Şimdi Ara

Xiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Buraya (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.045
Cevap
46
Favori
85.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • karamurat28 kullanıcısına yanıt

    neyden muzdarip olduysanız onu deneyeceksiniz

    bi kaç gün sonra Xiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Buraya 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,


    Kayınvalidem için bir telefon bakıyorum. Kendisi iphone 5 kullanıyor, ama heder oldu artık telefon. Sosyal medya (instagram, youtube, whatsapp sanırım facebook da var) dışında herhangi bir kullanımı yok. Biraz da foto çekebilir. Lakin beklenti çok yüksek değil. Karmaşıklığa, hataya, sorun çözmeye pek tahammülü yoktur. Ben telefonu alıp biraz modifiye ettikten sonra kendisine vereceğim. Dolayısıyla akarı kokarı pek olmayacak, bu fiyat aralığında bir telefon arıyorum. Bu telefona gözüm kaydı, önerir misiniz?

  • khangaskhan kullanıcısına yanıt
    Ben bu telefonu babama aldım, kendisi de benzer amaçlar ve banka işleri için kullanıyor gayet memnun, her şeyin kutudan çıkması bir artı, telefonu hiç zorlamadığı için ısınmıyor da, şarjı 2 güne yakın gidiyor. En az 2 Android güncellemesi de alacağı için telefon 5 yıl rahatlıkla götürür.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsung efendi biraz daha sıkıp s21 fe yi neden snapli getirmedi mesela ,illa o exynos u sokusturacak millete ,f1 pro ile rekabet adına s20fe yi sonradan snapli versiyonunu getirmek zorunda kaldı baktı rakip kalmadı gene exynos efendi.samsunga bi şans verdik aldım ama malzeme kalitesi hiç beğenmedim ,oneui daki ayarlarda çok kisitliyici

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • khangaskhan kullanıcısına yanıt

    Rahatlıkla işini görür çok fazla kurcalamıyorsa 3 günd e götürür


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Note 1 serisinden beri Samsung Note serisi kullanıyordum. Aşırı memnun ve severek kullanıyordum. En sonunda Apple 14 Pro Max 256 GB satınaldım 48 bin TL ye. yaklaşık 3 aydır kullanıyordum, kullanım konusunda pek sıkıntı çekmedim fakat gel gör ki son zamlardan sonra değeri 70 Bin TL yi gördü, iş adamı değilim, Kamuda çalışan orta halli biriyim, 70 Bin TL lik telefonu elimde cebimde gezdirmek bana pek mantıklı gelmedi, zaten hala 48 bin lirayı nasıl verdim nasıl gaza geldim şaşırıyorum:) Gözüm S23 Ultrada idi, S23 ultra da almış başını gitmiş, neredeyse iphone fiyatına ulaşmış, Gösteriş ve Fanboy değilim, Benim için önemli olan ihtiyaçlarımı sorunsuz bir şekilde görmesi, Stabilliği ve sağlamlığı, Evde Samsung Note 8 var, Halen gayet iyi çalışıyor, ekranı kırık yaptırmayı düşündüm 3,700 TL, bu parayı ekrana vermek te mantıklı gelmeyince arayış içine girdim, abim Poco moco bişiler aldım dedi , bi özelliklerine bakıyım derken youtubede gez dolaş Poco X5 videoları izlemeye başladım, sıradaki video sıradaki video derken Poco F5 ardından F5 Pro gördüm, izledikçe şaşırdım, özelliklerini derinlemesine inceledim, Ekran özellikleri, işlemci özellikleri, Hızı vs.. L'n bu nasıl birşey dedim içimden süper. Kıyaslamaları da izleyince Tamam Budur dedim. EE Poco F5 satışı yok doğru dürüst :) Hepsiburada da var 28 bin idi , Xiaomi magazasında stok yok, Mi storeden aldık mı 25 Bine ( 11.07.2023) 512 GB var sadece. Birgün sonra bir baktım hepsiburada da Xiaomi satıcılı 19 bine 256 gb var :D Birgün bekleseydim 5-6 bin cepte kalacaktı ama herşeyin hayırlısı. Telefon gerçekten abartılı derecede hızlı ve stabil, Ekran kalitesi ve renk 14 pro max dan daha canlı diyebilirim. muhalefet olan varsa ikisini yan yana çekip gönderebilirim. Apple ekranına tırnagımın tersiyle vurdugumda bir boşluk hissi vardı tak tak ses geliyor, Bu cihazın malzeme kalitesi oldukça iyi, hız konusunda kalite konusunda 14 pro max ı aratmıyor açıkcası. ilk aldığımda sesi canımı sıkmıştı, Dolby atmos ayarlarından birkaç oynama yaparak dinleyebileceğim hale getirdim. Evet fotoğraf kalitesi bir tık düşük ama olsun okadar da. vasatın altında değil, iş görür derecede ve iyi, sadece ÇOK MUHTEŞEM değil, gayet iyi . Çok hızlı be abi :) ve beni cezbeden diğer tarafı batarya kapasitesi. 5160 mAH pil yabana atılacak gibi değil. Biri bana Poco kullanacaksın deseydi belki hadi len derdim, Fakat şuan hala şaşkınlıkla bukadar kaliteli olacağına inanamıyorum. Özür dilerim biraz uzun oldu ama deneyim, fikir ve görüşlerimi sizlerle samimi bir şekilde paylaşmak istedim. Hepimize hayırlı olsun, güzel cihaz. Edit: 14 Pro Max hala çekmecede duruyor :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achtungg -- 12 Temmuz 2023; 14:0:25 >




