bu gün olmazsa yakın zamanda illaki. Yine xiaomi ailesi içindeyim Tulip ile. Hem kenzo da yakınıma gitti arada görüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmengi

    Hocam sözleriniz üzdü benide. 2 sene severek kullandım ama bir yerde yolları ayırmak gerekecekti. Bu gün olmazsa yakın zamanda illaki. Yine xiaomi ailesi içindeyim Tulip ile. Hem kenzo da yakınıma gitti arada görüyorum.
    dostum üzmek için yazmadım
    yanlış anlaşılma olmasın

    ben cidden.. ama cidden oldukça güzel bir cihaza sahib olduğumu düşünüyorum. SD650 nin karşılığı olabilecek ne var emin değilim. SD636 antutu değerleri paylaşıyorlar. 104 gibi rakamlar. iyide benim şuan ki stable eu rom 74 alıyor. epic o batarya vs sorunlu rom yüklü iken +85 lerde idi. yani buna bulsak A8 rom.. tahminimce +100 antutu çıkacaktır.

    miui türkiye forumunda Revolution OS ile başlık açılmıl.. ya arkadaş paylaşılan rom ların hepsi son 1 yıllık tlf.. ne gerek var ? kaç kişi de var. ki adamlarda zaten son versiyonlar yüklü.. bir hizmet bir paylaşım.. ki para ile verecekseniz bile bizlere yapın.
    şuan dertli sorunlu arayışda olan biziz

    hatta ve hatta red rice için bile rom çıkartsalar arkadaşa yükleyeceğim. tlf baya hırpalanmış bile olsa özellikle A6 veya A7 ile şahlanacağını düşünüyorum tlf un. mtk 6549 çok kötü bir işlemci olmadığı gibi sd400 lerde oldukça güzel işlemci.. halen giriş seviyesi SD418 425 li cihazlar imal edilmeye devam ediliyor. ki baya da akıcı.. tlf ile arada int e girip şeker patlatmak isteyenlere...
    adam almış ip7-8 bulmaca çözüp şeker patlatıyor... dicek söz bulamıyorum...

    bu rom geliştiriciler ile iletişimi olan veya akıcı ing bilenlere çok iş düşüyor.
    sonuçda yardımcı olursa bu iş ilerler.

    tamam nfc li bir cihaz istiyorum.. hatta kalem destekli olmasını istiyorum.. hatta a6 tahtalar görüyorum AE de.. bunların android ile uyumlu olup olmadığına bakınıyorum..

    ben özellikle teknik elemanların ekipmanlar ile android tlf ları bir gerçek veri bankası ve gerçek hizmet amaçlı kullanılmasını hayal ediyorum

    istiyorum ki bir doc olsun ve tlf umu takayıp ve pc olarak kullanayım. oyun bile oynamak istiyorsam doc dan ve büyük monitör den olsun.
    editörler ile notlarımı düzelteyim. yeni notlar.. hafızadaki pdf leri daha büyük ekranlara aktarabileyim.. tv gibi değil.. dah amodiler daha fazla cihazla etkişimden bahsediyorum

