Şimdi Ara

Xiaomi redmi 9c kullananlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
3
Favori
5.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bu telefonu kullanan ses gürültü gibi yada harhangi bir sorun yaşayan var mı?


    Anneme alıcam sar değeri düşük doğru düzgün sorunsuz uygun fiyatlı telefon yok




  • Merhaba redmi 9c aldınız mı bende babam için bakıyorum.

    Nasıl kullanışlı mı acaba?

  • Zeus_Ferre kullanıcısına yanıt
    Almadım kamerası kötü diye yorumlar vardı ama hala araştırıyorum kullanan kimse de yok galiba bu forumdan hiç cevap gelmedi
  • Teşekkürler bende araştırıyorum ama kullanıp memnun olan yok sanırım.

  • Ben kullanıyorum 4 aydır... Sıkıntısı yok bana yeterli.

  • Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dahlia

    Teşekkürler

    Aldınız mı hocam var mı bir sorunu

  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Anneme aldım gayet güzel 1850 almıştım 3 ay oldu sanırım, fotoğraf çekimi mükemmel değil ama güzel bence yeterli boyutlatının büyük olması gözlük kullananlar için avantaj
  • Merhaba bir önceki telefonumu denizde derin sularda düşürdüm. Hattım üzerine. Redmi 9c 64 GB aldım aldığım günden beri telefonu dört dörtlük kullanamıyorum telefon kendi kendine kullandığım uygulamaları kapatıyor, mesajları açıyor, yazı yazmaya çalışıyor kısaca beni deli etmek için herşeyi yapıyor. Hatta buraya yazarken bile 4 defa tarayıcıyı kapattı. Daha aldığım gün Vodafone bayisine gösterdim kutuyu açtık anca garantiye yollayabiliriz dediler. Şu anda denizdeyim tekrar karaya çıkınca garantiye yollayacam tabi o zamana telefonu fırlatmazsam..
  • merhaba

    redmi 9c nin arama ekranında dahili arama kaydetme özelliği(butonu) mevcut mudur ? kullananlar yanıtlarsa sevinirim.

  • iki sim kart ayni anda calisiyor mu ? yoksa biri acikken digeri komple kapali mi ?

  • Arkadaşlar merhaba,


    Şirketin bana verdiği 64'lük 9C modeli var. Aslına bakarsanız, bataryanın büyük olması, çift sim olması vs benim işimi çok rahatlattı.

    Kamerası hiç umrumda değil açıkçası. Yani ben telefonu kamerası için kullanan birisi değilim.

    Geli görün ki, başka bir sorun var. Telefon ilk aldığım zaman olan 4 aydan bu yana, LAG'lı, takılmalı çalışıyor. Hiç beklenmedik zamanlarda çok geç tepkiler veriyor.

    Ben önce ya bu telefon yeni dedim. Mümkün mü böyle olması ve yetkili servise verdim.

    Servis cihaza baktı fabrika ayarlarına falan döndürdü. Bir de servis notu ekine şöyle bir şey yazmışlar. Yazılımı güncel. Tüm diğer 9C'ler ile aynı standartlarda çalışmaktadır.


    Şimdi bu not garibime gitti. Şu anlama gelebilir. Bu cihazın yazılımı şu anda çöp. Herkeste aynı sorun var. Yeni yazılımı bekleyin.

    Bana söyler misiniz? Bu telefon giriş seviyesi telefon olduğu için mi bu şekilde?


    Teşekkür ederim.





  • telefon hakkında son görüşleriniz nedir arkadaşlar yok mu hiç şu telefonu kullanan, çocuğa telefon alacağım 3.000 civarına bu ve realme c21y var realmeyi hiç bilmiyorum ve bulaşmak istemiyorum açıkçası ama 9c 64 gb ile alakalı da forumda doğru düzgün bilgi yok, ne diyorsunuz alınır mı
  • newrophat kullanıcısına yanıt

    Ne yazikki cok vasat bir tel.Sirkette yeni alinan 4 teli kurdum.Daha ilk anda gecisler agir agirdi.Kasiliyordu.Alacaksaniz min redmi 9 alin.M12 de olabilir.İlginc ancak samsungun software i daha akici,fark edilir derecede.

  • froster2006 kullanıcısına yanıt

    geri dönüşünüz için teşekkürler hocam, 3/64 modelini açılmamış kutulu TR garantili 2800 lira gibi bir paraya bulmuştum fakat 1 senede patates olacaksa 1000 lira bile çoktur sonuçta android her geçen gün daha fazla ram/hafıza tüketiyor, evde 2 tane ekranı kırık samsung var (j7 ve a8) olmadı onlardan birisini tamir ettirip 1 sene idare ettireceğiz seneyede az daha eli ayağı düzgün bir şey bakarız artık.

  • newrophat kullanıcısına yanıt

    Bim bugün 3150ye getirmiş hocam iyi fiyata bulmuşsunuz. Sadece WhatsApp ve kamera kısmını aktif kullanan orta yaşlı bir tanıdık için alacaktım fakat kamerası da vasatın altıymış. Vazgeçtik

  • newrophat kullanıcısına yanıt

    Merhaba.Mumkunse redmi note 10 5g alin el altindan getirilenlerden.İme sorunuda yok.Size gayet iyi performans saglar.

  • Silver Temren kullanıcısına yanıt

    fiyat olarak bizede iyi geldi ama benim merak ettiğim ortalama özelliklerde ortalama bir telefon olup olmadığıydı, misal 3 senedir mi box s kullanıyorum hala işimi fazlasıyla görüyor buna bağlı olarakta markaya bakışımda acaba bunun gibi memnun eder mi genel olarak kamerası iyidir yazılımı stabildir 2-3 sene götürse kafi dedik, ama bu haliyle çok idare edecek gibi görünmüyor, senede 1 telefon yenileme şansımız da olmadığı için bu giriş segment telefon yerine orta segmente bakmak daha mantıklı geldi.

  • froster2006 kullanıcısına yanıt

    hocam bu imei sorunsuz hallolan modelleri nereden öğreniyoruz redmi note 10s vardı geçen letgoda 3800 lira istiyordu eleman okuyorum sağda solda dirençle falan imei atılıyor diyorlar eskiden basit bir işlemle telefonlara imei atılıyordu şimdi kime güvenip alacağız bilmiyorum valla, hayır yurtdışından (çinden mesela) telefon getirtsek hangisine kendimiz imei atarız bilmiyoruz hiç, kardeşim 1 sene içinde 3 kere çine gitti şu telefonu getir diyemedim tablet niyetine kullanırız milyarlık aleti diye  

  • newrophat kullanıcısına yanıt

    Merhaba.Sanapdragon islemcili olanlara direnc koyuyorlar.Mediatek olanlara ise normal bl lilidi acilmasi sonrasi ime atiliyor.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.