  • İyi günler ben de almayı düşünüyorum ama indirime girer mi emin değilim istediğim rengi mi store'da buldum 18000e Note 7 kullanıyorum 4 yıldır artık yavaşladı şarjı da iyi gitmiyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar, Poco F5 ile aranıza katıldım. Telefon throttle konusunda aşırı iyi iş çıkartmış. Az önce 32 derece sıcaklıkta wild life stress testi çalıştırdım, hemen ardından iyice zorlamak adına bu sefer 67 wattlık hızlı şarj aletiyle şarj ederken testi tekrar çalıştırdım. Toplam performans kaybı %25 seviyesinde sadece. Snapdragon 7+gen2 zaten halihazırda 8+gen1'in frekansları yavaşlatılmış bi versiyonu olduğundan uzun süre yük altındayken bile pek fazla güç kaybına uğramıyor. Aktif soğutmaya sahip olmayan sd 8gen1'li çoğu cihazın önünde kalıyor bu skorlar ile. Oyun oynarım emülatör çalıştırırım diyenler için fiyatına göre en iyi cihazlardan biri olabilir.


    Xiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Buraya


    Xiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Buraya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat.92 -- 15 Temmuz 2023; 15:15:39 >




  • Poco F5 hepsiburada'da indirime girmiş. İhtiyacı olan kaçırmasın.



    Xiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Burayawww.hepsiburada.com
    Poco F5 256 GB 12 GB Ram (Poco Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/poco-f5-256-gb-12-gb-ram-poco-turkiye-garantili-p-HBCV00004BPF6Z
  • Murat.92 kullanıcısına yanıt
    Isınma sorunundan bahsediyor millet genellikle epey de, lakin amoled ekran fazla parlak geldi bana poco F5 te, gözü mahvediyor, keşke bide 4k 60 fps desteği olsaydı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 19 Temmuz 2023; 12:40:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba bu telefonu annem için almıştım yaklaşık 1-2 aydır kullanıyor ama özellikle telefonda görüşme yaparken ara ara karşı tarafın sesi kesilip bi daha gelmeme gibi durumlar yaşıyo onun dışında sanki telefon iki tarafta aynı anda konuşursa annemin sesini kesiyo gibi bir durum var acaba bunu başka kullananlarda da duyan oldu mu ya da bununla ilgili telefondan yapılabilecek bi ayar var mıdır yoksa servise göndermeli mi ne dersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an mi storelarda fiyatı ne acaba ? internette en uygun 17800 TL

  • Bugün mi store'dan 18 bine mavi rengini aldım, internette mavi rengi 18 binin üstünde hep.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Buraya
    Xiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Burayagithub
    GitHub - 0x192/universal-android-debloater: Cross-platform GUI written in Rust using ADB to debloat non-rooted android devices. Improve your privacy, the security and battery life of your device.
    https://github.com/0x192/universal-android-debloater