    neyse

    herkese gönlünce çalışmalar




  • tosuntosun T kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar haklısın 636 ile 650 arasında teorikte hız farkı yok ama işlemci üretim teknolojisi yüzünden inanılmaz pil kullanımı sunuyor 48 saat bekleme ile 10 saat sot veriyor. Kamerası kenzodan iyi değil onu net olarak söyliyim. kenzonun pil artık kötüleşti ve orjinal pil bulamadım hiç bir yerde yok 2 tane pil aldım orjinal pilden kötü çıktı ısı sensörüde çalışmıyor. AE den nohon almak istesem kargosu ile 100 tl yi buluyor. Rom deseniz artık developer ler cihazı bıraktı gibi kernel çok eski kaldı. Saçma sapan romlar kurup sinir hastası olmaya başlamıştım. Neden tulip aldım çünkü yeni cihaz rom yok twrp yok hiç bir şey yok. Bu her gün rom kurmaktan beni kurtaracak normal insanlar gibi telefon kullanacaktım. Fiyatıda gayet uygun geldi çok hızlı bir kararla aldım. Pişman olduğum yerleri oldu çentik gibi kamera gibi ama alışıyorum. Verdiği pil kullanımı kötü taraflarını görmememi sağlıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mmengi kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    Sizin kamera ile ilgili yazdıklarınız da beni üzdü.
    Neredeyse piyasadaki herhangi bir telefonun günlük kullanıma yettiği günümüzde telefon tercih etmenin (bence) ilk maddesi kamera kalitesidir.
    Bir ara Note6 pro alayım dedim ama bütçesel sebepler nedeniyle biraz erteledim. Umudum daha hızlı vs. olmasından öte yazılım güncelleği ve en önemlisi de kameralarının 3 yıl önce çıkmış bir telefona göre daha kaliteli çekim yapmasıdır.
    Şu saatten sonra kamerasında çoook belirgin bir kalite ve kullanım kolaylığı farkı olmayan bir cihaz bütçe radarıma girmezse asla değiştirmem telefonumu.
    Bu konudan emin misiniz? Gerçekten Note3SD ile arasında satın almaya değecek bir fark yok mu?
  • isoomail kullanıcısına yanıt
    Kenzo da gcam kullanıyordum ve onunla çektiğim resimlere zoom yaptığımda bozulmalar ile tulip ile çektiğim resimlerdeki bozulmaları karşılaştırdığımda çok büyük farklar var. 12/16 mpx farkından mı yoksa gcam in kerametinden mi bilemedim. Unlock sonrası gcam ile daha net konuşabilirim. Tulip resim kalitesi canlılığı iyi gibi duruyor ama zoom yapınca leş bir görüntü oluyor. Ön kamera 20mpx çok daha başarılı arka kameraya göre ama güzellik modu kapalı olduğu halde sanki hala bir miktar varmış gibi duruyor.



    Pil kullanımı gerçekten muazzam ona sözüm yok. Sırf bu sebepten dolayı tulip alacak insanlar biliyorum. Öncelikler farklı olabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar liquid remix 8.1 kullanıyorum çok memnunum. Fakat küçük bir sorunum var bu yüzden rom değiştirmek istemiyorum.sorunun çözümü hakkında yardıma ihtiyacım var yorumlarınızı yazın lütfen. Arama geldiğinde kayıtlı kişilerin isimleri çok büyük çıkıyor ekrana sığmıyor kimin araduğı dolayısıyla tam okunmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @mmengi Hocam iki gündür camera api 2 hakkında okuyorum ve öyle derin bir şeymiş ki, bence sizin sıkıntınız gcam olmamasından kaynaklı. Zira hatırlayacaksınız, aynı mekana ait fotoğrafı normal kamera ile ve gcam ile çekmiştiniz ve aralarında dağlar kadar fark vardı. Sizin bootloader kilidi açılıp romdan roma koşmaya başladığınız zaman bence kamera probleminiz de ortadan kalkacak. Tulip kenzodan iyi bir cihaz. Ama miui 10 daki kamera incelemelerine baktım, malesef güzelleştirmeyi kapatsanız da uygulamaktan alıkoyamıyor kendini :) (en azından şimdilik) Belki güncelleme ile düzeltirler. Camera api 2 yi kullanmayacaktır tabiki ancak en azından yüz hatları ya da gerçeklikten uzaklık konusunda gelişme olur. Zaten de kullanmazsınız siz geçersiniz gcam e :) Ama bana daha çok whyred e geçecekmişsiniz gibi geliyor

    @tosuntosun hocam ne yaptınız siz öyle :) resmen duygusal bir bağ oluşmuş cihazla aranızda. Elbet siz de bir gün başka cihaza geçecek ya da geçmek zorunda kalacaksınız. Rom tavsiyesi istemişsiniz. 3.5-4 saat SOT size yeterse oreo romlara yönelin derim. Oreo romlardan da RRemix ve Aex i tavsiye ederim. Daha fazla ekran süresi isterseniz Nougat romlara yönelin. Yine aynı şekilde RRemix, Aex veya Nitrogen deneyebilirsiniz.

    @isoomail hocam tulip daha hızlı daha seri ve batarya kullanımı çok daha iyi. arayüz aynı olabilir ancak android versiyonu daha ileri ve güncellemeye de açık. İlla kamera olarak bakıyorsanız telefon olayına, redmi serisinden ayrılmanız gerekir. Mi ya da mix serilerine yönlenmeniz daha iyi olur. Redmi serisi alt-orta segment telefonların serisi sizin de bildiğiniz üzere. Şahsen benim "alınır mı" sorusuna bakış açım, "rom desteği var mı" dan geçiyor :)

    Yanlış bir şey dediysem affola.
    İyi günler dilerim.

    @mmengi @tosuntosun @isoomail




  • agritux kullanıcısına yanıt

    olayı duygusal olarak nitelendirmek... pek aslında olay o değil
    cihaz bir şekilde çalışıyor ve sağı solu kırılmadı. şimdi bunu satsam veya birine hediye etsem aynı şekilde kullanmaya devam etse enaz 2 yıl daha kullanılır

    sürekli aynı şeyi yazıyorum. SD650 nin işlemci karşılığı nerdeyse yok.. hatta zamanındaki 800 ve 801 e göre oldukça performanslı.. onlar 40-45 civarında idi antutu değerleri. 660 veya 710 ile de kıyas etmiyorum.
    şuan elimde sd 400 işlemcili Infocus M2 var ve tlf ve basit internet ve şeker patlatmak için oldukça ideal bir tlf. ekranı da ufak 4.1 inch... her cebe girebildiği gibi zorda kalınca çorab içinde bile taşınır.

    temel konu YETERLİLİK.

    şuan bu cihazı değiştirmek için temel sebebler oluşmadı. yani 2 sim de bozuk değil. wifi de reel bir sorun yok. kasa ekran sağlam.. her şekilde gideri var.

    biz içindeki A6 için sorun yapsak bile zamanında A5 ile çokda memnun idik...

    sorunumuz A7 vede daha performanslı olan A8 e geçmek... ama AOSP istemiyorum....

    çok fazla foto çeken biri değilim. bilmem ne keyfi deyip sağda solda resim çeken biri değilim. başkalarını da resim arşivimde değil gönlümde taşımayı tercih eden... chat ile text olarak muhabbet etmek yerine, tlf ile hadi buluşalım deyip yüzyüze sohbet etmeyi seven biriyim.

    tlf temel ulaşım aracım ama temel iletişim veya muhabbet aracım değil.

    bahsettiğin rom lar sanırım aosp... youtube de kullanımı vs konusunda bazen video arıyorum ama birçok rom hakkında tam detaylı kullanım menüler vs göremiyorum

    kendim görselleştirmek istiyorum. miui deki modded rom ların en güzel yanı store dan sorunsuz anime tema bile indirebilmek.. oldukça fazla resim vs de var.. icon setleri de cabası....

    varmı önerebileceğin ekran görüntüsü ile ?




  • tosuntosun T kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarınızdan ben "aranızda bir bağ oluşmuş" gibi algıladım. Yoksa neden mmengi üstadı telefonu değiştirdi diye eleştiresiniz değiştirme sebebini bile bilmeden ya da sorgulamadan. Değiştirmesi ya da yazdığı yazı için eleştirdiniz, dediklerinize "üzüldüm" dediniz diye o şekil "duygusal bağ" diye adlandırdım. Alındı iseniz kusura bakmayın öyle niyetim yoktu.

    Hocam telefona yeterlilik konusunda bakış açımız aynı aslında. En performanslı işlemci cebimde olsa ya da 3 gb değil de 16 gb ram olsa ne olacak sanki. İki alo deyip mesaj atıp fotoğraf çekeceğim. Ne programlama yaparım ne ağır grafikli oyunlar oynarım. O yüzden işlemci, performans ya da başka bir şey benim için de önemli değil. Kendi kullanımımda şarj beni yarı yolda bırakmasın, fotoğraf kalitesi iyi olsun ve donma takılma olmasın yeter.

    Tabi bir de olayın şahsi kullanımı ya da mesleki kullanımı var. Misal ben ziraat mühendisiyim. Benim fotoğrafla işim var mesela. Araziye çıktığımda toprakları ve arazinin genel durumunu fotoğraflamam gerek. Ve bunu konum bilgisi ile yapıp, ofiste bilgisayara kendi kullandığımız programlara konum bilgisi ile atmam gerek. Bu sebeple gps doğruluğu, fotoğraf kalitesi önemli. Evde telefondan televizyona çeşitli sağlayıcılardan satın aldığım ya da kiraladığım filmleri chromecast aracılığı ile televizyona aktarırım ve izlerim. Ben de "sistem" in bize sunduğu televizyon yayınlarını izlemem mesela. Tercih, koşul, şartlar telefonun kullanım amacını şekillendiriyor gördüğünüz gibi. Siz demişsiniz ben sohbet amaçlı kullanmam fotoğraf çekmem kalbimde saklarım. Demekki tüm sevdikleriniz yanınızda. Çok uzak şehirlerde ikamet ettiğinizi düşünün. O durumda sizin de kullanış amacınız biraz değişebilirdi diye düşünüyorum.