    Şu araçla cihazda yüklü gelen ve kaldırılamayan uygulamaların çoğunu temizleyebiliyorsunuz. Cihazı unlock etmenize ya da rootlamanıza gerek olmayan bir işlem. Recommended sekmesindeki herşeyi sildim bir sıkıntı çıkmadı. Diğer sekmelerde bazı özellikleri kullanılmaz kılan ya da silerseniz cihazı bootloopa sokan uygulamalar var, oralara girecek olanlar dikkatli olsun. Henüz araç tarafından tanımlanmamış unlisted sekmesi var, onları da silmeyin ne olacağı belli olmaz. Sonraki sürümlerde onların durumu da belli olur muhtemelen.


    Nasıl kullanılacağı sayfada ingilizce olarak açıklanmış. Youtube'da birçok tutorial var onlardan da faydalanabilirsiniz. Bi sıkıntı olursa bana sormayın çünkü bende olmadı Xiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Buraya 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat.92 -- 21 Temmuz 2023; 3:5:21 >




  • Bugün bende 12/256 ile aranıza katıldım.Bu telefon tercih etmemin sebeplerinden birisi de kaynak kodları yayınlandığından AOSP romlar birbiri ardına geliyor. 2016'dan bu yana Xiaomi ekosistemi içindeyim envai cihaz elimden geçti şunu aklınızdan çıkarmayın miui rom çok şarj yer , bunun kaçarı yok.

    O nedenle cihaz gelsin boot kilidini açıp AOSP rom kurup devam edeceğim, tıpkı her xiaomi cihazda yaptığım gibi. Onun haricinde pek bir beklentim yok, eski cihazım k40 gaming'in bir tık üstüne çıksın yeterli.


    Edit: Telegram gruplarına baktım thermal balanced çıkmış bile İyi gider yaz aylarında. 3 aylık cihazın içinden geçmişler iyi de etmişler. Yeni bir F3 efsanesi mi doğuyor ne?. Alırken pek bir beklentim yoktu ama global grubu baya aktif cihazın.Cihaz gelsin boot kilidini kaldırayım da cdroid veya evo yükleyip yoluma bakayım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 21 Temmuz 2023; 21:49:16 >
  • Violet Evergarden kullanıcısına yanıt
    Aynı benim kafa, yalnız F5 de tuhaf bir ısınma sorunu var, telefonun normalde bile ısınması enteresan, işlemcisi değil de soğutmasında sıkıntı var gibi..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

    Cihazda poco yazılımı varken herşey beklenir hocam bu da etkendir.Dimensty 1200'lü cihazdan geliyorum 47 dereceleri görüyordu oyunda.İnceleme videolarında soğutma olayını övmüş birçok kanal .İlginç

    AOSP ile daha iyi olacaktır kanaatindeyim.Eleman depfress kurup testi atmış gruba. Test 7 dakikalık gerçi ama %20 kayıp yaşasa bile bence başarılı durumdur. Biraz işlemci frekansını kısarsak yazı kotarır gibi.


    Xiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Buraya

    Cihaz daha iki aylık , chipset çok yeni. 7 GEN 2 için süreye ihtiyaç var .İlerleyen zamanda dili iyice çözülür yazılım daha stabil hale gelir,batarya tüketimi de azalır sıcaklıklarda düşer. Kaynak kodları da yayınlanmış.Miui kameranın AOSP'ye port olması da yakındır




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 22 Temmuz 2023; 16:23:44 >




  • Violet Evergarden kullanıcısına yanıt
    Aosp de ki ısınma sonuçları önemli olan dediğin gibi, bende bu ısınma yüzünden biraz erteledim kararımı, lakin yurtdışı olarak alacaktım onundan şimdi anakartın içinden geçecekler imei için..iyice caydım, a34 e dönecem gibi sanki.. geçen 15k faturalı fiyatı çok iyiymiş ama F5 in..
    Bide 4k da 60 fps desteği olsa çok iyiydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 22 Temmuz 2023; 16:26:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.