    Herkesin cihazı değiştirmesi için gerekli sebepleri farklı olabilir. Kimi zevkten değiştirir kimi bir özelliği hoşuna gitmez ya da zamana bağlı yetmemeye başlar o sebeple değiştirir. O sebeple kimseye bir şey diyemem.

    Ben aslında miui ile mutlu idim. Arada sırada sıkılırsam aosp rom kurardım. Ta ki miui niyeti bozana kadar. Kendi uygulamalarına reklam koymasını anladım ama sistemde, ayarlarda, uygulama ayarlarına bile reklam koydu. Bu politika benim canımı sıktı ve artık kesin şekilde kullanmama yoluna gittim. Ve daha az performanslı ama yeni çıkan cihazlarda miui arayüzünün daha akıcı ve daha seri olması xiaominin de apple gibi bir politika izlediğini düşündürdü. Yani asıl olan android 5, 6, 7, 8, 9 değil. Zaten hangi telefonu alırsak alalım en fazla 1 android versiyon güncellemesi alacak. Her sene android güncelleniyor. Zaten hep güncel olanı resmi şekilde kullanamayacağız. Benim şu an Oreo kullanıyor olma sebebim (şarj 6 ya da 7 ye göre kötü olsa dahi) vowifi özelliğini sadece bu sürümde kullanabiliyor olmam. Bunun sayesinde iş yerimde yerin altında olsam bile telefon çekmediği sırada (ki hiç çekmiyor) bana ulaşmak isteyen kişilere ya da kendi ulaşmak istediğim kişilere vodafone hattım ile wifi üzerinden çıkış yapıp telefon hizmetimden mahrum kalmıyorum. Yani baz istasyonu olmasa dahi etrafımda wifi ile görüşme yapabiliyorum kendi telefon numaram ile. Yoksa nougat çok daha iyi bir tercih olurdu.

    Neye geçmek isterseniz sizin tercihiniz. Bir şey diyemem. Kimi görsellik sever kimi sadelik. Ama aosp/miui arasındaki tek fark görsellik değil. Ya da görsellik bir fark değil. Artık hemen hemen tüm aosp romlarda substratum desteği var. Tema indirip uygulayabilirsiniz. Hatta aosp nin kendisine bile layer özelliği geldi. Miui deki tema çeşitliliği gibi olmaz tabi ama ben asıl miui deki temaları tema olarak görmüyorum. Duvar kağıdı değiştirip tema diye yayınlıyorlar. Substratum incelemek isterseniz:https://play.google.com/store/apps/collection/search_results_cluster_apps?clp=ggESChBzdWJzdHJhdHVtIHRoZW1l:S:ANO1ljIlAFo Belki hoşunuza gider.

    Ben de "bilmem ne keyfi" diye foto çekip yayınlayan ve bundan zevk alan biri değilim. Fotoğraf çekmenin tek amacının bu olduğuna da inanmıyorum. Ben bir çocuk sahibi bir breyim. Çocuğumun gelişiminde bebeklikten beri fotoğrafını sık sık çekip bunu arşivlemek benim hoşuma gidiyor. İleride bakıp hatırlayacağım anı oluyor. Hatta bunun için harici disk bile aldım. Oraya depoluyorum. Gördüğüm bir manzarayı ya da ileride hatırlamak istediğim bir an'ı fotoğraflamak benim tercihlerim arasında. Daha sonra sevdiğim insanlara gösterip an'ımı paylaşabiliyorum. Bunun üzerine hoş sohbetler yapabiliyorum. Mesleki açıdan gerekliliğini yukarıda dile getirmiştim zaten. Bu yüzden fotoğraf çekmek / fotoğraf kalitesi benim açımdan önemli. Tabi tercih meselesi. Sizin böyle amaçlara hizmet eden alışkanlıklarınız ya düşünceleriniz yoksa fotoğraf çekmek sizin için önemli olmayabilir.

    Yazdıklarınızdan hep beni ya da diğer insanları fotoğraf çekip internette "bilmemne keyfi" diye fotoğraf paylaşan ya da telefonu sohbet amacı ile kullanan insanlar olarak düşündüğünüzü algılıyorum. Umarım yanılıyorumdur. Çünkü bu fikre nasıl ve nereden kapıldığınızı anlayabilmiş değilim.

    Bahsettiğim romlar aosp tabanlı olan da var lineage tabanlı olan da. Ama en stabili tabi ki bu telefonun kendisi için para karşılığı üretilmiş olan miui rom. Bahsettiğiniz kullanımınıza en güzel hizmet edecek olan da odur. Bir eksiklik hissetmiyorsanız miui de kalmanızı tavsiye ederim.

    Kendim görselleştirmek istiyorum demişsiniz de, asıl buna en iyi hizmet eden romlar zaten custom romlar. Mantığı zaten özelleştirilebilme. Hizmet ettiği amaç bu.

    Xda ya girerseniz her romun kendi başlığında özellikleri ve ekran görüntüleri mevcuttur. Ancak ekran görüntüleri sizi yanıltır. Hepsinde aynı ekran görüntüsünü görürsünüz zaten. Asıl olayı romun kendi özelleştirme ayarlarındadır. Launcher a kuracağınız simge setleri ve substratuma kuracağınız temalar ile daha da görsellik katabilirsiniz.

    Yazdığınız her paragrafa bir paragraf denk gelecek şekilde cevap yazmaya çalıştım. Sizin soru ya da cümlelerinize karşılık olacak şekilde. Yazdığım cevaplar arasında tezat farkederseniz kendi sorunuza dönüp cevabı tekrar okursanız aradaki bağı kurabilirsiniz.

    Beni alıntalayarak/etiketleyerek mesaj yazdığınız için cevap yazdım. Bazı olaylara bakış açımız sanırım farklı. Bu sebeple belki yukarıda yazdıklarıma katılmazsınız veya tavsiye olarak yazdıklarım size uymaz.

    İyi günler dilerim.




  • Arkadaşlar birkaç gün önce konuyu açtım hiç cevap alamadım.liquid remix 8.1 kullanıyorum çok memnunum.sadece gelen aramalarda kayıtlı kişi adı ve resim çok büyük çıkıyor, arayan kişi adı ekrana sığmayınca eksik çıkıyor.ben arama yaparken sorunsuz,gelen aramalarda oluyor bu sorunu nasıl çözebilirim,yardım ve fikirlerinizi paylaşırmısınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boboco B kullanıcısına yanıt
    Ekran ayarlarında görüntü boyutu ve yazı boyutu ayarlarını kendi tercihinize göre değiştirdiniz mi?
    Bahsettiğiniz sıkıntıya dair paylaşabilirseniz bir ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?
    Romdan roma çok gezdim uzun süre likit oreo da kullandım ama hiç başıma gelmedi açıkçası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agritux

    Ekran ayarlarında görüntü boyutu ve yazı boyutu ayarlarını kendi tercihinize göre değiştirdiniz mi?
    Bahsettiğiniz sıkıntıya dair paylaşabilirseniz bir ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?
    Romdan roma çok gezdim uzun süre likit oreo da kullandım ama hiç başıma gelmedi açıkçası.
    Söylediğiniz ayarları yaptım hiç bir değişiklik yok.giden arama normal resimlerde gördüğünüz gibi, ama gelen arama büyük yazılar okunmuyor ne yapabilirim kişiler ile fix dosyası falan varmıdır ne yapabilirim yeni dürümü yükledim oda aynı sadece liquid romda oluyor.

    ★XİAOMİ REDMİ NOTE 3 PRO ve SPECİAL Edition ★ ANA KONU & KULLANICI KULÜBÜ ★

    ★XİAOMİ REDMİ NOTE 3 PRO ve SPECİAL Edition ★ ANA KONU & KULLANICI KULÜBÜ ★

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • boboco B kullanıcısına yanıt
    Hocam size rremix oreo romdan dialer apk vereyim sizinkinin yerine bunu koyup deneyin isterseniz. başka fikrim yok malesef.
    /system/priv-app/dialer içerisindeki apk nın adını değiştirin dialer.bak yapın,
    aşağıda verdiğimi oraya kopyalayın. bakalım düzelecek mi. Yazı boyutu ya da görüntü boyutu ile oynamadıysanız düzelmesi gerek.
    Yetki -rw -r -r olacak

    https://drive.google.com/open?id=1HtzIWsdkD006TU5I61dUIeO2WM2lCu_R



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agritux -- 9 Kasım 2018; 16:50:40 >
  • 
Sayfa: önceki 735736737738739
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.